Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Koja tuga od rukometa, Španija - Hrvatska, veze nemaju ni jedne ni druge. 

2 gola do poluvremena, 6 utakmica. 
Pardon, 3 gola, juve poveo. xD

Pardon, 3 gola, juve poveo. xD
- spielführer_21
- Kontakt:
Imam keca na arisa, ali bgm ovi norvežani baš mangupski igraju, došli da pokvare slavlje grcima.. Teškoće ovo u keca doći..
Edit: 1:0 haha koja sreća, vile su pronosale aris kod ovog gola, ali neka ne ljutim se..
Edit: 1:0 haha koja sreća, vile su pronosale aris kod ovog gola, ali neka ne ljutim se..

Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 16 dec 2010, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
I tebi je broj 7 pravo sretan, juče na kvotu 7,77 uplati 10 km i dobi 77 km, još u bingu brojevi 7, 27...za 70km.volimliverpool je napisao/la:Opet je preda mnom sjajna sedmica kao i prethodne dvije.Kada se prethodne dvije sastave ukupan plus je oko 300KM,a u ovu sam ušao sa sinoćnim dobitkom od 77KM i maloprijašnjim dobitkom na Bingu 70KM na jednu od mojih 5 kombinacija:7,19,27,30,39,46 u Formuli.![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zabi ga Aris,druže.Bio si me prepao;i ja ga imam na tiketu.spielführer_21 je napisao/la:Imam keca na arisa, ali bgm ovi norvežani baš mangupski igraju, došli da pokvare slavlje grcima.. Teškoće ovo u keca doći..

@RiNo
Baš je i tebi broj 7 sretan?Najsmješnije je i velika je slučajnost što sam i u školi broj 7 u dnevniku.

You'll never walk alone.
jb'te imam Atl. Madrida na goLove ... 0 : 0 prvo ... 

Za sada mi ide sve odlicno
Aris i Lille vodie a na Macabi - Khimki sam igrao h2(poluvrijeme 35-34), ostaje mi jos Rytas 1 (da nemoj da vas iznenadi) i K.Garnet vise 15,5, Denver-San Antonio manje od 213,5.
Nadam se da Rytas moze do pobjede previse su ga podcijenili, i treba im pobjeda, dok je Barcelona koliko znam osigurala, i cuo sam da im ne igra nekoliko igraca.

Nadam se da Rytas moze do pobjede previse su ga podcijenili, i treba im pobjeda, dok je Barcelona koliko znam osigurala, i cuo sam da im ne igra nekoliko igraca.
- aleksandarhz
- Kontakt:
kako maccabi 35-34 kad nije ni pocelo 

Zadnja izmjena: aleksandarhz, dana/u 16 dec 2010, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Valjda ovaj Sporting može bar do izjednačenja. 

Ma on misli na Maccabi Haifa - Khimik Mytishialeksandarhz je napisao/la:kako maccabi 35-34 kad nije ni pocelo

hehe, to je euroliga kosarka evo pocela treca cetvrtina.aleksandarhz je napisao/la:kako maccabi 35-34 kad nije ni pocelo
A evo Rytas opasno kreno ma da je tek pocelo

Sve fulam,divan dan 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odmaram do subote. 

Ovaj Lech zicer dana.
Kako ga samo potcjenjuju,za ne povjerovati.

Kako ga samo potcjenjuju,za ne povjerovati.
FK Pjetlovi
hrt2 se uključuje u prijenos Leverkusena.
Nekako mi boLja ponuda sutra, nego u subotu!SPY je napisao/la:Odmaram do subote.

pun q hokeja, a ima i fudbaLa, moćni holandjani

Sutra uplatit 5ticu na 5 kvotu, pa cemo vidjet kako cemo i šta ćemo.mandraX je napisao/la:Nekako mi boLja ponuda sutra, nego u subotu!SPY je napisao/la:Odmaram do subote.![]()
pun q hokeja, a ima i fudbaLa, moćni holandjani

btw. sve manje od tri ova prva tura

-
- Kontakt:
ako moze da mi se javi na PP onaj momak sto je rekao da ima neke razrade za bingo u bet liveu i formuli ,bio sam zadnjih dana jednom dobio 60 KM ali me zanima ako ima neku razradu da mi malo pomogne i te brojeve sto kaze da malo cesce izlaze 

Leverkusen - Atl. Madrid ajdeeeeeeeee nekoooo gooooooooooo seLjOoOooOoci!!!

AAA sta promasiiiiiiiiiiiiiiii

AAA sta promasiiiiiiiiiiiiiiii

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nek' stavi ovdje, ne fali mu ništa.xxl basket je napisao/la:ako moze da mi se javi na PP onaj momak sto je rekao da ima neke razrade za bingo u bet liveu i formuli ,bio sam zadnjih dana jednom dobio 60 KM ali me zanima ako ima neku razradu da mi malo pomogne i te brojeve sto kaze da malo cesce izlaze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.