NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

bihacity
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la bihacity » 16 sep 2020, 22:29

Dovodenje Benje mi se cini ko ona stara ratna izreka HAJ ALIJA NEK JE VISE VOJSKE
Volim samo Jedinstvo Bihać

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 sep 2020, 22:36

:rol: :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 17 sep 2020, 00:30

Samo mi nije jasno čemu ku**enje od strane ,,pojedinih,, na fb stranici, ako ljudi imaju svoja misljenja da nesto treba unaprijediti kad je u pitanju marketing i informisanje navijača, a ne odmah haj ti dodji, de ti nadji bolje...

pasaunodinoi
Kontakt:

Post Postao/la pasaunodinoi » 17 sep 2020, 00:30

Laku noc deckiii
slika
A šta drugo da radim svaki dan? 1937

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 sep 2020, 06:11

Bihachacbi je napisao/la:
17 sep 2020, 00:30
Samo mi nije jasno čemu ku**enje od strane ,,pojedinih,, na fb stranici, ako ljudi imaju svoja misljenja da nesto treba unaprijediti kad je u pitanju marketing i informisanje navijača, a ne odmah haj ti dodji, de ti nadji bolje...
Pa ne smijes nista reci dati savjet jer ne rade sve kako treba ali bitno je opet pokrasti klub. Na ovakav nacin meni PL ne treba. Mislio sam da ce to sve ivi fino.

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 17 sep 2020, 10:28

Ima li prenosa iz Travnika?

AzorAhai
Kontakt:

Post Postao/la AzorAhai » 17 sep 2020, 11:14

Toliko neprofesionalizma i traljavosti prilikom vodjenja jedne organizacije (kluba) odavno nije vidjeno, mislim na sve poslije rata pa do sada, ovaj klub nikad nije imao normalnu zdravu atmosferu, prave ljude s vizijom, vjerom u projekat i naravno sistem i organizaciju koja je podloga svega.

Nije rijec i velikom ulaganju nego prije svega o disciplini, posvecivanju i radu a to niko nece i ne zeli, jer ne znaju i nisu sposobni, ovaj klub trpi razne malverzacije, krade, pljacke, pranje novca i sta sve ne od raznoraznih morona i debila koji imaju samo licni interes.

Gradani i navijaci tj. grupica njih se borila godinama i svaka cast za tih par stotina ljudi ako i toliko ali i oni su odustali i digli ruke davno jer nema smisla.

Klub je taoc takvih ljudi u gradu i politike koja je toksicna do bola.

Vi sto se raspravljate oko bilo cega ovdje gubite vrijeme i pricate u prazno, posvetite se bilo cemu to vam je moj savjet drugarski.

Ne moze se pita od govana praviti.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 sep 2020, 12:05

AzorAhai je napisao/la:
17 sep 2020, 11:14
Toliko neprofesionalizma i traljavosti prilikom vodjenja jedne organizacije (kluba) odavno nije vidjeno, mislim na sve poslije rata pa do sada, ovaj klub nikad nije imao normalnu zdravu atmosferu, prave ljude s vizijom, vjerom u projekat i naravno sistem i organizaciju koja je podloga svega.

Nije rijec i velikom ulaganju nego prije svega o disciplini, posvecivanju i radu a to niko nece i ne zeli, jer ne znaju i nisu sposobni, ovaj klub trpi razne malverzacije, krade, pljacke, pranje novca i sta sve ne od raznoraznih morona i debila koji imaju samo licni interes.

Gradani i navijaci tj. grupica njih se borila godinama i svaka cast za tih par stotina ljudi ako i toliko ali i oni su odustali i digli ruke davno jer nema smisla.

Klub je taoc takvih ljudi u gradu i politike koja je toksicna do bola.

Vi sto se raspravljate oko bilo cega ovdje gubite vrijeme i pricate u prazno, posvetite se bilo cemu to vam je moj savjet drugarski.

Ne moze se pita od govana praviti.
ja kad dignem ruke od kluba nek mi odmah dzenazu odklanjaju, nije to stvar, to je moj klub ja sam na tom stadionu prohodao, prvi put curu izveo to je dio mene, i niko me nedam za pravo da ga blati, a takoder mi diskutujemo, raspravljamo i iznosimo misljenje ustvari tome forum i sluzi . . .

FORZAAA JEDINSTVOOO !
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 12:29

Jesi i prvi put zigu na stadionu :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 sep 2020, 12:54

harden je napisao/la:
17 sep 2020, 12:29
Jesi i prvi put zigu na stadionu :mrgreen:
nisam tad Hamdo nove tribine stavio, nisi prnut smio, sjecam se pred Siroki bio neki trening nabijem stolicu jednu ona se malo nakrivi ganjali me po stadionu pobjegnem ispod tribine srecom bio Mace legenda kaze ostavite malog noge bi mi polomili
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 12:56

Macak je ljudina, medju boljim trenerima koje sam imao u NKJ.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 sep 2020, 13:01

harden je napisao/la:
17 sep 2020, 12:56

Macak je ljudina, medju boljim trenerima koje sam imao u NKJ.
potpisujem
neko ko je odbio bruku para za sveti dres, malo je dobio zauzvrat sigurno nas najbolji bek ikada

kakva je to ljevica bila :tokralju:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 sep 2020, 13:28

Msm da bi Kulenovic vise stvari uradio da nije Hamdo dosao. Svi znamo sto je tu. Ko god je u klubu tu je iz neke koristi. Mogli su mazati oci par kola dok se ne vidi sta rade

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 17 sep 2020, 14:16

Ti gledas sa jedne strane pricu, prosiri okvire i pogledaj objektivno Cigo je bio predsjednik prosle sezone pa smo ispali, pukom srecom ostali opet sa Hamdom su dosli sponzori, nova ekipa, ulaganja i sl

- kakav god da je imamo web sajt
- imamo stream
- igraci su zadovoljni

treba stati na loptu nista za sada nije lose da bi davali neki konacan sud, sezona tek pocela bodovno smo jos tu, bice to ok no sikiriki

ps. kupite kupon ;)
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

pasaunodinoi
Kontakt:

Post Postao/la pasaunodinoi » 17 sep 2020, 15:00

InatSilniBosanski je napisao/la:
17 sep 2020, 14:16
Ti gledas sa jedne strane pricu, prosiri okvire i pogledaj objektivno Cigo je bio predsjednik prosle sezone pa smo ispali, pukom srecom ostali opet sa Hamdom su dosli sponzori, nova ekipa, ulaganja i sl

- kakav god da je imamo web sajt
- imamo stream
- igraci su zadovoljni

treba stati na loptu nista za sada nije lose da bi davali neki konacan sud, sezona tek pocela bodovno smo jos tu, bice to ok no sikiriki

ps. kupite kupon ;)
E ovo je zrelo razmisljanje. Fala k

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 sep 2020, 15:03

Znaci cim ne kritikujes to je zrelo razmisljanje. Ja bih rekao da je obrnuto.

pasaunodinoi
Kontakt:

Post Postao/la pasaunodinoi » 17 sep 2020, 15:35

harden je napisao/la:
17 sep 2020, 15:03
Znaci cim ne kritikujes to je zrelo razmisljanje. Ja bih rekao da je obrnuto.
Zrelo razmisljanje znaci postaviti stvari na svoje mjesto. Upucen sam u sisten livestreaminga i znam da nije problem ni do uprave ni do decki koji su na tribinama vec do trecih lica.

Zasto svaka susa sebi daje za pravo da komentarise sve i jednog pojedinca u timu pa i trenera?

Treba malo spustiti loptu, ako neko ima dovoljno znanja i kompetencija za ono sto prica neka se javi u Upravu i neka pomogne klubu. To sam i ja uradio te dobio podrsku u nekim segmentima, u nekim ne i to razumijem.

Udjem na forum da vidim ima li kakvih novina, da neko sta novo nije saznao i citam samo bljuvotine. U tome je fazon. Treba malo pozitive ljudi. :clap: :clap:

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 17 sep 2020, 15:54

Ko je ovaj najcupaviji na treningu Jedinstva? I jucer je trenirao

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 17 sep 2020, 15:56

I ja gledam vidim nepoznat mi ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 17 sep 2020, 15:57

Toliko o informacijama iz kluba

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.