Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Welcome Maestro 

Kako ce se to sad odraziti na vezni red, Keita je taman poceo fino igrati
Thiago-Fabinho-Hendo je vjerovatno prvi izbor a ako igramo 4-2-3-1 po sistemu koji mu je godio u Bayernu onda vjerovatno Thiago-Fabinho/Henderson.
Tu su najveci gubitnici Ox i Jones jer imaju po 2 pa cak i 3 igraca ispred na svojoj poziciji ako racunamo i djeda.
Ne znam, meni ovo nema logike al hajd vidjet cemo

Thiago-Fabinho-Hendo je vjerovatno prvi izbor a ako igramo 4-2-3-1 po sistemu koji mu je godio u Bayernu onda vjerovatno Thiago-Fabinho/Henderson.
Tu su najveci gubitnici Ox i Jones jer imaju po 2 pa cak i 3 igraca ispred na svojoj poziciji ako racunamo i djeda.
Ne znam, meni ovo nema logike al hajd vidjet cemo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gubitnik je Keita. Imao je dvije godine da opravda cijenu, očigledno neće nikad. Ne bi me čudilo da ga sada pošalju na posudbu uz obavezu otkupa.
@StevieG8
Ja ne bih vise o ovome, da se ne desi Fekir.
Sezona je duga, ako smo sta naucili ko Kloppa, to je da se veza rotira iz utakmice u utakmicu, tj. od protivnika do protivnika. Ali cinjenica je da veznjak profila Thiaga ne postoji trenutno u Liverpoolu.Klopp plans to have Thiago in an advanced role ahead of Fabinho and Henderson to unlock defenses.
Marcelo Bechler
Ja ne bih vise o ovome, da se ne desi Fekir.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Meni je on vise za nekog DLPa al ajd vidjet cemo na sta ce to izaci, vjerovatno smo iz tog razloga i uigravali 4-2-3-1 u pripremama za sezonu.mirgerr je napisao/la: ↑17 sep 2020, 11:16@StevieG8Sezona je duga, ako smo sta naucili ko Kloppa, to je da se veza rotira iz utakmice u utakmicu, tj. od protivnika do protivnika. Ali cinjenica je da veznjak profila Thiaga ne postoji trenutno u Liverpoolu.Klopp plans to have Thiago in an advanced role ahead of Fabinho and Henderson to unlock defenses.
Marcelo Bechler
Ja ne bih vise o ovome, da se ne desi Fekir.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Godina dana po dolar, tako je kod mene.
Meni su bolji zbog analiza i ostalih članaka, negoli zbog ekskluziva, to svakako bude na twitteru.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A eto nisam naletio na taj link uzeo sam ovaj na 6 mjeseci po 1$. I da, stvarno su fantasticni svako malo izbacuju nove tekstove koji su poprilicno dugi i opsirni a o kvalitetu da ne govorimrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:08Godina dana po dolar, tako je kod mene.
Meni su bolji zbog analiza i ostalih članaka, negoli zbog ekskluziva, to svakako bude na twitteru.

Fala qrcu jedino vrijedno pojacanje, pearce potvrdio i njemu jedino vjerujem od ovih sabana
Eh sad da hoce dovesti rezervno krilo, posudba+ obavezan otkup. Sigurno se moze naci nesto

Eh sad da hoce dovesti rezervno krilo, posudba+ obavezan otkup. Sigurno se moze naci nesto
Medicinski pregledi danas.
Predstavljanje vcrs/sutra?
Predstavljanje vcrs/sutra?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Abd debituje protiv arsenala
Crucial element in getting Thiago deal done, is #LFC success in negotiations for fee to be paid in increments over course of the 4 year contract. So basically LFC will pay only around £5m this year, the rest in yearly instalments.
Nece Brewster niđe
Nece Brewster niđe

O ho ho, ima se moze se, samo bahato ...StevieG8 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:14A eto nisam naletio na taj link uzeo sam ovaj na 6 mjeseci po 1$. I da, stvarno su fantasticni svako malo izbacuju nove tekstove koji su poprilicno dugi i opsirni a o kvalitetu da ne govorimrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:08Godina dana po dolar, tako je kod mene.
Meni su bolji zbog analiza i ostalih članaka, negoli zbog ekskluziva, to svakako bude na twitteru.![]()

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jurgen Klopp has said he's content with his options at CB with Fabinho as a 4th choice, but the club are still looking at what might be available. #awlfc [
@ptgorst
]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nije fer da samo ti zivismirgerr je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:08O ho ho, ima se moze se, samo bahato ...StevieG8 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:14A eto nisam naletio na taj link uzeo sam ovaj na 6 mjeseci po 1$. I da, stvarno su fantasticni svako malo izbacuju nove tekstove koji su poprilicno dugi i opsirni a o kvalitetu da ne govorimrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:08
Godina dana po dolar, tako je kod mene.
Meni su bolji zbog analiza i ostalih članaka, negoli zbog ekskluziva, to svakako bude na twitteru.![]()
![]()
![]()
![]()

Spamm
Spamm
- Bayern@heart
- Kontakt:

Thiago je najbolji veznjak u Liverpoolu, i problem mogu biti samo povrede. Sa njim ćemo dobiti ono sto smo trebali sa Keitom.StevieG8 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 11:05Kako ce se to sad odraziti na vezni red, Keita je taman poceo fino igrati![]()
Ne znam, meni ovo nema logike al hajd vidjet cemo![]()
Za 30 miliona smo dobili WC igraca i ovo je transfer koji ce podići ekipu, ta svjeza krv koju smo trebali i sad vjerujem da možemo obraniti titulu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kako sad stoji Henderson će više igrati lijevo, a Thiago i Fabinho se mijenjati na centralnoj poziciji. Wijnaldum ima zacementirano mjesto.
Let's talk about SIX baby!
Kako losa sredina, pregazicemo vas

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koliko ima da je alonso otisao ? Konacno igrac njegovog ranga i karakteristika. Samo da ostane zdrav abd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.