fera je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:25
pise u postu vec.
Izvini brate malo sam se iznervirao kad se sjetim tog perioda nije ovo nista protiv tebe.
Iskreno nisam uopste toliki fan husrefa i drago mi je sto sad nije trener ali koliko god to nekim ljudima smetalo on je nas najtrofejniji trener i prvi s duplom krunom a ima zasluge i za proslu titulu koliko i bilo koji igrac.
Nije ni meni drago sto nam je ihtijarevic najtrofejniji igrac
kao sto od naredne sezone mom prijatelju @samozdravlje nece biti drago sto je to krste al tako je kako je da ga pljujem svaki dan i izmisljam bajke to nece nista promijeniti.
Ovdje se od njega i sjevera prave najveci neprijatelji kluba gori nego jesic ili hurtic kojima je jedini posao bio da razhebu klub i otjeraju određene igrace...
Sjetite se malo sta se izdesavalo na startu prosle sezone koliko su tada svi zakazali morao Tan uskakati da spasava stvari, igraci nisu htjeli na pripreme, kasnije ih dio bojkotovao trenera i imas izjave tatara tipa PUSTIMO ih na mostu dobijemo na cupriji i za sve to je kriv bio samo jedan covjek cijim su odlaskom svi drugi amnestirani.
Podrzavam upravu, vinka, igracima mislim da nikad nisam psovao jedino bekicu mozda al da su svi grijesili jesu i to mi je normalno jer niko nije savrsen.
Sto smo bili prijatelji bili smo

. Kako bih rado s tobom popio kafu covjece. Sto se Krleta tice, zao mi je sto mnogi ne razumiju.Pitam:
- Ima li mjesta u ovom rosteru na zadnjem veznom , iza napadaca ili spica, a o krilu necu ?
- Drzati ga na klupi je totalna glupost. Uz dodatak za kapitensku i vjerovatno lijepu platu je bas glupo ?
Ako cemo realno dao golove Slobodi i Velezu u Kupu(znacajne) i 2 godine se slepa. Za te pare dovesti RB da valja.
Siguran sam da je DOBAR COVJEK I DA VOLI FKS. Ako cemo osvajati trofeje, a on na Zapadu neka ga 100 god., ono kao hamajlija.
KRSTE VELKOSKI CE BITI UPISAN U ISTORIJU KLUBA , PA I PAPE(Susic

) JE STO ON NE IGRA. FOTELJU JE ZASLUZIO, ALI NE U AKADEMIJI(mozda probati, mozda ima to nesto). Vozdra tebra

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.