Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
HOCEMO TITULU IZ 46
Nije u podsavez je primljen 19. Septembrafarrys je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:00Rodjendan se vazda slavio na ovaj dan. Zeljeznicar je na ovaj dan primljen u podsavez i taj dan je odabran da se slavi kao rodjendan. Valjda svaki klub je imao pravo izabrati datum za svoj rodjendan, ne znam sta vama pitama nije jasnoDenchi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:56Ovo je strasno
Svuda naslovi kaze danas rodjendan kluba
Zvanicno bio proslog mjeseca( al da su tad objavili bilo bi aaaaaa u klubu korona igranje evrope upitno za rodjendan, sta nam radi uprava)
Na danasnji dan igrali prvu tekmu, poraz od saska 5-1
Mitomani sve slagali, ne znaju ni sta lazu vise...bitno se izvuc samo....
Rodjendan kluba je datum osnivanja
Ne biras neki bezze datum da slavis nego taj kad je osnovan, ne prvu tekmu prijem u savez itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To isto da svoj rodjendan koji je 1.1 slaviš ljeti, jer ljeti je sunce pa se može izaći vani u prirodu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja sam gimnaziju zavrsio, za razliku od neukih Kobiljoglavacabelosevic28 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:08Joj samaranja haha Jos se onaj s heklanjem na ramenima po.sra rekavsi da je ovo jedan od tezih perioda u historiji kluba, ali on kamatu redovno naplacuje...
P.S. Fareuys svaka cas. Ipak ces u Gimnaziju![]()
Zasto to mora biti pravilo? Nigdje to nije napismeno definisano. Nije to isto kao rodjendan osobe. Klub moze izabrati dogadjaj za koji smatra da moze predstavljati zvanicno funkcionisanje kluba.Denchi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:10Nije u podsavez je primljen 19. Septembrafarrys je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:00Rodjendan se vazda slavio na ovaj dan. Zeljeznicar je na ovaj dan primljen u podsavez i taj dan je odabran da se slavi kao rodjendan. Valjda svaki klub je imao pravo izabrati datum za svoj rodjendan, ne znam sta vama pitama nije jasnoDenchi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 12:56Ovo je strasno
Svuda naslovi kaze danas rodjendan kluba
Zvanicno bio proslog mjeseca( al da su tad objavili bilo bi aaaaaa u klubu korona igranje evrope upitno za rodjendan, sta nam radi uprava)
Na danasnji dan igrali prvu tekmu, poraz od saska 5-1
Mitomani sve slagali, ne znaju ni sta lazu vise...bitno se izvuc samo....
Rodjendan kluba je datum osnivanja
Ne biras neki bezze datum da slavis nego taj kad je osnovan, ne prvu tekmu prijem u savez itd.
- svrakino1921
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Stav nekih navijaca Veleza je da ih ne prenose zbog animoziteta nekakvog i zato jer nisu htjeli odgoditi utakmicu protiv Sarajeva. I to imaju provjerene info od drugih ljudi. E tacno su mi najdrazi ovi pravi mostarci 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znaci kone izabrale rodjendan kad su prvu tekmu zijanili...farrys je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:25Zasto to mora biti pravilo? Nigdje to nije napismeno definisano. Nije to isto kao rodjendan osobe. Klub moze izabrati dogadjaj za koji smatra da moze predstavljati zvanicno funkcionisanje kluba.
Golemo,to nesto ko Kosovski boj...

Pa to je jbg logika, vama nepoznanica, no nemam problem da se vi drzite jednog datuma pa hajde, nego sarate vi sami...farrys je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:25Zasto to mora biti pravilo? Nigdje to nije napismeno definisano. Nije to isto kao rodjendan osobe. Klub moze izabrati dogadjaj za koji smatra da moze predstavljati zvanicno funkcionisanje kluba.
"FK Željezničar večeras slavi 90. rođendan
24.02.11. - 08:31,
Iako je 90. rođendan FK Željezničar zvanično 19. septembra, Uprava sarajevskih plavih je odlučila cijelu tekuću godinu proglasiti slavljeničkom, pa će tako večeras u Holiday Innu biti organizirana "Plava noć".

- svrakino1921
- Kontakt:
ja im vjerujem
to sto ce nayebat u skorijoj buducnosti
pricat ce se
-
- Kontakt:
farrys je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:23Ja sam gimnaziju zavrsio, za razliku od neukih Kobiljoglavacabelosevic28 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:08Joj samaranja haha Jos se onaj s heklanjem na ramenima po.sra rekavsi da je ovo jedan od tezih perioda u historiji kluba, ali on kamatu redovno naplacuje...
S 14 godina zavrsio Gimnaziju Muhsin Rizvic? Cestitam, veci si komoijut'a od irfe...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zamisli, sa 14 vec napredniji od tebe Kobiljoglavcabelosevic28 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 14:16farrys je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:23Ja sam gimnaziju zavrsio, za razliku od neukih Kobiljoglavacabelosevic28 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 13:08Joj samaranja haha Jos se onaj s heklanjem na ramenima po.sra rekavsi da je ovo jedan od tezih perioda u historiji kluba, ali on kamatu redovno naplacuje...
S 14 godina zavrsio Gimnaziju Muhsin Rizvic? Cestitam, veci si komoijut'a od irfe...
On bi guzice dao da je Kobiljoglavac, je li tako @svrakino?
-
- Kontakt:
Jbg doktore il imas 14 il nemas? Ko da te KAMEN u glavu udario pa bulaznis...
Svrakino picqice
baza nam je u Zgosci 
Svrakino picqice

Ti kazes da imam, pa tebi vjerujemo. Ipak ste vi iz opstine Vogosca kolijevka istine. Pazljivo slusamo sta zboris.belosevic28 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 14:24Jbg doktore il imas 14 il nemas? Ko da te KAMEN u glavu udario pa bulaznis...
Svrakino picqicebaza nam je u Zgosci
![]()
-
- Kontakt:
Tako, budi dobar pa cu te odvest kod nacelnika a bit ces i ucenik generacije...
Preko nacelnika Vogosce? Jbt, fakat ste vi s Kobilje svugdje upleli prste.belosevic28 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 14:30Tako, budi dobar pa cu te odvest kod nacelnika a bit ces i ucenik generacije...
- svrakino1921
- Kontakt:
LOCIRAJbelosevic28 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 14:24Jbg doktore il imas 14 il nemas? Ko da te KAMEN u glavu udario pa bulaznis...
Svrakino picqicebaza nam je u Zgosci
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.