Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Teletevoci izjednacio rekord trica 

Kakva noc bh. kosarke veceras
Mirza, Djedovic, Ikona, Ratko....Strasno....
@Nermine, posto mi danima sastavljamo roster repke, vrijeme je da popijemo pice na racun ovih nastupa...
Samo je jos pitanje na ciji

@Nermine, posto mi danima sastavljamo roster repke, vrijeme je da popijemo pice na racun ovih nastupa...
Samo je jos pitanje na ciji

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
ja castim ...al kad dobijemo normalan savez i normalnog trenera. Al posto je to gotovo nemoguce,mogucnost za to je samo da moj praunuk casti vase praunuke zbog toganeno#4 je napisao/la:Kakva noc bh. kosarke veceras![]()
![]()
![]()
![]()
Samo je jos pitanje na ciji![]()
![]()

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
e ovo je ponos BihŽeljovac je napisao/la:

btw kako uradis ovo tj. isjeces dio slike sa neke stranice? jel treba kakav program?
Đedović će vjerovatno biti MVP ovog kola.
@armin dju
treba ti paint
odes print screen
otvoris paint >Edit>Paste
i izrezes odredjeni dio slike i sacuvass

treba ti paint
odes print screen
otvoris paint >Edit>Paste
i izrezes odredjeni dio slike i sacuvass

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Bez obzira sto je danas prohladni decembarski dan, utisak se ne mijenja...
Sinoc je bila velika noc za nasu kosarku...
Pozelimo da ih bude sto vise...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Velike igra nasih igraca,kad se uzme cinjenica iz kakve zemlje s kako losim trenerima,uslovima itd je radjeno s njima onda je uspjeh jos veci.Zelim da ih ubrzo gledamo u NBA a posto Bullsima treba bek suter nek se prijavi Djedovic ,a vi iz Lakersa eto uzmite Mirzu ili tradicionalno da ide u Spurse,jer svi iz Cahe nekako zavrse u Spursima.neno#4 je napisao/la:Bez obzira sto je danas prohladni decembarski dan, utisak se ne mijenja...
itekako raduje forma svih ovih igraca, kao i dobre partije hukica, vasiljevica, halilovica, hodzica, .. budi optimizam pred EPneno#4 je napisao/la:Kakva noc bh. kosarke veceras![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a apsolutno se slazem za pice i rado cu otici na njega, samo ce morati sacekati neko vrijeme jer kako ja radim u finansijama ovaj period i sljedeca 2 mjeseca su ubitacna za mene, a imao sam nekih privatnih problema, ali aBd otici cemo skoro, a castiti ce nas zajednicki prijatelj koji ce naravno sa nama na kafu

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Tražimo i novog naturaliziranog igrača, kaže Harun Mahmutović
Veličina slova: E.J. 16/12/2010 12:32:00
Suton: Karijeru nastavio u Italiji Generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Harun Mahmutović odlučan je u namjeri da naša reprezentacija na završnicu Evropskog prvenstva 2011. godine u Litvaniju otputuje kao ozbiljan konkurent, a ne puki učesnik.
- Ne pristajem da putujemo turistički, želim da prođemo barem u drugi krug. Ako se svi potrudimo, ako pomogne država i ako stvorimo optimalne uvjete za pripreme, onda možemo tražiti i od igrača da žrtvuju svojih 45 dana za reprezentaciju. Ako ne, onda moramo priznati da smo mali i da ćemo uvijek bili mali - kaže Mahmutović.
Američki đak
Uporedo s organizacionim pripremama, Mahmutović u saradnji sa selektorom Sabitom Hadžićem pokušava stvoriti i što širu igračku bazu uoči Evropskog prvenstva krajem avgusta iduće godine.
Prvi potez je bio razgovor s drugim strijelcem NCAA lige iz prošle sezone Adnanom Hodžićem, koji je odgovorio potvrdno, a Mahmutović ne odustaje od još jednog američkog đaka.
Goran Suton (25 godina, 208 centimetara) nekada je bio zvijezda Mičigen stejt univerziteta. Ponudu da obuče dres BiH lani nije prihvatio, navodno je izabrao Hrvatsku. Trenutno je član italijanske Bijele. Igra na poziciji krilnog centra.
Više igrača na EP-u
- Pokušat ćemo kontaktirati sa Sutonom. Koliko znam, on još nije igrao ni za Hrvatsku. Goran je rođen u Sarajevu, pratimo njegove igre i siguran sam da bi bio značajno pojačanje za nas - ističe Mahmutović.
Prema njegovim riječima, nije isključeno da Košarkaški savez BiH potraži novog naturaliziranog igrača i da su u opticaju "ozbiljna imena iz Eurolige".
- To ne znači da smo se odrekli Džej Ar Bremera (J. R.) i Henrija Domerkanta (Henry Domarcant), jer postoji mogućnost da zbog većeg broja utakmica reprezentacijama bude dozvoljeno da vode više igrača, uključujući i dva naturalizirana - rekao je Mahmutović.

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@Nermine, dobronamjerni savjet...Nista ne vjeruj Harunu, ali bas nista....To je Dinin najblizi saradnik, sve je to ista ekipa...Samo se gleda licni interes...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma samo postam nesto sto sam ocekivao, posto neki citaju forum i vuku izjave odavdeneno#4 je napisao/la:@Nermine, dobronamjerni savjet...Nista ne vjeruj Harunu, ali bas nista....To je Dinin najblizi saradnik, sve je to ista ekipa...Samo se gleda licni interes...

Eh pa to je odavnonerminh74 je napisao/la:ma samo postam nesto sto sam ocekivao, posto neki citaju forum i vuku izjave odavdeneno#4 je napisao/la:@Nermine, dobronamjerni savjet...Nista ne vjeruj Harunu, ali bas nista....To je Dinin najblizi saradnik, sve je to ista ekipa...Samo se gleda licni interes...

Koliko sam samo puta pronasao svoje dijelove postove u printanim medijima

Jedina razlika je sto neko drugi mlati lovu za to, a ja gubim dane pred tv -om i sve gledam

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
to se vuce jos foruma KK Bosne 3-4 godine unazad, nekada sam pisao sve ucinke nasih igraca vani, kada dan kasnije isti tekst citam u jednim novinama, sa cak istom gramatickom greskom koju sam ja napravioneno#4 je napisao/la:
Eh pa to je odavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko sam samo puta pronasao svoje dijelove postove u printanim medijima![]()
![]()
![]()
![]()
Jedina razlika je sto neko drugi mlati lovu za to, a ja gubim dane pred tv -om i sve gledam![]()
![]()

nerminh74 je napisao/la:to se vuce jos foruma KK Bosne 3-4 godine unazad, nekada sam pisao sve ucinke nasih igraca vani, kada dan kasnije isti tekst citam u jednim novinama, sa cak istom gramatickom greskom koju sam ja napravioneno#4 je napisao/la:
Eh pa to je odavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko sam samo puta pronasao svoje dijelove postove u printanim medijima![]()
![]()
![]()
![]()
Jedina razlika je sto neko drugi mlati lovu za to, a ja gubim dane pred tv -om i sve gledam![]()
![]()

Inace novinari itekako dobro obavljaju svoj posao

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Upravo to...Strasno je nevjerovatno kakav su uspjeh napravili Teletovic, Djedovic, pa i Bajramovic...dema je napisao/la:Velike igra nasih igraca,kad se uzme cinjenica iz kakve zemlje s kako losim trenerima,uslovima itd je radjeno s njima onda je uspjeh jos veci.Zelim da ih ubrzo gledamo u NBA a posto Bullsima treba bek suter nek se prijavi Djedovic ,a vi iz Lakersa eto uzmite Mirzu ili tradicionalno da ide u Spurse,jer svi iz Cahe nekako zavrse u Spursima.neno#4 je napisao/la:Bez obzira sto je danas prohladni decembarski dan, utisak se ne mijenja...
Koliko god ja u pojedinim trenucima malo Mirzu prozivao, samo iz razloga da pocne da igra jos bolje (ovdje su to neki implementirali na neki drugi nacin), ono sto je covjek postigao dosada je fenomen..Iz jednog smijesnog kluba za europske uslove Ostendea se covjek probije krema europske kosarke...
Sinoc je bila potvrda njegove kosarkaske velicine, sinoc je ne samo sto je dao tih famoznih 9 trojki, uzeo na sebe 22 suta ukupno, sto nije radio ni Rakocevic u najboljim danima u Vitoriji....Uzeo je ekipu na sebe i poveo je do kraja....
A neko vece na tekmi Bosna - Hercegovac smo bas pricali o Nihadu, i jednostavno potez za prelazak u Romu bio odlican....Tanjevicu nikada ne mozemo zahvaliti za sve sto je napravio za nasu kosarku, pa evo sto i sada covjek pravi....Bilo mi je dosadno neki dan, nesto sam bio bolestan, i malo sam pregledavao na EL sajtu statistike igraca iz svih mogucih sezona sa posebnim osvrtom na ovakve slicne uloge koje Nihad dobija...Jenings je bio na gotovo istim prosjecima kao sada Nihad...
Po meni on bi trebao ostati jos jednu godinu u Rimu, pored ove, ali daleko je jos pricati o tome...Ako ovako nastavi, Barselona pomnoprati situaciju sigurno....Plus sto su Mikeal, Navarro, a posebno Basile vec igraci u godinama i potrebna je svjeza krv...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma nije problem...Sjedio sam kod zajednickog prijatelja nedavnonerminh74 je napisao/la:itekako raduje forma svih ovih igraca, kao i dobre partije hukica, vasiljevica, halilovica, hodzica, .. budi optimizam pred EPneno#4 je napisao/la:Kakva noc bh. kosarke veceras![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a apsolutno se slazem za pice i rado cu otici na njega, samo ce morati sacekati neko vrijeme jer kako ja radim u finansijama ovaj period i sljedeca 2 mjeseca su ubitacna za mene, a imao sam nekih privatnih problema, ali aBd otici cemo skoro, a castiti ce nas zajednicki prijatelj koji ce naravno sa nama na kafui koji je najimucniji od nas 3

I dalje smo ludi za Bosnom, ali sta ces

P.S. Lahko mi je za njega

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nihad ima ugovor na 2 godine sa lottomathicom, tako je dogvoreno sa barcom
Da, to znam, napisao sam gore ovu i jos jednu da ostane...nerminh74 je napisao/la:nihad ima ugovor na 2 godine sa lottomathicom, tako je dogvoreno sa barcom
Ali mislim u slucaju nekog solidnog fijaska, tj. da Barsa ne prodje u TOP 8 sto cisto sumnjam da bi pravili remont tima..Vaskez bi trebao u Orlando, Rubio ima na dvije godine ugovor, ove mu istice, Basile u penziju, Navarro na manje minuta...
Ja sanjam da ce da se vrati u Barsu, dzaba sve

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....