FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 17 sep 2020, 14:06

Napapijri je napisao/la:
17 sep 2020, 10:52
skoroalen je napisao/la:
17 sep 2020, 10:45
zagor1987 je napisao/la:
17 sep 2020, 10:11
Ma Tatara i Rahmana su nasi strucnjaci tjerali za dzabe,govorili da su zlo itd sva sreca pa ih niko ne benda ni 2 posto
Niko ih nije tjerao više nego papci sa sjevera nakon derbija 1:3, kad su im "bukvice čitali". Ovo što narod piskara na forumu je glupost, kad ti 1000 ljudi horski yebe majku i prijeti je drugačije.
Liga bez publike je nešto najbolje što nam se moglo desit.
Nije bas tako, brate, stvarno. Bio sam tu i cuo sam relativno dobro, psovali su im skoro svi, ali zbog nezalaganja i ocitog bojkota. Kunem ti se da ih niko nije "tjerao", cak se i ovo naprijed navedeno odnosila u 90% na Rahmanovica jer je neko vec ranije pustio pricu kako formira neke klanove i bojkotuje klub.
I ja bi kesoljuba bojkotovao da sam bio na benjinom mjestu. Onako psovat mater covjeku u listici orio se stadion samo sto je promasio gol. Sramota :oops: :oops: :oops:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 sep 2020, 14:08

Mene hastra ovih prekida protiv Astane, 4 gola smo primili iz prekida ove sezone. Znači da se igrači loše postavljaju u prekidima i ne čuvaju svoje igrače. Kad nas budu analizirali, skontat će da smo tu loši, onda ću igri stalno nas tjerati da pravimo faulove 25m od gola i igrati na kornere. Problem broj jedan.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2020, 14:17

fera je napisao/la:
17 sep 2020, 12:25

pise u postu vec.
Izvini brate malo sam se iznervirao kad se sjetim tog perioda nije ovo nista protiv tebe.
Iskreno nisam uopste toliki fan husrefa i drago mi je sto sad nije trener ali koliko god to nekim ljudima smetalo on je nas najtrofejniji trener i prvi s duplom krunom a ima zasluge i za proslu titulu koliko i bilo koji igrac.
Nije ni meni drago sto nam je ihtijarevic najtrofejniji igrac kao sto od naredne sezone mom prijatelju @samozdravlje nece biti drago sto je to krste al tako je kako je da ga pljujem svaki dan i izmisljam bajke to nece nista promijeniti.
Ovdje se od njega i sjevera prave najveci neprijatelji kluba gori nego jesic ili hurtic kojima je jedini posao bio da razhebu klub i otjeraju određene igrace...
Sjetite se malo sta se izdesavalo na startu prosle sezone koliko su tada svi zakazali morao Tan uskakati da spasava stvari, igraci nisu htjeli na pripreme, kasnije ih dio bojkotovao trenera i imas izjave tatara tipa PUSTIMO ih na mostu dobijemo na cupriji i za sve to je kriv bio samo jedan covjek cijim su odlaskom svi drugi amnestirani.
Podrzavam upravu, vinka, igracima mislim da nikad nisam psovao jedino bekicu mozda al da su svi grijesili jesu i to mi je normalno jer niko nije savrsen.

Sto smo bili prijatelji bili smo :plac: :rol: . Kako bih rado s tobom popio kafu covjece. Sto se Krleta tice, zao mi je sto mnogi ne razumiju.Pitam:
- Ima li mjesta u ovom rosteru na zadnjem veznom , iza napadaca ili spica, a o krilu necu ?
- Drzati ga na klupi je totalna glupost. Uz dodatak za kapitensku i vjerovatno lijepu platu je bas glupo ?
Ako cemo realno dao golove Slobodi i Velezu u Kupu(znacajne) i 2 godine se slepa. Za te pare dovesti RB da valja.
Siguran sam da je DOBAR COVJEK I DA VOLI FKS. Ako cemo osvajati trofeje, a on na Zapadu neka ga 100 god., ono kao hamajlija.
KRSTE VELKOSKI CE BITI UPISAN U ISTORIJU KLUBA , PA I PAPE(Susic :rol: ) JE STO ON NE IGRA. FOTELJU JE ZASLUZIO, ALI NE U AKADEMIJI(mozda probati, mozda ima to nesto). Vozdra tebra :njanjanja:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 17 sep 2020, 14:26

ubipara je napisao/la:
17 sep 2020, 13:43
Zavrsit cemo sezonu bez poraza ove godine :)
Polako druze, sezona je tek pocela..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2020, 14:41

Kvota 15 na Budućnost :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 17 sep 2020, 14:49

Iskreno ove zadnje tri utakmice, su onakve kakve bi ja zelio da gledam. Bez nervoze, cekamo kolko cemo komada uvalit ekipi, lijepa igra, igraci neki u zivotnoj formi. Lijepota, samo da se ovako nastavi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2020, 14:53

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 sep 2020, 14:55

Sinoc na Sport Centru bombastično napisali da smo nositelji u play - offu ako izbacimo Astanu, pa poslije sat vremena izbrisali taj članak.Ja nam tuge od novinarstva.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 17 sep 2020, 14:57

MortemHz je napisao/la:
17 sep 2020, 14:53
slika
:ljepota: :ljepota: :ljepota:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 sep 2020, 14:59

Samozdravlje je napisao/la:
17 sep 2020, 14:17
fera je napisao/la:
17 sep 2020, 12:25

pise u postu vec.
Izvini brate malo sam se iznervirao kad se sjetim tog perioda nije ovo nista protiv tebe.
Iskreno nisam uopste toliki fan husrefa i drago mi je sto sad nije trener ali koliko god to nekim ljudima smetalo on je nas najtrofejniji trener i prvi s duplom krunom a ima zasluge i za proslu titulu koliko i bilo koji igrac.
Nije ni meni drago sto nam je ihtijarevic najtrofejniji igrac kao sto od naredne sezone mom prijatelju @samozdravlje nece biti drago sto je to krste al tako je kako je da ga pljujem svaki dan i izmisljam bajke to nece nista promijeniti.
Ovdje se od njega i sjevera prave najveci neprijatelji kluba gori nego jesic ili hurtic kojima je jedini posao bio da razhebu klub i otjeraju određene igrace...
Sjetite se malo sta se izdesavalo na startu prosle sezone koliko su tada svi zakazali morao Tan uskakati da spasava stvari, igraci nisu htjeli na pripreme, kasnije ih dio bojkotovao trenera i imas izjave tatara tipa PUSTIMO ih na mostu dobijemo na cupriji i za sve to je kriv bio samo jedan covjek cijim su odlaskom svi drugi amnestirani.
Podrzavam upravu, vinka, igracima mislim da nikad nisam psovao jedino bekicu mozda al da su svi grijesili jesu i to mi je normalno jer niko nije savrsen.

Sto smo bili prijatelji bili smo :plac: :rol: . Kako bih rado s tobom popio kafu covjece. Sto se Krleta tice, zao mi je sto mnogi ne razumiju.Pitam:
- Ima li mjesta u ovom rosteru na zadnjem veznom , iza napadaca ili spica, a o krilu necu ?
- Drzati ga na klupi je totalna glupost. Uz dodatak za kapitensku i vjerovatno lijepu platu je bas glupo ?
Ako cemo realno dao golove Slobodi i Velezu u Kupu(znacajne) i 2 godine se slepa. Za te pare dovesti RB da valja.
Siguran sam da je DOBAR COVJEK I DA VOLI FKS. Ako cemo osvajati trofeje, a on na Zapadu neka ga 100 god., ono kao hamajlija.
KRSTE VELKOSKI CE BITI UPISAN U ISTORIJU KLUBA , PA I PAPE(Susic :rol: ) JE STO ON NE IGRA. FOTELJU JE ZASLUZIO, ALI NE U AKADEMIJI(mozda probati, mozda ima to nesto). Vozdra tebra :njanjanja:
Vjerovatno ce ostati do kraja ugovora, sta da se radi prodati ga ne mozes raskid ugovora kosta i to je to. A ovo sto pises si u pravu za plate koje dobiju on, cruz, zinedin i jos par igraca koji se ne koriste mogao se potpisati igrac koji ce rijesiti neku od pozicija gdje smo tanki.
Sto se minutaze tice ni tu nije nigdje među prvih par opcija jedino sto je dobar za atmosferu nije to nebitno samo je pitanje koliko je isplativo. Drag mi je krste ono u prethodnom postu je bila šala al ovako kad ozbiljno pricamo cinjenice su na tvojoj strani.
Svaki igrac u njegovim godinama bi se vec trebao skolovati i raditi na tom da dobije licencu ako misli ostati u klubu poslije igracke karijere. Ne znam koliko nasih veterana i generalno clanova strucnog staba ucestvuje na seminarima i radi na sebi.
Nisam za to da neko dobija posao u klubu ili akademiji samo jer nam je drag, strucnost treba biti na prvom mjestu.
You are someone else I am still right here

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 17 sep 2020, 15:00

Historicar je napisao/la:
17 sep 2020, 14:55
Sinoc na Sport Centru bombastično napisali da smo nositelji u play - offu ako izbacimo Astanu, pa poslije sat vremena izbrisali taj članak.Ja nam tuge od novinarstva.
Nisu uopste obrisali, sta li ti gledas :rol:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 sep 2020, 15:17

forgempp je napisao/la:
17 sep 2020, 15:00
Na fb su izbrisali, mislio sam da su i na portalu.Raja ovdje su sinoc odmah pisala da je greška u pitanju, a ni srpski sportski portali koje pratim, sinoc u nekim njihovim projekcijama oko Zvezde i Partizana, nisu pobjednika meča Sarajevo - Astana svrstavali u nositelje.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 17 sep 2020, 15:17

Jel ima negdje prenos Astane?

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 17 sep 2020, 15:17

samoSA je napisao/la:
17 sep 2020, 15:17
Jel ima negdje prenos Astane?
SK2

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 17 sep 2020, 15:18

forgempp je napisao/la:

slika

Po ovome ne možemo biti nosioci nikako ni sa Astanom, jer uz 5 jučerašnjih gubitnika ima još 1 nosilac, a ako budu gledali po koeficijentu to je Celtic, jedino ako bi random izvlačili zadnjeg nosioca
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 sep 2020, 15:25

SarajevoForza je napisao/la:
17 sep 2020, 15:18
forgempp je napisao/la:

slika

Po ovome ne možemo biti nosioci nikako ni sa Astanom, jer uz 5 jučerašnjih gubitnika ima još 1 nosilac, a ako budu gledali po koeficijentu to je Celtic, jedino ako bi random izvlačili zadnjeg nosioca
5 nosioca ima, to su ovi na lijevoj strani što su sinoć ispali iz LP.

Postoji šansa da dobijemo i Tiranu.

Edit.

Znači još jedna ekipa će preć lijevo tek sad vidim. :damn:
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 17 sep 2020, 15:34, ukupno mijenjano 2 puta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 sep 2020, 15:31

forgempp je napisao/la:
U petak cemo znati jesmo li nositelji i s kim igramo u play off ako prodjemo Astanu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 sep 2020, 15:36

SarajevoForza je napisao/la:
17 sep 2020, 15:18
forgempp je napisao/la:

slika

16 ekipa sto znaci 8 bi trebalo biti nosioca. Logicno bi bilo 5 ovih sto su vec u play offu i 3 s najboljim koeficijentom s tim da Tirana i Ludogorec ne mogu biti nositelji zbog preskocenog 3 kola. Al mozes biti nosioc da dobiješ Ludogorec a mozes ko podredjeni Brest dobiti tako da je zrijeb uvijek lutrija

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 17 sep 2020, 15:41

Ja mislim da će danas u 2 pretkolu, ali i naredne sedmice u 3 pretkolu biti nekih iznenađenja po pitanju prolaska, te da bi u play offu moglo biti finih ekipa gdje bi uz dozu sreće mogli dobiti nenosioca koji je zalutao u play off.

Al eto prvo da vidimo šta će biti sa našim protivnikom danas i sa nama sljedeće sedmice ako Bog da.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2020, 15:44

ElCartel11 je napisao/la:
17 sep 2020, 13:51
Ma bice i poraza sta vam je. Utuvite u glavice svoje, da nismo Bayern, da ne bi bilo yebavanja posle svega igracima.
Ne znam kako ne dodju tobe :rol:

Ev, treba upratiti kolegu @ubipara kad izgubimo, kakva ce mu reakcija biti... Da li ce svima yebati majke ili samo 90% zaposlenih u firmi :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 16 gostiju.