Bilo bi korektno da se klub onda zvanično oglasi za Pejovića, a ne da cekamo dan utakmice sa Astanom.Iako je na infu neki dan neko napisao, da Pejović igra 100 % sa Astanom i da je informacija provjerena.revolt je napisao/la: ↑17 sep 2020, 08:32Pejovic nema pravo nastupa. Ima utakmicu suspenzije koju mora odraditi.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 00:08Valjda cemo negdje iskopati tu informaciju, kao i da li Pejović ima pravo nastupa protiv Astane.Forumi i fb su nam jedini izvori.
Za Aduku ne znam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Treba li bi ali teško...Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 08:59Bilo bi korektno da se klub onda zvanično oglasi za Pejovića, a ne da cekamo dan utakmice sa Astanom.Iako je na infu neki dan neko napisao, da Pejović igra 100 % sa Astanom i da je informacija provjerena.revolt je napisao/la: ↑17 sep 2020, 08:32Pejovic nema pravo nastupa. Ima utakmicu suspenzije koju mora odraditi.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 00:08
Valjda cemo negdje iskopati tu informaciju, kao i da li Pejović ima pravo nastupa protiv Astane.Forumi i fb su nam jedini izvori.
Za Aduku ne znam.
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 17 sep 2020, 09:05, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
Vjerovatno ce biti i objavljeno nekad pred tekmu. On nije bio registrovan igrac protiv Bresta i tu nije mogao odraditi suspenziju.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 08:59Bilo bi korektno da se klub onda zvanično oglasi za Pejovića, a ne da cekamo dan utakmice sa Astanom.Iako je na infu neki dan neko napisao, da Pejović igra 100 % sa Astanom i da je informacija provjerena.revolt je napisao/la: ↑17 sep 2020, 08:32Pejovic nema pravo nastupa. Ima utakmicu suspenzije koju mora odraditi.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 00:08
Valjda cemo negdje iskopati tu informaciju, kao i da li Pejović ima pravo nastupa protiv Astane.Forumi i fb su nam jedini izvori.
Za Aduku ne znam.
Mogao bi bit klupa, rano je jos vidjet cemo do kraja sezone, igra redovno to je bitno
Salcina vratit na playa u tom slucaju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Kad se sjetim povracam od mukeHistoricar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:28Joj kad se sjetim našeg zadnjeg gostovanja na Tušnju, ono je bilo za plakati.Očaj živi od igre, invalid i penzioner Bekric nam daje gol, Gavric iz kornera vraca loptu na centar, Fejzić na njihovom golu stajao teško povrijeđen 20 minuta, nismo mu pogledali na gol.....a nakon utakmice, Kešoljub zakucao izjavom za Moja Tv : "Šta je tu je, idemo dalje" Ne ponovilo se nikad.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Registrujes igrace koji mogu igrati, ne i one koji ne mogu.revolt je napisao/la: ↑17 sep 2020, 09:05Vjerovatno ce biti i objavljeno nekad pred tekmu. On nije bio registrovan igrac protiv Bresta i tu nije mogao odraditi suspenziju.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 08:59Bilo bi korektno da se klub onda zvanično oglasi za Pejovića, a ne da cekamo dan utakmice sa Astanom.Iako je na infu neki dan neko napisao, da Pejović igra 100 % sa Astanom i da je informacija provjerena.
Inace, ne znam zaista da li moze igrati, ali zasto bi registrovao igraca koji ima suspenziju. Samo se prijavi UEFA-i da je tvoj igrac zbog odradjivqnja suspenzije. Log8ka tako nalaze bar.
- robertkosar
- Kontakt:
Pa nebi bas da budem pesimista, ali mislim da bi protiv Slobode mogli upisati prvi poraz. Nekako su oni bas sad u najjacoj formi, igraju na svom terenu i uvijek su nam neugodni. Ako ovo dobijemo glat, onda cu bas vjerovat da smo korak ispred svih u ovoj ligi...robertkosar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 09:29Kad se sjetim povracam od mukeHistoricar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:28Joj kad se sjetim našeg zadnjeg gostovanja na Tušnju, ono je bilo za plakati.Očaj živi od igre, invalid i penzioner Bekric nam daje gol, Gavric iz kornera vraca loptu na centar, Fejzić na njihovom golu stajao teško povrijeđen 20 minuta, nismo mu pogledali na gol.....a nakon utakmice, Kešoljub zakucao izjavom za Moja Tv : "Šta je tu je, idemo dalje" Ne ponovilo se nikad.
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Disperadun
- Kontakt:
Jedva čekam današnju utakmicu Astane da vidim na kojem su nivou otprilike..
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Da se ne lazemo niko ne bi, al bi svakako bolje bilo da je nacural bajo moj.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 sep 2020, 07:50Ja joj marke nebi uzeo da se razumijemo.
Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
jucer lik napisa da bi trebali olimpika dobiti hladno jer smo korak ispred svih, sad kao ako pobijedimo slobodu korak smo ispred svih.
kad budemo igrali tekme na kvalitetnim terenima, gdje su travnjaci top i gdje je sirina i duzina terena onako kako Bog zapovijeda, onda ce nasa liga biti mjerodavna jesmo li ili ne korak ispred svih.
kad budemo igrali tekme na kvalitetnim terenima, gdje su travnjaci top i gdje je sirina i duzina terena onako kako Bog zapovijeda, onda ce nasa liga biti mjerodavna jesmo li ili ne korak ispred svih.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Teško da ce ispod 4:0 za Astanu biti.Disperadun je napisao/la: ↑17 sep 2020, 09:36Jedva čekam današnju utakmicu Astane da vidim na kojem su nivou otprilike..
Ma Tatara i Rahmana su nasi strucnjaci tjerali za dzabe,govorili da su zlo itd sva sreca pa ih niko ne benda ni 2 posto
Budućnost imala veći posjed lopte i više sutevs od ludogoretsa
Niko ih nije tjerao više nego papci sa sjevera nakon derbija 1:3, kad su im "bukvice čitali". Ovo što narod piskara na forumu je glupost, kad ti 1000 ljudi horski yebe majku i prijeti je drugačije.
Liga bez publike je nešto najbolje što nam se moglo desit.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 17 sep 2020, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
1.20 na Astanu.Znaci tako se nesto i ocekuje.Historicar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 10:07Teško da ce ispod 4:0 za Astanu biti.Disperadun je napisao/la: ↑17 sep 2020, 09:36Jedva čekam današnju utakmicu Astane da vidim na kojem su nivou otprilike..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije bas tako, brate, stvarno. Bio sam tu i cuo sam relativno dobro, psovali su im skoro svi, ali zbog nezalaganja i ocitog bojkota. Kunem ti se da ih niko nije "tjerao", cak se i ovo naprijed navedeno odnosila u 90% na Rahmanovica jer je neko vec ranije pustio pricu kako formira neke klanove i bojkotuje klub.skoroalen je napisao/la: ↑17 sep 2020, 10:45Niko ih nije tjerao više nego papci sa sjevera nakon derbija 1:3, kad su im "bukvice čitali". Ovo što narod piskara na forumu je glupost, kad ti 1000 ljudi horski yebe majku i prijeti je drugačije.
Liga bez publike je nešto najbolje što nam se moglo desit.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da smo korak ispred svih to se vidi vec sada po sirini i kvaliteti igrackog kadra.Glat utakmica nema to ne postoji a osjetili smo to protiv MDK a ovo juce kakav je teren ne treba igru ni komentarisat samo sam ceko da se neko povrijedi(sreca sve je dobro.proslo)Amca007 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 09:35Pa nebi bas da budem pesimista, ali mislim da bi protiv Slobode mogli upisati prvi poraz. Nekako su oni bas sad u najjacoj formi, igraju na svom terenu i uvijek su nam neugodni. Ako ovo dobijemo glat, onda cu bas vjerovat da smo korak ispred svih u ovoj ligi...robertkosar je napisao/la: ↑17 sep 2020, 09:29Kad se sjetim povracam od mukeHistoricar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:28Joj kad se sjetim našeg zadnjeg gostovanja na Tušnju, ono je bilo za plakati.Očaj živi od igre, invalid i penzioner Bekric nam daje gol, Gavric iz kornera vraca loptu na centar, Fejzić na njihovom golu stajao teško povrijeđen 20 minuta, nismo mu pogledali na gol.....a nakon utakmice, Kešoljub zakucao izjavom za Moja Tv : "Šta je tu je, idemo dalje" Ne ponovilo se nikad.
![]()
![]()
![]()
![]()
- TheNorthFace
- Kontakt:
edit--- 

Zadnja izmjena: TheNorthFace, dana/u 17 sep 2020, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
1946