Harry Wilson je bolja opcija od Shaqirija. Trebao se staviti na transfer listu. Svakako je tu i Minamino, te Ox koji mogu igrati kao RM/RW.
Brewster na novu posudbu je dobra opcija. U Swanseau je blistao prethodnu sezonu.
Origija bih ostavio jos ovu sezonu, taman dok Brewster nadodje. Tih 15m za tog igraca mozes dobiti i iduce godine.
Gini-Fab-Hendo, to ce biti veza. Keita i Jones s klupe
- Predstojeca sezona ce biti paklena, u to smo se uvjerili vec za vikend kontra Leedsa. Mada El Loco je specifican, niti jednoj ekipi u PL nece biti lahko s Leedsom.
City i ManU jos nismo imali priliku vidjeti, ali su bili aktivni na trzistu, te su stigli izvanredni igraci (Ake, Torres/ vd Beek).
Carlo je u Evertonu odradio nevjerovatan posao, impresionirali su me s igrom kontra Spursa. Takticki i igracki je nadigrao Josea. Nimalo lagan protivnik u najavi. Derbiji ce biti izvanredni, mozda budemo gledali i neke krucijalne
Chelsea s(p)retno do punog plijena u Brightonu (aludirajuci na nesretni 11erac Ryana, i autogol Webstera!?)
Novopridoslice nista posebno, pogotovo Havertz, dok je Werner na par trenutaka zasijao, te pokazao svoje pace sposobnosti. RLC je bio totalna komedija
Trebati ce proci period dok se ova ekipa Chelsea uigra, a nasa sreca je sto vec u iducem kolu putujemo na SB, i sa nasim uigranim igrackim kadrom bi trebali iskoristiti neuigranost Bluesa. Svakako bi to bio slag na tortu, vezano za ova prepucavanja Jürgena i Lampsa
- Fudbalski NBA je poceo, a pred nama je mozda i najujednacenija sezona ikada

Pocevsi od dna tablice, pa do borbe za Europu i titulu. Navijacki LFC, ali realno biti ce show u najavi.
PS. Iskreno se nadam kako ce na Anfield do 6.10. sletjeti neko novo ime. U kadru je potrebna sirina, pogotovo koju smo izgubili u vidu iskusnih igraca kao sto su Lovren i Lallana. Nisu bili od krucijalne vaznosti, ali su za svlacionicu dosta znacili.
Sef je svjestan te situacije, zbog toga je i javno prozivao "arape" i "oligarhe"
Gomez je dobar prosperitet za buducnost, tu je i Matip koji moze odgovoriti zadacima, ali je potreban jos jedan defanzivno orijentisan profil igraca. Prerano je jos za Hoevera i van den Berga, dok msm da Phillips nije materijal za prvi tim, jer sam ga pratio u Stuttgartu.
Grujica bih zadrzao u timu, pratio sam ga u Herthi, posjeduje kvalitet da pomogne s klupe. Steta bi bilo prodati ga, bez pruzene sanse u klubu. Moderni veznjak.
Thiago se bas oduzi, vec 2 mjeseca se pominje

Razumijem to razmisljanje, posto blizenjem kraja roka i cijena igraca varira, ne? Pribojavam se ManU, jer vidjeh da su i oni usli u razgovore s igracem? Mada doveli su vd Beeka, hm
White iz Brightona je vrlo dobra opcija, pratio sam ga prosle sezone u Leedsu, bio je neizostavan clan postave. Msm da je glasio i za najboljeg branica u C'shipu? Bio bi upgrade naspram Lovrena, cak i u rangu Gomeza i Matipa?
Vidjeh da je i Tarkowski zatrazio transfer request, zasto ne pokusati? Iskustvo igranja u najvisem rangu, mnogo utakmica u nogama, i na kraju krajeva, ko bi propustio priliku igranja za LFC!? Bio bi cheap opcija.
Na pocetku posta napisah da favoriziram odlazak Shaqa, na njegovom mjestu bih volio vidjeti Rashicu iz Bremena. CAM/CF/RM, uklopio bi se perfektno u filozofiju kluba. Pomenuo bih jos i Benrahmu, koji me fascinirao u Brentfordu prethodnu sezonu. Salah i Mane bi mu bili odlicni mentori
Kako god, cuvajte zivce, i bodrite klub u dobru i zlu