Pa prihvati onda opkladu, šta je problem.
Svi puni priče a sve do jednog pi.čke da prihvate opkladu.
Ovo ni Brokula ne vjeruje. Možemo i tu ako hoćeš, da Arsenal neće osvojit titulu ni iduće 2,3 godine.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa prihvati onda opkladu, šta je problem.
Ovo ni Brokula ne vjeruje. Možemo i tu ako hoćeš, da Arsenal neće osvojit titulu ni iduće 2,3 godine.
Primera je Liga koja je kroz historiju liga 2 tima, a posebno u blizoj historiji.Blejzer10 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 22:45Kaže čovjek Engleska je liga od 20 timova, i ja mu ponudio 2:18 opkladu. Ista važi i za tebe, ako smiješ.
Ja doslovno nisam spomenuo Primeru nigdje. Al' samo ti nastavi diskusiju sam sa sobom.TheChief je napisao/la: ↑16 sep 2020, 23:08Primera je Liga koja je kroz historiju liga 2 tima, a posebno u blizoj historiji.
60/89 titula su oni osvojili.
15 od 16 zadnjih.
Danas u Engleskoj su u vrhu City i Pool. Nedavno su tu bili Chelsea, United, Arsenal...
Mijenja se, za razliku od Spanije.
O razlici u sirini lige nema potrebe govoriti.
Zato Primera nije nikom zanimljiva, pa cak ni Barcinim ni Realovim navijacima (3/4 stadiona punili u sezoni 18/19).
Hoces li moju ponudu ?
I to su bar trecina turisti tako da su stvarne brojke jos manje. Ljudima je dosadan monopol, zele ravnopravno takmicenje. Nazalost ni EPL nije ravnopravan ali to nije do lige vec do generalno cijelog sporta, ali u poredjenju sa drugim ligama on je nba.TheChief je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:11Sezona 18/19:japa je napisao/la: ↑16 sep 2020, 20:33Otkad? Pa otprilike otkad je tv prava. Ljudi zele da gledaju najkvalitetnije i za najkvalitetniji sadrzaj placa se najveca lova, pa nije to sa neba palo i nije slucajnost, postoje razlozi niko ne daje veliki novac za nesto sto ne vrijedi, pare nikada ne lazu.
STa ce biti pokazatelj pozivali ste se na rezultate u evropi i onda vam se u taj argument posere prosla sezona u kojoj nikada losiji kvalitet Premiershipa ima cetiri finalista dva najjaca takmicenja, toliko o rezultatima u Evropi kao nekom faktoru. Uostalom ove sezone smo imali polufinale sa predstavnicima farmerske francuske lige.
PL - 38k prosjecna posjeta - 98% kapaciteta
Primera - 27k - 74.5%
Pa Spanci ne gledaju Primeru, a ti bi da se gleda sirom svijeta.
Popunjenost stadiona na Barcinim i Realovim domacim utakmicama je bila oko 3/4 kapaciteta.![]()
![]()
Eto kakva im je liga.
To je najveci problem u raspravi s njima jer likovi nema teorije da protumace post kakav ustvari i jeste
Morat ćeš ti to još pojednostaviti primerovcima, da shvate.
Odgovorit ću ti kao i Chiefu, pošto vidim da volite diskutovat sa imaginarnim postovima jer niste u stanju sa pravim.
Ti doslovno nisi shvatio post