Uzmemo titulu ili dve

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uzmemo titulu ili dve
I to zbog najveće pljačke poslije Chelsea - Barcelona
A kupmiky_hz je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:27
I taj raspored srijeda subota je samo 1 sedmicu eventualno dvije ako prodjemo u PO. Nema potrebe paniciti ,jel idu poslije toga pauze od po 15-tak dana za repku. Npr sto se lige tice imamo Slobodu-Zelju-Zrinjski u dvije sedmice plus Astana .A izmedju te zadnje u toj seriji vezanoj Zrinjskog i iduce prvenstvene gdje cekamo Siroki ima 14 dana,dakle iz mrtvih da se dignes bukvalno.
Nije to tako zeznuto kako se cini mozda na prvu vrlo je kratak period tog zgusnustog rasporeda.Jel kazem i u 10-tom i u 11 mjesecu imamo dvije pauze zbog repke od po dvije sedmice.
Pade mi na pamet kraj 2014, kada smo sa Kodrom pobjedili 2:1 na Grbavici, isto smo to govorili, da cemo prekucati ligu, da ce proljece 2015 biti šetnja, pa na kraju smo uzeli titulu na jedvite jade.Samo polako, utakmicu po utakmicu, Astana je po meni najvažnija, da se proba iznenađenje napraviti.
Kup sad ide 30.9 .Racunam il PO il Kup ,kad sam napisao PO to se moze odnositi i na kup uglavnom bit ce neka utakmica od te dvije nece obje,jel ako prodjemo Astanu bit ce nekad pomjeren kup za slobodan termin.Pantelija je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:30A kupmiky_hz je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:27
I taj raspored srijeda subota je samo 1 sedmicu eventualno dvije ako prodjemo u PO. Nema potrebe paniciti ,jel idu poslije toga pauze od po 15-tak dana za repku. Npr sto se lige tice imamo Slobodu-Zelju-Zrinjski u dvije sedmice plus Astana .A izmedju te zadnje u toj seriji vezanoj Zrinjskog i iduce prvenstvene gdje cekamo Siroki ima 14 dana,dakle iz mrtvih da se dignes bukvalno.
Nije to tako zeznuto kako se cini mozda na prvu vrlo je kratak period tog zgusnustog rasporeda.Jel kazem i u 10-tom i u 11 mjesecu imamo dvije pauze zbog repke od po dvije sedmice.
Veoma vazno pitanjeBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:39Zaboravih, jel se riješila dilema za Pejovića u evropi, hoće li moći igrati protiv Astane?
E čuj protiv Slobode bod ko kuća.Zeko87 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:41I danas se pokazalo da mi ne smijemo odmarati više od 2-3 igrača od startera. Jednostavno, imamo širinu ali nedovoljno jaku da sa više rotacija dobiješ čak ni posljednjeg na tabeli.
Zato izbaciti iz glave da smo lordovi u ligi i u svakoj temi ginuti kao da je ključna. Ja bi eventualno rotirao malo protiv Slobode, svakako nam oni ne leže baš na Tušnju, bod ko kuća. Sve ostalo gurati najboljih 11.
Navikao sam vec odavno, o mnogim bitnim stvarima poput te, klub se gotovo nikako ne oglašava, tako da cemo za Pejovića vjerovatno cekati dan utakmice sa Astanom, odnodno sat prije utakmice, pa da vidimo hoce li biti u protokolu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:39Zaboravih, jel se riješila dilema za Pejovića u evropi, hoće li moći igrati protiv Astane?
Od poslednjih 5 utakmica na Tusnju mi pobijedili u 3, Sloboda jednu i jedna nerjeseno, i to ove 3 su uzastopne bile pobjede na Tusnju, tako da nije bas da nam ne leze, posebno sto nema publike i tog naboja sa tribina. Ne mislim da ce biti lako, ali Tušanj nam nije "uklet" kao npr Bilino Polje ili Pecara.Zeko87 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 21:41I danas se pokazalo da mi ne smijemo odmarati više od 2-3 igrača od startera. Jednostavno, imamo širinu ali nedovoljno jaku da sa više rotacija dobiješ čak ni posljednjeg na tabeli.
Zato izbaciti iz glave da smo lordovi u ligi i u svakoj temi ginuti kao da je ključna. Ja bi eventualno rotirao malo protiv Slobode, svakako nam oni ne leže baš na Tušnju, bod ko kuća. Sve ostalo gurati najboljih 11.
On i kad je los treba govoriti da je odlican,samo da mu zamjena ne ulazi u igru
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, riki46, ronaldo99 i 58 gostiju.