Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Iskreno saucesce tebi i tvojoj porodici
vjecni joj rahmet dusi.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Moje saucesce
pipit@ pa bolji uslovi nego u 80% stadiona PL jos imate fin snimak

pipit@ pa bolji uslovi nego u 80% stadiona PL jos imate fin snimak

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ovo ti je KSRC Mithat Hujdur Hujka
vanjski teren
Pa sad...
Inace volim sa Chavom igrat' zna odgovoriti na moju loptu

Pa sad...

Inace volim sa Chavom igrat' zna odgovoriti na moju loptu

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Da joj dragi Allah podari lijepi Džennet i vječni rahmet...majestic24 je napisao/la:Odlazim s foruma na nekoliko dana. Maloprije mi je umrla majka
R.I.P Sebila Duranovic
-
- Kontakt:
Brate , primi moje saučešće .
Neka joj Allah podari vječni Džennet
Neka joj Allah podari vječni Džennet

- Nail for Real
- Kontakt:
Nek joj Allah podari Dzenet 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Brate moje saucesce 
Drzi se !

Drzi se !
Ajjj,brate znam kako ti je.Samo sabura,iako je sada teško.Neka joj dragi Allah podari lijepi Dženet.Drug,čuvaj se,ako šta zatreba javi na PP iako se ne znamo..Sve znam..Čuvaj se molim te..
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- King Kenny
- Kontakt:
Primi iskreno saucesce,nek joj dragi Allah podari dzenet...drzi se lavemajestic24 je napisao/la:Odlazim s foruma na nekoliko dana. Maloprije mi je umrla majka
R.I.P Sebila Duranovic

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
- Kontakt:
AJ brate primi iskreno saucesce !majestic24 je napisao/la:Odlazim s foruma na nekoliko dana. Maloprije mi je umrla majka
R.I.P Sebila Duranovic

Sad ću dobiti ban,ali nema veze..Pa **** te u usta retardirana,bar izjavi saučešće čovjeku.Koga boli **** jeis se ti smrz'o **** te u usta ona jadna.Izvinite što u ovoj situaciji ovako reagujem,ali ne mogu ostati hladan i bez psovki..Ban zaslužen,**** ga ban da ga ****..Sry fktFaraon iz Visokog je napisao/la:joj jesam se smrzo danas u pm
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zašto tako burno reaguješ ? Možda je čovjek koristio pp, možda ga ima na facebooku.
Nemoj tako.
Nemoj tako.
Ma ne znam jarane i ja sam kreten.Jako sam razdražljiv na ove stvari.Isto mi se sve događa iz godine u godinu,i maloprije sam plakao kao dijete zbog majestica,a ne znam ni ko je čovjek,ni šta je.Čovjeku mama umrla ,a na prošloj stranici poslije toga likovi pišu nake gluposti,ovaj piše da se smrz'o,ne znam ni da može to preko fejsa.Vjerovatno je moja greška,ali sam jako razdražljiv,k'o djevojčica.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Niko na to ne može ostati ravnodušan, u to budi siguran. Možda neko želi da skrene sa tužne teme.
Faraon,izvini ako sam te uvrijedio,ali **** ga takav sam.Stvarno ne podnosim nepravdu i zajebanciju kad ne treba.Moja greška 100%,jer ne vjerujem da neko može biti toliki nečovjek da napiše ovo nakon onog posta majestica..Nema veze za ban...**** forum,samo da maja bude dobro..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Izbriši post ili ga uredi, zašto riskiraš da budeš odstranjen. 

Rahmet joj dusi
P.S. sto neko rece dosta ih nanu zovu majkom,tako da mozda nije mama nego nana..al tuga kako god
P.S. sto neko rece dosta ih nanu zovu majkom,tako da mozda nije mama nego nana..al tuga kako god
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, majka je nana/baka.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 5 gostiju.