Kad smo kod Martineza zao mi sto ide. Nadam se da ce staviti bayback klauzule posto imam osjecaj da ce nam trebati vrlo skoro. 20 miliona ipak nije malo za njega ali dati 15 za drugog Almuiju je epic fail?! Bukvalno flopa platiti skoro kao sto smo prodali natprosjecnog golmana!

Za ovog Arapa iz Lyona sam apsolutno da se dovede ali tek posle Parteya koji treba da bude neki prioritet! Bez Thomasa nije to to. Mali jeste ogroman potencijal ali ovaj pravi razliku na terenu i sa njim bi i on i Sebaljos pa cak i Wilock i ESR bili bolji i sigurniji.
60 miliona je mnogo. Genduzi otpao kad je debil nece ga niko. Ali zasto ne ponude Torreiru kad se vec kod nas nece naigrati?! Lucas je dobar igrac nije se snasao u Engleskoj ali u Francuskoj bi mogao da zivne... plus prepolovili bi ovaj novac sto ovi traze.
Genduzija nece niko ali mijenjati ga za Draxlera je jos jedan epic fail! Svi smo mi drkali tamo 2013 na Draxlera. Voajer pricao da ce od njega praviti novog Hanreya pa mu ipak bilo puno tada dati 40 miliona. Nazalost pogresan izbor kluba i povrede su ga dovele do prosjeka a na tim pozicijama smo i onako popunjeni. Ovako Gendo moze spojiti par dobrih utakmica sitacija se zaboravi koliki je debilko i onda bi se mogao prodati iduce ljeto. Draxler bi bio polovnjak kojeg se ne bi mogli rijesiti dok mu ugovor ne istekne. Kao da takvih nemamo dovoljno u timu...