HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Dobri su potencijalni protivnici u 2.kolu EL, samo da kuci igramo, da ne moramo u goste pa da neki namudaji silje qrac na nama i teroriziraju sa onim testovima kao Zelju i Slovan...
Lovric je otisao u Muru, Jajalo na posudbu u Cibaliju, pretpostavljam da ce dolaskom Ivancica jedan napadac a mozda i dvojica potraziti novu sredinu, mislim na Kunica i Skrbica...
U kadru imamo samo tri igraca koji se vode kao stranci: Enin, Ticinovic i Ibanez...ostaju jos dva mjesta, ako misle dovoditi jos nekoga volio bih da to bude neki brzonogi latinos na krilu...
Lovric je otisao u Muru, Jajalo na posudbu u Cibaliju, pretpostavljam da ce dolaskom Ivancica jedan napadac a mozda i dvojica potraziti novu sredinu, mislim na Kunica i Skrbica...
U kadru imamo samo tri igraca koji se vode kao stranci: Enin, Ticinovic i Ibanez...ostaju jos dva mjesta, ako misle dovoditi jos nekoga volio bih da to bude neki brzonogi latinos na krilu...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ne sumnjam da smo bolja momcad i da mozemo proci Olimpiju, strah me samo "igrica" sa testovima prije utakmice od strane "postenih" zlovenaca...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Koda su ti citali komentar haha,intervju i sa masicem i sa basicem ako nista bar malo su ih promovirali..PiazzaGrande je napisao/la: ↑29 avg 2020, 09:44Jucer sam malo pogledao snimku drugog poluvremena tekme, mislim da smo u Ivancicu dobili finog igraca ako je suditi po ovih pola sata koliko je odigrao...
S druge strane:
Zao mi je sto klub gotovo nista ne cini na promociji dvojice mladica koji su u svom prvom euro nastupu upisali dvije asistencije, neku zajednicku fotku njih dvojice ili neku storiju napisati ne bi trebao biti problem...
Uvjeren sam da sarajevski klubovi ne bi propustili da medijski promoviraju takve igrace, pa bi vjerojatno citali o zainteresiranosti par inozemnih klubova za njih, provukla bi se i prica o reprezentaciji i jos stosta
Ali ovdje je drugacije, muk...je li nezainteresiranost, nedostatak vremena, boliqrac ili nesto cetvrto, Bog zna
HŠKZ
-
- Kontakt:
Imamo stvarno lijepu sansu za play off ove godine,protiv olimpije mislim da su sanse 55:45 u nasu korist,a s apoelom 50:50,dao Bog da se to odradi kako valja ,da igraci zapnu svom snagom,pa uz srecu u zdrijebu za play off docekamo napokon te dugo cekane grupe...
Na prvo mjesto stani i ostani!
-
2.kolo EL
NK OLIMPIJA LJUBLJANA vs. HŠK ZRINJSKI MOSTAR
Stožice, Ljubljana
17.09.2020.
18:30
ArenaSport1
NK OLIMPIJA LJUBLJANA vs. HŠK ZRINJSKI MOSTAR
Stožice, Ljubljana
17.09.2020.
18:30
ArenaSport1
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Očekujem u subotu protiv MDK i Mašketa i Bašketa u prvih 11...
Potonji je neki dan pravio smiješnima svoje vršnjake sa Širokog Brijega, vrijeme je za start u prvih 11, ali na prirodnoj poziciji a ne u vrhu napada ili na krilu...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Je li Horkaš oporavljen i brani li protiv Mladosti?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Da danas je trenirao.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 20:56Je li Horkaš oporavljen i brani li protiv Mladosti?
Nazalost posto je Brkic klasa za ovog malog.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sigurna pobjeda protiv neugodne Mladosti koja je vec otkinula bodove sarajlijama.Ima tu jos mjesta za napredak u igri valjda u Ljubljani nece spustit gace.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ivancic odlican,izborio crveni, zabio gol i samim tim okrenuo tekmu u nasu korist...
HŠKZ
-
50. euro utakmica, protivnik po mjeri...gledao sam ih sinoc protiv Mure, nista narocito
Cekici nije nastupio, niti je bio u zapisniku, navodno sredjuje aranzman u Ankaragucu a sinjski dijamant se jos nije opravio od ozljede
Nasi su svi zdravi, slovenci priznaju rezultate testiranja iz BiH tako da gore ne bi trebalo da bude bilo kakvih komplikacija...
Ivancic se pokazao kao pravo pojacanje, jos ako Maške nastavi sa nocnim zivotom sa ona svoja dva jarana jasno je ko ce biti prvi izbor za napadaca u sljedecem periodu...bmq.svatko ima svoj zivot i neka radi sta hoce od njega, zao mi je samo vremena i truda navijaca koji su se borili da ga ne posalju opet na posudbu u GOSK
Mislim da Bašić konačno mora početi jednu tekmu umjesto Enina ili Trebotica, sto prije to bolje...
Cekici nije nastupio, niti je bio u zapisniku, navodno sredjuje aranzman u Ankaragucu a sinjski dijamant se jos nije opravio od ozljede
Nasi su svi zdravi, slovenci priznaju rezultate testiranja iz BiH tako da gore ne bi trebalo da bude bilo kakvih komplikacija...
Ivancic se pokazao kao pravo pojacanje, jos ako Maške nastavi sa nocnim zivotom sa ona svoja dva jarana jasno je ko ce biti prvi izbor za napadaca u sljedecem periodu...bmq.svatko ima svoj zivot i neka radi sta hoce od njega, zao mi je samo vremena i truda navijaca koji su se borili da ga ne posalju opet na posudbu u GOSK
Mislim da Bašić konačno mora početi jednu tekmu umjesto Enina ili Trebotica, sto prije to bolje...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Sta je ovo, index hr nam gura Jakirovica za trenera...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- tutankamon1905
- Kontakt:
...ili Branka Karačića. To bi vec mogloPiazzaGrande je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:51Sta je ovo, index hr nam gura Jakirovica za trenera...
-
Ma da nisu spomenuli Branu mozda bih povjerovao u ovu vijest...tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:31...ili Branka Karačića. To bi vec mogloPiazzaGrande je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:51Sta je ovo, index hr nam gura Jakirovica za trenera...
Problem je ovdje sto je vijest plasirana tri dana pred utakmicu sezone(bez obzira je li istinita ili nije), samo da unese nemir u momcad...nista drugo
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Index da sazna nesto prije ss ba koji ima izravne vijesti iz kluba od Pandze. Ma hajte molim vas.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
Dobro Branko kaze u intervjuu, Zrinjski je kvalitetniji od Olimpije i tako se treba postaviti, bez nekog prevelikog respekta prema protivniku kao u nekim ranijim utakmicama u europi...jedna je utakmica, nema popravnog
Hajde Žiža obraduj nas!
Hajde Žiža obraduj nas!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ma koji j.ebeni index smeća raspala
Na šta konkretno ciljaš to s Mašićem i noćnim životom, nisam upućen ako može pojašnjenje?
Jao stadiona, šteta što je ovakva situacija jer bi ih p.ojebali navijanjem na tom stadionu... Moramo dobit, samo jako!
Na šta konkretno ciljaš to s Mašićem i noćnim životom, nisam upućen ako može pojašnjenje?
Jao stadiona, šteta što je ovakva situacija jer bi ih p.ojebali navijanjem na tom stadionu... Moramo dobit, samo jako!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dobre nam maskice svi ih nose samo Ibanez frajera glumi

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.