FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
nije moglo bolje realno,pobjeda plus se niko nije povrijedio na onom bunjištu
VVVBK
VVVBK
BENJOOOOOOOOOOOOOOOO 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Internet Explorer

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
:historicar:
Baš zato treba kod posudbe ubacivati klauzulu da ne mogu protiv nas igrati.
Danas bi Milanović bio ko Ronaldo protiv nas, da nismo to sredili
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
S klupe nek pocne najbolje svakako i zbog evrope...SarajevoForza je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:28Jedino Tataru prijeti suspenzija pred derbi, mora se cuvati u Tuzli
Dzafa vrhunski branio, i ludo ispucavanje

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dzafic je Ter Stegen za Markovica...danas Dzafic odlicno odigrao, a i stid da te bude sto pricas da ga je trebalo otjerati nakon derbija, a covjek mjesec prije toga se tek vratio u trenazni proces nakon bolesti od koje je mogao umrijetiHistoricar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:31Ma pusti ove frustrirane i životno nezadovoljne idiote.Kakav Džafić, kakvi bakrači, trebalo ga je poslije derbija otjerati, Matej Marković je za njega Tafarel.egocentrik je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:29Šta je momak pogrešno rekao, meni bi lično draže bilo da je Dizdarević danas na golu bio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovakav teren je sramota za jednu ligu, pa i da je druga liga u pitanju.
Momci danas odigrali dovoljno dobro, 3 boda uzeli... Najveće razočarenje za sada TSS. Momak ima fizičku spremu kao prosječni vozač kombija.
Ne poradi li nešto na tome, ne vidim niti jedan razlog zašto bi Sušić uzimao minute Đokanoviću.
Momci danas odigrali dovoljno dobro, 3 boda uzeli... Najveće razočarenje za sada TSS. Momak ima fizičku spremu kao prosječni vozač kombija.
Ne poradi li nešto na tome, ne vidim niti jedan razlog zašto bi Sušić uzimao minute Đokanoviću.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Svaka cast ekipi na pobjedi po ovoj oranici, Tatar je doktor fudbala i sigurno zasluzuje poziv u repku! Hvala Bogu pa je proslo bez povreda.
Ja bi samo da yebem majku i savezu i Olimpiku i svima koji su dozvolili da se igra na ovoj oranici, ako ce vec igrati premier ligu nek plate pa igraju na kosevu ili grbavici, igrati po onoj njivi je grehota Bozija, dabogda ispali i nikad se ne vratili klosari
I ovom keru Sehovicu yebem najmilije za ovo siljenje i sviranje milion prekrsaja oko 16, gdje ga neces primit iz prekida kad ih je ker 1000 svirno
Ja bi samo da yebem majku i savezu i Olimpiku i svima koji su dozvolili da se igra na ovoj oranici, ako ce vec igrati premier ligu nek plate pa igraju na kosevu ili grbavici, igrati po onoj njivi je grehota Bozija, dabogda ispali i nikad se ne vratili klosari
I ovom keru Sehovicu yebem najmilije za ovo siljenje i sviranje milion prekrsaja oko 16, gdje ga neces primit iz prekida kad ih je ker 1000 svirno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
+1Historicar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:31Ma pusti ove frustrirane i životno nezadovoljne idiote.Kakav Džafić, kakvi bakrači, trebalo ga je poslije derbija otjerati, Matej Marković je za njega Tafarel.egocentrik je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:29Šta je momak pogrešno rekao, meni bi lično draže bilo da je Dizdarević danas na golu bio.
NEMA NAZAD
@Zukanovic Ocekujemo uskoro novog igraca sa milionskom vrijednosti na TM-u 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Glupani glupi, opet gol vratite pa pogledate. Ebo ga dan isto dvije različite tekme da gledamo.. Kako će biti Džafićev gol, protivnik sam ostao u centru šesnaesterca, niko ga ne pokriva. Može li ikad nešto proći da ne serrete bez razloga, pa ne vjerujem.
Jeste, trebao je Dizdarević prije Džafića samo zato što je iz Akademije, a ebo to što je Elvis iskusniji i što je odlično branio u Olimpiji. Daj Šahinovića, draže mi je tako gledati mladog igrača, a zamislite tek kako bi mu familija bila vesela da je stao na gol. Kakvi kriteriji..
Jeste, trebao je Dizdarević prije Džafića samo zato što je iz Akademije, a ebo to što je Elvis iskusniji i što je odlično branio u Olimpiji. Daj Šahinovića, draže mi je tako gledati mladog igrača, a zamislite tek kako bi mu familija bila vesela da je stao na gol. Kakvi kriteriji..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sta napadas covjeka, nadji sebi neku Moldavku pa se istresi na njoj...
Vidiš da momcina konstruktivno pise, sto znaci razmislja...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 16 sep 2020, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sad ulazim u kuću, izlazi mi vijest, brat rutinski doppelpack, najbolji igrač lige

Isplatil se gledat reprizu, il je bolje preskočit ovaj svinjac od terena

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 16 sep 2020, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Najtuznije je sto je 50 metara od ove oranice, zgrada saveza od 10 miliona maraka. Bruka majmuni lopovski. I kaze sto ide omladina iz ove vukoebine, pa gledaj nam slike i prilike usta vas ebem. Ovako nam je sve u drzavi. Fujjjjj
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ovo je bilo rutinski, narednih desetak dana su nam najvažniji u jesenjem dijelu.Moramo pobjediti one divljake u nedjelju, a onda Astana i čekamo na Koševu največeg konkurenta za titulu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hebaaaaaaaaa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, juka55, Tatamata1946 i 34 gosta.