Jok raskinuo ugovor

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne, raskinuo je na pocetku ove sezone.
Šta je momak pogrešno rekao, meni bi lično draže bilo da je Dizdarević danas na golu bio.Zip je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:22Majke mi, tebi treba zabraniti komentarisanje. Neka se Mortem pozabavi malo tobom.Historicar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:13100 %, trebalo mu se davno zahvaliti, vjerujem da ce klub to u januaru uraditi.
Zip je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:22I duplo bolji golman nebi nista mogao pogotvo sto su mu noge ostale u rupi bez trave a i sut je bio precizanHistoricar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:13Majke mi, tebi treba zabraniti komentarisanje. Neka se Mortem pozabavi malo tobom.egocentrik je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:11Dzaficev gol
[/quoInduplote]
100 %, trebalo mu se davno zahvaliti, vjerujem da ce klub to u januaru uraditi.
Ne, povrijedio se u igmanu pola godine pred kraj ugovora....
E čuj perfektna partija hahahaha Olimpik ukupno imao 1 šut na gol
Ma pusti ove frustrirane i životno nezadovoljne idiote.Kakav Džafić, kakvi bakrači, trebalo ga je poslije derbija otjerati, Matej Marković je za njega Tafarel.egocentrik je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:29Šta je momak pogrešno rekao, meni bi lično draže bilo da je Dizdarević danas na golu bio.Zip je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:22Majke mi, tebi treba zabraniti komentarisanje. Neka se Mortem pozabavi malo tobom.Historicar je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:13
100 %, trebalo mu se davno zahvaliti, vjerujem da ce klub to u januaru uraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.