FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nema ovdje igre. Ne znam kako neki i ocekuju na ovom oranju.
Neka se igraci sacuvaju da se ne ozlijede. Neka nekako preguraju sa ovim rezultatom i ja prezadovoljan.
Neka se igraci sacuvaju da se ne ozlijede. Neka nekako preguraju sa ovim rezultatom i ja prezadovoljan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ahmet grohno pravo, Fanimo ništa.
Jesi dobar ti ?
Pa nisam idiot....
Ne bi krivio Ahmeta u svakom slucaju nego koga treba...to sto je Ahmetovic debel nema veze s odbranom koja mora bit cvrsta i dobra...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Fali jos taj jedan gol
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PAULUS1234
- Kontakt:
PIDRO MORONU
Ahmet moze biti sve, ali ne "debel". Kad ti rođak Trbo Curtois bude u njegovim godinama, imat ce secer 14 i povisen holesterol.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Borim se sa snom... uspava me i tekma i komentator....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ima on fini emisija, nista posebno al definitivn jedini sto nesto pokusava
Hayat poluvrijeme
Bordo sedmica
Radi te prenose na Areni covjek koda prica kroz krpu ili kroz vrecu brasna, stvarno glas mu nije za ovog posla plus stailing mu je za MMA ne za fudbal.. znam sa je covjek teski pitar al nije to to
Hayat poluvrijeme
Bordo sedmica
Radi te prenose na Areni covjek koda prica kroz krpu ili kroz vrecu brasna, stvarno glas mu nije za ovog posla plus stailing mu je za MMA ne za fudbal.. znam sa je covjek teski pitar al nije to to

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tesko da ovde ostane 0-1 ovaj sve protiv nas svira.
Kako je paglu ovaj sudija.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Dobar Imamovic, koja mu je primarna pozicija ?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- egocentrik
- Kontakt:
Tatar je King
MAJSTOREEEEEE BENJOOOOOO
HAHAHAHAH
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Dobrinja12345, Hajdeee, hibrid, Homelander, kogmagie46, Kyle88, mnon46, napoleon72, NazorUso, Posejdon, ultrazonfa i 89 gostiju.