FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Gdje je @Dejan? Sta ima na treningu ako si isao? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakve veze ima bhtelecom sa kojim se kamerama snimaMocMahale444 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 16:56E cuj mojatv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Opet se mora mail pisati areni, mozda malo zesce yebo ih mojatv.
Da jos placas 2km za ono sranje sto snimaju preko mob
Oprema mojEtv.

- MocMahale444
Buraz to ti je do BHT-a i do njihove opreme ,radim u BHT i znam sta ti pricam.Mi smo bili sponzori kada niko nije htio znas i sam sta je Ivica rekao ,sad kad je ponovo trebalo da budemo sponzori imali smo drugu najbolju ponudu telemach 7 mi 9 a mtel 22miliona .I da Vas ne tusim puno ali pisam se ja u mtel i sve sta ima veze sa srbijom .
Kada su u pitanju TV prijenosi, među navijačima kruži informacija da bi pojedini mečevi osmog kola mogli biti realizirani na nekim drugim TV platformama. Međutim, Faktoru je sa Arene kratko poručeno: "Za sada ništa od toga".
100 % ima 200 000 mojutv ako ti bilo sta treba pomoci poslalji meni u pp ja cu ti pomocibalkanika je napisao/la: ↑16 sep 2020, 17:30Tvoja firma mi ne odgovara na mailove i ne pruza mi uslugu apsolutno. Mozda mi ti mozes pogurati to? Naveo si 1921.ba kao jedini argument, jos si izvrnuo moje rijeci i prorekao buducnost a nisi mi odgovorio na pitanja gore.Opt1 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:45Za sva objasnjenja u vezi problema sa prenosom obrati se telekomu.balkanika je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:18
Objasni nam cinjenicu da smo platili a nismo mogli gledati utakmicu sa Makabijem. Objasni nam taj prioritet sa Telekomom gdje smo u 3 godine bili 2 puta u regularnom prenosu i to na Areni a sa Mtel-om vec sada 5-6 puta. Objasni nam prioritet u kojem nam je Telekom zelio isplatiti 25 000 KM kao sponzor lige za cijelu godinu. O kvaliteti slike, sadrzaja, tehnickim problemima, podrsci korisnicima da i ne pricam.
Al hajde zaradio si dnevnicu sa ovih par postova uredu je.
U 3 godine si svaku utakmicu imao prenos na njihovom kanalu i Zeljo je uz pitare bio prioritet. To sto ti ne koristis njihovu uslugu je tvoj problem. Areni je prioritet borac i da nema bh telekoma sad za vikend bi pratio tekstualni prenos sa Grbavice. Za 3 dana bi imao priliku vidjeti prilog od 90 sekundi sa eventualnim golovima. Ranije si imao mogucnost da ako slucajno nisi gledao utakmicu uzivo, da dan nakon utakmice pogledas 15to minutni izvjestaj ekipe 1921.ba, sad nemas ni to. I ne prodaji maglu raji da je to zbog smanjenog broja novinara na stadionu, jer to nije tacno. Naredne 3 godine necemo gledati izvjestaje 1921.ba sa utakmica premijer lige.
Vec sam rekao da ja problema sa mtv uslugom nemam. Ti si ocito imao pa si rezigniran... Ali ces svejedno dati 2 KM da gledas klub za koji navijas. Zivio.
Ko ce meni nadoknaditi nemogucnost gledanja Zelje u Izraelu? U normalnoj drzavi bi se za ovako nesto islo na sud i ogromnu bi odstetu morali platiti radi pocinjenog krivicnog djela kradje i prevare te uz boljeg odvjetnika i nanosenje dusevne boli i nenadoknadivog gubitka.
Dalje, predstavljas mojatv kao nekoga ko cini uslugu navijacima Zelje bez da ce dobiti ista za uzvrat. Napominjem te da ove godine ako Arena ne prenosi uvijek nekome prodaju prava. Prije to nije bio slucaj.
Trece, i dalje mi nisi nista rekao na cinjenicu da su nam kao prioritetu davali 25 000 KM, isto koliko i recimo GOSK-u iz Gabele.
I samo da ti dokazem koliko lupas gluposti 200k domacinstava ti je, u prosjeku, 700k ljudi. To je cetvrtina stanovnika. Pa u Bosni milion ljudi nema struju, nema osnovne zivotne potrepstine a kamo li TV i jos nekog kablovskog operatera. I ti hoces da kazes da od preostala 2 miliona trecina koristi mojatv? Pored Telemacha, Logosofta, Total TV, 3 kablovska operatera pod M:tel-om, vjerovatno jos nelih hrvatskih operatera koji se koriste u Hercegovini i satelitskih te IPTV sadrzaja?
Niko od nas ovdje ne smatra trenutnu situaciju bajnom ali to tvoje dizanje jedne strane u nebesa, bez pravog argumenta je samo smijesno i nista vise. Preofirno i pretjerano to radis. Drugom prilikom malo suptilnije
Najveći provajder kablovske televizije u BiH je kompanija Telemach, koja je snažno prisutna u Sarajevu i u centralnoj Bosni, dok je Elta Kabel najveći operater u Republici Srpskoj.
Istovremeno, m:tel nastavlja sa investiranjem u konstrukciju optičke mreže kao i sa veoma agresivnom promocijom prodaje, kako bi povećao svoj tržišni udio. Kroz optičku mrežu omogućavaju se veće brzine interneta i usluge interaktivne digitalne TV.![]()
Prvo, tuzi druze za sve sto imas dokaze. Ja znam da sam uredno gledao utakmicu bez ikakavih problema. Dalje, naravno da ti mogu zavrsiti, kao i onom teniseru za dnevnicu.balkanika je napisao/la: ↑16 sep 2020, 17:30Tvoja firma mi ne odgovara na mailove i ne pruza mi uslugu apsolutno. Mozda mi ti mozes pogurati to? Naveo si 1921.ba kao jedini argument, jos si izvrnuo moje rijeci i prorekao buducnost a nisi mi odgovorio na pitanja gore.Opt1 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:45Za sva objasnjenja u vezi problema sa prenosom obrati se telekomu.balkanika je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:18
Objasni nam cinjenicu da smo platili a nismo mogli gledati utakmicu sa Makabijem. Objasni nam taj prioritet sa Telekomom gdje smo u 3 godine bili 2 puta u regularnom prenosu i to na Areni a sa Mtel-om vec sada 5-6 puta. Objasni nam prioritet u kojem nam je Telekom zelio isplatiti 25 000 KM kao sponzor lige za cijelu godinu. O kvaliteti slike, sadrzaja, tehnickim problemima, podrsci korisnicima da i ne pricam.
Al hajde zaradio si dnevnicu sa ovih par postova uredu je.
U 3 godine si svaku utakmicu imao prenos na njihovom kanalu i Zeljo je uz pitare bio prioritet. To sto ti ne koristis njihovu uslugu je tvoj problem. Areni je prioritet borac i da nema bh telekoma sad za vikend bi pratio tekstualni prenos sa Grbavice. Za 3 dana bi imao priliku vidjeti prilog od 90 sekundi sa eventualnim golovima. Ranije si imao mogucnost da ako slucajno nisi gledao utakmicu uzivo, da dan nakon utakmice pogledas 15to minutni izvjestaj ekipe 1921.ba, sad nemas ni to. I ne prodaji maglu raji da je to zbog smanjenog broja novinara na stadionu, jer to nije tacno. Naredne 3 godine necemo gledati izvjestaje 1921.ba sa utakmica premijer lige.
Vec sam rekao da ja problema sa mtv uslugom nemam. Ti si ocito imao pa si rezigniran... Ali ces svejedno dati 2 KM da gledas klub za koji navijas. Zivio.
Ko ce meni nadoknaditi nemogucnost gledanja Zelje u Izraelu? U normalnoj drzavi bi se za ovako nesto islo na sud i ogromnu bi odstetu morali platiti radi pocinjenog krivicnog djela kradje i prevare te uz boljeg odvjetnika i nanosenje dusevne boli i nenadoknadivog gubitka.
Dalje, predstavljas mojatv kao nekoga ko cini uslugu navijacima Zelje bez da ce dobiti ista za uzvrat. Napominjem te da ove godine ako Arena ne prenosi uvijek nekome prodaju prava. Prije to nije bio slucaj.
Trece, i dalje mi nisi nista rekao na cinjenicu da su nam kao prioritetu davali 25 000 KM, isto koliko i recimo GOSK-u iz Gabele.
I samo da ti dokazem koliko lupas gluposti 200k domacinstava ti je, u prosjeku, 700k ljudi. To je cetvrtina stanovnika. Pa u Bosni milion ljudi nema struju, nema osnovne zivotne potrepstine a kamo li TV i jos nekog kablovskog operatera. I ti hoces da kazes da od preostala 2 miliona trecina koristi mojatv? Pored Telemacha, Logosofta, Total TV, 3 kablovska operatera pod M:tel-om, vjerovatno jos nelih hrvatskih operatera koji se koriste u Hercegovini i satelitskih te IPTV sadrzaja?
Niko od nas ovdje ne smatra trenutnu situaciju bajnom ali to tvoje dizanje jedne strane u nebesa, bez pravog argumenta je samo smijesno i nista vise. Preofirno i pretjerano to radis. Drugom prilikom malo suptilnije
Najveći provajder kablovske televizije u BiH je kompanija Telemach, koja je snažno prisutna u Sarajevu i u centralnoj Bosni, dok je Elta Kabel najveći operater u Republici Srpskoj.
Istovremeno, m:tel nastavlja sa investiranjem u konstrukciju optičke mreže kao i sa veoma agresivnom promocijom prodaje, kako bi povećao svoj tržišni udio. Kroz optičku mrežu omogućavaju se veće brzine interneta i usluge interaktivne digitalne TV.![]()
Drugo, mtel nece dati dzaba prava telekomu, nego ce to oni platiti. I bh telekom cini uslugu svim svojim pretplatnicima koji ce imati mogucnost da dzaba gledaju Zelju, a kojeg bi inace pratili preko teletexta.
Trece, telekom je po sezoni svakom klubu je isplacivao cini mi se po 60 hiljada KM cime su se pokrili troskovi sluzbenih lica. Mtel nece dati ni toliko.
Cetvrto, telekom ima preko 200.000 pretplatnika moja tv, podaci javno dostupni na stranici RAK-a. Slobodno pogledaj izvjestaje.
Ako si raspolozen, da bacimo opkladu po desetogodisnju za istok da se utakmice nece smijeti snimati od 1921.ba ni kad se stanje normalizuje?
I ja nigdje nisam rekao da je stanje sa telekomom bilo idealno, daleko od toga. Kvalitet prenosa je bio kita, osim zadnjeg derbija na kosevu. Realno, klubovi su dobijali malo para, ali to je vec do naseg saveza a ne do telekoma. Ali znam da se nisam brinuo hoce li biti prenos, kao sto je to sada slucaj.
Ovo trenutno stanje nije nikakav napredak, koliko god se to neki ovdje trudili da predstave da je tako.
-
- Kontakt:
Pa i neće 1921tv moći snimati utakmice. Ne znam ko je to izvalio? Dozvoljen broj novinara na utakmici nema veze sa slučajem 1921tv.
Niko neće moći dobiti prava ako ne plati koliko se mtelu ćefne.
Željezničar za život cijeli!
Sjetih se ovog posta. Sve su rekli u njemu.
Btw kad ce nova epizoda Plave svlacionice?

Što nas isprozivaše, tacnije fokus je na Visoko ali ono
https://visoko.co.ba/nemate-pravo-sramo ... om-osimom/

Pa naravno da nece. Nema dzaba snimanja nikome osim kamerama arene, osim ako ne otkupis prava prenosa. A to tvrdi ovaj sveznalica balkanika. A lupa gluposti, nije ni svjestan koliko...SudoHusika je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:38Pa i neće 1921tv moći snimati utakmice. Ne znam ko je to izvalio? Dozvoljen broj novinara na utakmici nema veze sa slučajem 1921tv.
Joj, rjecnik ovog novinarabraco je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:52Što nas isprozivaše, tacnije fokus je na Visoko ali ono![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Auuuubraco je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:52Što nas isprozivaše, tacnije fokus je na Visoko ali ono![]()
Pa sta je ba ovo

Areni moramo pisati, hebo ih radnik
PIŠITE ARENI!

PIŠITE ARENI!
Joj sto kmece ovi bh telekomovci. I treba da kmece, kad su trebali uloziti u sport i biti pravi sponzori, gledali su sve s visine i parola "niko kao mi". U medjuvremenu zivot isao dalje, dosao mtel i pomeo ih. Porediti Arenu sa mojatv je kao englesku ligu i nasu ligu, koliko je sve bolje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Neprofesionalno, mahalski i kompleksaski.braco je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:52Što nas isprozivaše, tacnije fokus je na Visoko ali ono![]()
Prvak NR BiH: 1946
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 19:02Auuuubraco je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:52Što nas isprozivaše, tacnije fokus je na Visoko ali ono![]()
Pa sta je ba ovo
![]()
Ma akcenat je na upravi Bosne ali su vala i ovo đikanski napisali. Isto kao da su oni sabrini kerovi pisali - denchi/vanja i ostali.
E čuj "Otiđite do Sarajeva provodajte mu Lutvu i pokosite travu oko vikendice." Svašta
Željezničar za život cijeli!
Ovaj nije normalan. Umjesto da budu sretni jer igraju sa jacim protivnikom, sticu neprocjenjivo iskustvo, ovaj kuka zbog visokog poraza. Pa ja bih volio da svako malo igramo prijateljske sa Dinamom, Partizanom, Mariborom...nek' nas i istamburaju, ali bar bi vidio gdje si, pa ti ne bi Makabi bio Real Madrid.braco je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:52Što nas isprozivaše, tacnije fokus je na Visoko ali ono![]()
Potrebno je samo da shvati razliku izmedju utakmice kad neko nesto slavi pa kao ti uvelicas to, a drugo je ovo sto se igra da bi ekipe odigrale utakmicu koja ni rezultatski ni po igri nije bitna vec samo se istrci pogotovo ovako kad cesce igraju dvije ekipe. Ne moze Osim reci Zecu, Hajricu itd. da kad se nadju u sansi fulaju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.