FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo ko se razumije u fudbal ne moze suditi o kvalitetu utakmice. Amara i Tinu izvesti sto prije, a umjesto njih Zinedina i Djokanovica ubaciti... da privedemo ovo na miru.
Amer Dupovac!
Ma ovdje je najvaznije da se niko ne povrijedi. Kakav teren takva i volja igracima da igraju.
Samo sacuvat vodstvo, i izbjeci povrede i kartone. Ubacit Djokanovica i mirni smo. Susic out ali i Rahman, dobit ce karton sigurno... Nek udje Zinedin nek trckara pomalo, sta ces. Ovi ga nece zabiti, prilicno sam uvjeren.
Samo sacuvat vodstvo, i izbjeci povrede i kartone. Ubacit Djokanovica i mirni smo. Susic out ali i Rahman, dobit ce karton sigurno... Nek udje Zinedin nek trckara pomalo, sta ces. Ovi ga nece zabiti, prilicno sam uvjeren.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Kako igramo braco??
Daj neko stream, tek sam dosao kuci.
Daj neko stream, tek sam dosao kuci.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma teško je reći.. vodimo i to je naravno najveći plus ali ne može se igrati na ovom terenu normalno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koji je onaj Zeba coban. Iskompleksiran Sarajevom, zivot mu prodje u kompleksu 

U novi boj ...
Los teren, nista to nije, kako ce bit trebaju se naviknjavat ima jos 14 utakmica bice jos 3-4 utakmice po jos gorim terenima..
Savez fifa uefa moraju pronac pare za travnjake, mater im **** kupuju sujalice brojace prakalice a tereni iz 1967 kad smo mi igrali sa manchester unitedom
Savez fifa uefa moraju pronac pare za travnjake, mater im **** kupuju sujalice brojace prakalice a tereni iz 1967 kad smo mi igrali sa manchester unitedom
Ja ne znam kako se na ovakvom terenu uopste mogu igrqti utakmice PL,
Susic je prevara ako ovako bude igro do kraja polusezone isplatit mu 50% ostatka ugovora, taman nikog nedoveli isplati se ustedit 200 k km ..
- robertkosar
- Kontakt:
I Rahman je dobro tanak, nezainteresovan skroz...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- egzodus1946
- Kontakt:
Hajmo jos jedan zabiti, pa da mirno gledamo do kraja..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
2 suta za 60 min, ja bih glumio da mi ne radi mikrofon
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ja mislio ovaj Faris Handžić završio karijeru 

Čuj uzeo broj 69

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- robertkosar
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Proximic i 3 gosta.