FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 15 sep 2020, 23:09

Uli je platio svoj dug društvu, i to je OK, ali sa te neke moralne strane nije trebalo da se vraća u Bayern. Uzećemo da je legenda kluba, pa i neki znalac, ali da je neki laf i mangup, ne bi kročio blizu kluba.

Bayern je po mnogo čemu jedinstven sportski kolektiv u svijetu, a to je jedna mrlja preko koje se teško prelazi.

Zna li neko do kada traje prelazni rok ? Ovi naši fakat ili ništa ne rade, ili dobro kriju. Šta je sa anusom Alabom, jesu li popustili malo babo i menager ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 sep 2020, 23:10

FRANK RIBERY je napisao/la:
15 sep 2020, 23:06
Neobicno mi je da jedan igrac ucjenjuje prvaka Evrope. Mozda da mu se da rok do kraja septembra da odluci. To je zadnja ponuda, vise neces dobiti, ili ides ili ostajes. Znas broj, kad se odlucis javi nam. Ovo trenutno izgleda ko turska sapunica, samo jos krvi fali.
Mi ne znamo tačne cifre, sve su nagađanja. A prema onim argumentima koje Alaba iznosi meni se čine prilično legitimna (nisam vas koštao ništa, tu sam od malih nogu, igram konstantno u prvoj postavi već skoro deset godina). Ne vjerujem da traži više od Lewe, i sam je svjestan da to ne može imati, ali ako su još neki dobili fine ugovore zašto ne bi i on na vrhuncu karijere.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 sep 2020, 23:12

Ma to je najmanji problem. Brani interese kluba i u pravu je kada kaze da ovi hoce previse para koje nece nigdje drugo dobiti. Ne pada mi na pamet da branim Alabu i menadzera mu, Bayern se uvijek posteno odnosio prema svojim igracima. Eno Thiago hoce da ide, pustaju ga normalno, nema nikakve prisile. Javi hoce da ide, opet nema problema. Alaba nije nezamjenjiv i kao takav ne zasluzuje ni blizu tih para koje trazi.

Meni su fule recimo dovodjenje Kovaca, nedovodjenje zamjena Riberyu i Robbenu zbog cega smo izgubili barem jos jednu Ligu Prvaka. Uvijek se govorilo sve je super, ne treba nam pojacanja pa onda Muller igra krilo i ispadnemo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 sep 2020, 23:16

Bayern pravi historijsku gresku, ne ispune li zelje Flicku popisace se na jos jednu generaciju. Covjek ne trazi Messija nego igrace koji se mogu dovesti za pristojan novac.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 sep 2020, 23:19

Možda najbolji je komentar koji sam pročitao u zadnje vrijeme je: "Bajern ne zna napraviti dinastiju", apsolutno se slažem, a imali su više prilika za to. Uvijek nakon nekog dobrog rezultata ili tima ostane na tom timu, ide štednja ili se nešto kreće ispočetka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 sep 2020, 23:27

FRANK RIBERY je napisao/la:
15 sep 2020, 23:16
Bayern pravi historijsku gresku, ne ispune li zelje Flicku popisace se na jos jednu generaciju. Covjek ne trazi Messija nego igrace koji se mogu dovesti za pristojan novac.
Tacno, realno Dortmund ove sezone ima dosta siri kadar od nas. Ne kvalitetniji, ni u kom slucaju ali siri da. Definitivno treba covjeku dovesti igrace koji fale i popuniti kadar.

Sto se tice Ulija i poreza, to nema nikakve veze s Bayernom i tema je milion puta prezvakana. Onda ni Messi nikad vise nije trebao igrati za Barcelonu ili Ronaldo za Real po toj logici. To uopste ne treba ni spominjati.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 15 sep 2020, 23:43

Uli radi ono što može, a to je da pokušava spasiti svoj i obraz kluba jer su zasrali i pustili da previše igrača dođe u zadnju godinu ugovora, neke su uspjeli potpisati, a kod ove dvojice su (Thiago i Alaba) ostali spuštenih gaća i sad ih oni lijepo guze i lako je moguće da jedan ode džabe, a drugi za siću.

Loš plan, igrači se ili produžuju ili prodaju na vrijeme i nalaze se zamjene.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 sep 2020, 23:46

Da li će biti šta od Odoija, valjalo bi da ga uzmemo.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 sep 2020, 00:25

Novi povratak u klub - treća epizoda
slika

Ovaj put u ulozi ambasadora kluba :kralj:
Sent from my Philips Smart TV.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 sep 2020, 00:40

Nema problema, imate svoje vidjenje oko Bayerna, ja svoje.
Odoi je mozda realna opcija, vidim da Lampard forsira igru sa dva napadaca, neka 442 klasicna, bez pravih krila. Mozda se Rus odluci da ga pusti...
Koliko se moze uzeti za Thiaga i Alabu sad? Jel realno nekih 70 mil € za obojicu? Moze i sa bonusima.
Vidim Alaba prebacen na stopera na TM :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 sep 2020, 12:29

Neće dolaziti Brozović odnosno igrač sredine terena, Tolisso se namjerava koristiti da popuni Thiagovo mjesto. Mislim da ćemo dovesti desnog beka i to će biti to.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 16 sep 2020, 12:57

Po mom misljenju mislim da ce se dovesti jos 2 igraca i to desni bek i krilni igrac..volio bih da to budu Dest i Odoi..Dest je veoma realna opcija, dok Odoi je malo teza jer Chelsea bi ga dao na posudbu ali bez klauzule za otkup a nasi bi sa pravom otkupa

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 sep 2020, 14:45

https://www.transfermarkt.de/fc-bayern- ... on_id/2020

Nove vrijenosti igrača na tržištu po transfermarktu Alfonso 80mIl€ :o Kimmich 85mil€ :cool: Gnabry 90mil€ :salut: Lewa 60mil€ :damn: Thiago 48mil€ a traži se samo 30mil€ za transfer
edo07 je napisao/la:
16 sep 2020, 12:57
Po mom misljenju mislim da ce se dovesti jos 2 igraca i to desni bek i krilni igrac..volio bih da to budu Dest i Odoi..Dest je veoma realna opcija, dok Odoi je malo teza jer Chelsea bi ga dao na posudbu ali bez klauzule za otkup a nasi bi sa pravom otkupa
Ja ipak očekujem na 1.10 transfer ponovo u Bayern Periše, jer pišu da ga neželi u klubu Konte i da će Inter pristati na kraju na sve :D
Dest će vjerovatno doći

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 sep 2020, 15:08

Platili Cuisancea 12 miliona kao veliki potencijal. Davies sa 19 godina čini čuda, a ovaj ima 21 godinu i liči na slabiju verziju Xhake. Očekivao sam više od tog igrača. Coman je također kao veoma mlad igrač pokazivao ogroman talenat. Nije do kraja iskoristio svoj potencijal, najviše zbog povreda, ali sve u svemu odličan igrač.

Ovo oko transfera liči na telenovelu.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 16 sep 2020, 15:11

Bayern@heart je napisao/la:
16 sep 2020, 14:45
https://www.transfermarkt.de/fc-bayern- ... on_id/2020

Sasvim zasluzen update :salut:
Gnabry vratio staru vrijednost, a Davies postao najvrijedniji lijevi bek. :thumbup:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 sep 2020, 15:14

Je li kolega Branimir Štulić neka vrsta reinkarnacije, ili se radi o novom Bavarcu ? :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 sep 2020, 15:15

sljivo je napisao/la:
15 sep 2020, 22:41
Nek izvine Muhamedmulk ako je bilo nešto ružno ili činilo se arogantno od mene, ali ja onako ne razmišljam. Nit je klub džamija, niti je ovo kult niti je ko od ovih Bog. Ako su nešto uradili dobro to ih ne amnestira ako počnu da rade loše. I valjda je to ovdje slučaj, ako nekog kritikuješ, to ti svi zavedu kao pljuvanje i hejt, ali to nije tako.
Podrška za druga @šljivu.

Jedinog kritički objektivnog nastrojenog čovjeka na ovoj temi.

Nećemo dozvoliti raznoraznim Sarmama, muhamedima, isakovichima i sličnima da nam oduzmu pravo na slobodu govora, kritičkog razmišljanja i propitivanja! :salut:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 sep 2020, 15:15

Gledaj Hernandeza na 45 miliona :mrgreen:. To mu je i bila vrijednost ali ovi nasi glumili merhamet.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 16 sep 2020, 15:18

Centre forward je napisao/la:
16 sep 2020, 15:14
Je li kolega Branimir Štulić neka vrsta reinkarnacije, ili se radi o novom Bavarcu ? :D
Pozz druze :thumbup:
Navijac sam Bayerna od malena (kao i vjerovatno svi ostali ovdje) samo sto eto nisam pisao na ovom pdf.. sad kako pocinje nova sezona reko da vidim sta se desava, imal kakvih novosti itd :D
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 16 sep 2020, 18:56

FC Bayern have reached a compromise with the authorities. 7500 fans will be allowed at Allianz Arena for Friday's game against Schalke, which corresponds to 10% of the stadium capacity [@BR24sport]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.