Hoces ovu cifru? Neces? Ima ovakvih na svakom cosku. Dobar ali nista posebno, qrc bi njega Real ovako lagano pustao da je vrhunski igrac.
Ali da ga je United doveo to bi vec bilo ismijavanje jer je eto polovnjak.
Bog vam ne bi ugodio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Doveli su i Watkinsa u napad i Casha na beku.
Hakimi nema potencijala?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 08:45Naravno da je buy back u pitanju. Real to radi sa svim svojim igračima koji imaju imalo potencijala.Brokula je napisao/la: ↑15 sep 2020, 22:50Exclusive: Tottenham close to agreeing deal for Spain left-back Sergio Reguilon on permanent transfer from Real Madrid. Not done but highly possible. Man Utd have also held discussions for 23yo but no agreements with him or #RMFC @TheAthleticUK #THFC #MUFC
He moj Mancestere, nadam se da je u pitanju sto Real zelo buy back klauzulu
Pa Regi je bolji igrac od Chilwela za kojeg je Chelsea istresao 50+ il koliko vec miliona. Prosle sezone uz Mendyja najbolji lijevi bek lige, vrlo moguce i najbolji.Rooney88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:36Nije ni bitno sto ovdje 90% do jucer nije ni culo za "tog" Reguilona, jbte tip ispade sada epohalna greska sto nije doveden.![]()
Hoces ovu cifru? Neces? Ima ovakvih na svakom cosku. Dobar ali nista posebno, qrc bi njega Real ovako lagano pustao da je vrhunski igrac.
Bog vam ne bi ugodio.![]()
![]()
Watkins mozda zabije 2 gola u ligi i jedan u kupu. Strasno limitiran i nahajpan igrac.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:06
Doveli su i Watkinsa u napad i Casha na beku.
Dobri su transferi, još su zadržali Grealisha, mislim da bi trebali biti dovoljno za opstanak.
Pa on nije htio da se vrati, imao je istu stvar u ugovoru.SiamoNoi je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:16Hakimi nema potencijala?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 08:45Naravno da je buy back u pitanju. Real to radi sa svim svojim igračima koji imaju imalo potencijala.Brokula je napisao/la: ↑15 sep 2020, 22:50Exclusive: Tottenham close to agreeing deal for Spain left-back Sergio Reguilon on permanent transfer from Real Madrid. Not done but highly possible. Man Utd have also held discussions for 23yo but no agreements with him or #RMFC @TheAthleticUK #THFC #MUFC
He moj Mancestere, nadam se da je u pitanju sto Real zelo buy back klauzulu![]()
Real i ovako ima prvenstvo otkupa za Hakimija i pravo da izjednaci bilo koju ponudu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:57
Pa on nije htio da se vrati, imao je istu stvar u ugovoru.
Pa nije niko kriv Špancima što im ekipa koja igra LP godinu nakon toga na ivici bankrota i što im je ugovor od TV prava višestruko lošiji nego onaj od Prema. Nek isposluju bolji ako mogu, pa i oni plaćaju
Ne znam detalje ovog ugovora sa Interom, znam da je odbio da se vrati sad kod vas jer nije imao zagarantovano mjesto startera.Epidaurus je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:59Real i ovako ima prvenstvo otkupa za Hakimija i pravo da izjednaci bilo koju ponudu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:57
Pa on nije htio da se vrati, imao je istu stvar u ugovoru.
Ne tepaj mu vise zivota ti.Epidaurus je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:42Pa Regi je bolji igrac od Chilwela za kojeg je Chelsea istresao 50+ il koliko vec miliona. Prosle sezone uz Mendyja najbolji lijevi bek lige, vrlo moguce i najbolji.Rooney88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:36Nije ni bitno sto ovdje 90% do jucer nije ni culo za "tog" Reguilona, jbte tip ispade sada epohalna greska sto nije doveden.![]()
![]()
Real ga ocito ne pusta tek tako nego ostavlja buy back klauzulu koji ce sigurno iskoristiti ako Regi nastavi napredovati kao i dosad.
Pa u Realu ispred Mendyja trenutno nema mjesta sto ne znaci da se situacija nece promijeniti za koju godinu. Real ima obicaj da prodaje igrace za manje pare uz buy back klauzulu ako se taj igrac razvije dovoljno.Rooney88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 15:07Ne tepaj mu vise zivota ti.Epidaurus je napisao/la: ↑16 sep 2020, 14:42Pa Regi je bolji igrac od Chilwela za kojeg je Chelsea istresao 50+ il koliko vec miliona. Prosle sezone uz Mendyja najbolji lijevi bek lige, vrlo moguce i najbolji.Rooney88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 13:36Nije ni bitno sto ovdje 90% do jucer nije ni culo za "tog" Reguilona, jbte tip ispade sada epohalna greska sto nije doveden.![]()
![]()
Real ga ocito ne pusta tek tako nego ostavlja buy back klauzulu koji ce sigurno iskoristiti ako Regi nastavi napredovati kao i dosad.![]()
Ali ja nigdje nisam ni rekao da on nije dobar igrac. Ne kontam zasto branis tezu koju niko ne napada? Ako sam rekao da nije neka aman klasa ne znaci da je los, daleko od toga.
Licno nemam pojma koliko je dobar ali nekako bi logicno bilo da ga Real veze za sebe ako je vec toliko dobar kako kazes. Gledao sam Real u LP i nisam vidio nikakav poseban kvalitet osim update instaliranog Benzemi.
Mislim prica vam je malo nategnuta i ne zvuci nimalo objektivno, da je mozes cuti mojim usima znao bi kako zvuci. Kao, on je vrhunski bek koji vrijedi 70 milki a njegov tim ga nudi kao na pijaci za 30 miliona, uz eto klauzulu ako napreduje da ga vrate za neki iznos.
Pazi kako to paradoksalno zvuci! Vrhunski, kazes, igrac ali ga prodaju i ugradjuju stavku u ugovor da ga vrate ako postane vrhunski? Okej.
Ili to sto ti tvrdis za njega jednostavno nije istina ili Real uposljava vrhunske idiote u upravi.
@Rajaz
Tu bi se dalo diskutovati o kupovnoj moci "srednjih" Engleskih klubova i Spanskih, tj. u tome traziti razloge dovodjenja Jamesa npr. Ali neces biti objektivan pa mi se ne da nesto.![]()
Tacno tako.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 15:01Pa nije niko kriv Špancima što im ekipa koja igra LP godinu nakon toga na ivici bankrota i što im je ugovor od TV prava višestruko lošiji nego onaj od Prema. Nek isposluju bolji ako mogu, pa i oni plaćaju![]()
Španci obožavaju lupati engleze po ušima.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 sep 2020, 15:01Pa nije niko kriv Špancima što im ekipa koja igra LP godinu nakon toga na ivici bankrota i što im je ugovor od TV prava višestruko lošiji nego onaj od Prema. Nek isposluju bolji ako mogu, pa i oni plaćaju![]()