Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Anele Sretno ZMAJE... Svaka cast momcino,!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Vijest treba uzet sa rezervom dok ne izadje nesto u svedskim medijama, a do sada nema nista o eventualnom odlasku Anela.**** saznaju: Skauti PSV-a večeras gledaju bh. fudbalera, uskoro slijedi transfer
Večeras se u okviru kvalifikacija sastaju mađarski Honved i švedski Malmo. Ovaj meč je posebno bitan za bh. fudbalera Anela Ahmedhodžića jer će na ovom meču biti prisutni i skauti PSV-a, koji su već duže vrijeme zainteresovani za njegove usluge, saznaju ****.
Večeras je vjerovatno posljednja provjera skauta PSV-a, koji su kako saznaju **** već kontaktirali bh. fudbalera, te bi transfer uskoro mogao biti i realizovan.
Podsjetimo, Anel Ahmedhodžić je prije nekoliko sedmica odlučio nastupati za reprezentaciju BiH, a prije par dana je dobio i potvrdu FIFA-e da moža nastupati za naš tim.
Također treba napomenuti kako je Anel Ahmedhodžić jedan od najtalentovanijih stopera Evrope, te će sigurno biti jedan od nosilaca reprezentacije BiH u budućnosti.
U zadnji par godina dvije najcesce lige u koje pretezno odlaze talenti iz Allsvenskan su Belgija i Nizozemska. Tako da me ovo uopste nebi cudilo da ima istine. PSV prosle godine zavrsio na cetvrtom mjestu u Eredivisie. Nisam toliko upoznat sa konkurencijom ali na prvu mi izgleda kao vrlo dobra sljedeca stepenica u karijeri Anela.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑17 sep 2020, 18:02Vijest treba uzet sa rezervom dok ne izadje nesto u svedskim medijama, a do sada nema nista o eventualnom odlasku Anela.**** saznaju: Skauti PSV-a večeras gledaju bh. fudbalera, uskoro slijedi transfer
Večeras se u okviru kvalifikacija sastaju mađarski Honved i švedski Malmo. Ovaj meč je posebno bitan za bh. fudbalera Anela Ahmedhodžića jer će na ovom meču biti prisutni i skauti PSV-a, koji su već duže vrijeme zainteresovani za njegove usluge, saznaju ****.
Večeras je vjerovatno posljednja provjera skauta PSV-a, koji su kako saznaju **** već kontaktirali bh. fudbalera, te bi transfer uskoro mogao biti i realizovan.
Podsjetimo, Anel Ahmedhodžić je prije nekoliko sedmica odlučio nastupati za reprezentaciju BiH, a prije par dana je dobio i potvrdu FIFA-e da moža nastupati za naš tim.
Također treba napomenuti kako je Anel Ahmedhodžić jedan od najtalentovanijih stopera Evrope, te će sigurno biti jedan od nosilaca reprezentacije BiH u budućnosti.
U zadnji par godina dvije najcesce lige u koje pretezno odlaze talenti iz Allsvenskan su Belgija i Nizozemska. Tako da me ovo uopste nebi cudilo da ima istine. PSV prosle godine zavrsio na cetvrtom mjestu u Eredivisie. Nisam toliko upoznat sa konkurencijom ali na prvu mi izgleda kao vrlo dobra sljedeca stepenica u karijeri Anela.
PSV trenutno nije puno jaci od Malmö ff, mislim da Anel moze u jaci klub. On je sam izrazio zelju da igra u premier ligi, sad ekipa tipa Fulham, Burnley itd ne znam je li prevelik korak.
Naravno da je Premiership prevelik zalogaj za njega trenutno.
PSV ne bi bio los. Nema potrebe za zurbom pa da se pravi preveliki skok.
PSV ne bi bio los. Nema potrebe za zurbom pa da se pravi preveliki skok.
-
- Kontakt:
Ne vidim fajde u Psv, uopste nisu puno jaci od Malmö a ni liga im nija na nekom nivou da bi se previse razvio.... mislim da moze u bolji klub
PSV idealan u ovom trenutku.
Snaga liga taman za slijedeći korak, Holandija je opet in za transfere...
Odlazak u EPL ili neku top ligu bi možda bio preuranjen.
Snaga liga taman za slijedeći korak, Holandija je opet in za transfere...
Odlazak u EPL ili neku top ligu bi možda bio preuranjen.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Za Anela PSV i Holandska liga bi bio dobar sljedeći korak, a Dennisa bi volio vidjeti u Serie A.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mislim da on ne ide nigdje,pa Anel tek od januara igra standardno za Malmo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Rijetko koji igrac kada napravi boom ostane vise od 6 mjeseci u Svedskoj ligi, zato pretezno i dobiju ogromne milionske cifre jer prodaju na vrhuncu. Za razliku od nasi klubova koji drze igrace 3 godine i odu za dz u drugu tursku

@igrajlopte 🐦
Ako je tako-bice zanimljivo

@SUZAVAC,nam moze reci informacije o ovim transfer glasinama iz prve ruke,ako zeli naravno

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Mirso, jaaaavi seee...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Jos 10 utakmica preostaje Allsvenskan. Malme je i dalje veliki favorit i ako pokusavaju svim silama ponovo da bace titulu. Sreca njihova pa su im konkurenti hajmo reci sumnjivi.Salih1984 je napisao/la: ↑17 sep 2020, 20:15Ako je tako-bice zanimljivo![]()
@SUZAVAC,nam moze reci informacije o ovim transfer glasinama iz prve ruke,ako zeli naravno![]()
Mislim da Anel ne ide nigdje, tako da ako bude isao to ce biti na zimu jedino. To je moja neka procjena. Ogromna cifra mora doci da ga puste u zadnjoj trecini prvenstva kad se bore za titulu i veliki prihod.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
ReX je napisao/la: ↑17 sep 2020, 22:08Jos 10 utakmica preostaje Allsvenskan. Malme je i dalje veliki favorit i ako pokusavaju svim silama ponovo da bace titulu. Sreca njihova pa su im konkurenti hajmo reci sumnjivi.
Mislim da Anel ne ide nigdje, tako da ako bude isao to ce biti na zimu jedino. To je moja neka procjena. Ogromna cifra mora doci da ga puste u zadnjoj trecini prvenstva kad se bore za titulu i veliki prihod.
100%, nema sanse da ga sada puste. Najranije idé u januaru. Dobra utakmica danas...
Pa mogu ga prodat sada, ali ostavit da završi sezonu u Malmou na posudbi.
Njemacka bundesligas zainteresovani i cak Ajax trenutno se raspituju
U trecem pretkolu protiv Lokomotive iz Zagreba 

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 17 sep 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.