SaltCityAttack je napisao/la:ma mi smo i bez Noaha  4 pozicija, ali sa njim bi se mozda i borili za tu trecu i ako  je  tesko izbiti Miamia ili Orlanda  sa te trece pozicije ili ko ce vec biti..Gdje si citao da  se Wallace ponudio Bullsima?...pa trebali bi ga potpisati odmah i cuvati ga za play off  

...ma  on je meni car i ako se on nije naviko na ove nove uvjete, sto se tice tehnickih gresaka, tako da nam moze  mnogo i odmoc  

....nego odmah ga treba potpisati ako on to zeli bili bi pravi idioti,ako bi propustili tu priliku
EVO STA NOAH KAZE IMA VIDEO 

....NE MOZE VALA NIKO RECI  NISTA OVOM MOMKU... SKIDAM MU KAPU I OBECAO JE DA CE  SVAKI CENT ZARADJEN OPRAVDATI I SAMIM OVIM POTEZOM DA ODIGRA ZADNJU UTAKMICU POVREDJEN  DOVOLJNO GOVORI KOLIKO ON VRIJEDI OVOJ EKIPI... I ONAKAV  JE USPJEO  IMATI 11P I 11 SKOKOVA SVAKA MU CAST...OVAKVI SE IGRACI CUVAJU I NIKAD NE NE ISPUSTAJU....IZVINITE KRITICARI, ALI   MALO JE OVAKVIH KAO NOAH 

VIDEO:
http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... -done.html
.........................................................................................................................................

Mi smo ekipa koja je na pocetku sezone dobila novog trenera ,novih 6-7 igraca,poceli veci dio sezone bez Boozera i takvi smo sad trenutno na trecem mjestu na istoku.E sad da smo bili kompletni cijelo vrijeme bili bi drugi jer imamo isto poraza ko i Miami.
Kompletni su imali mislim 7-2 omjer ili tako nesto.
Sad bez Joakima cemo ostat cetvrti jer je i Atlantu u problemu ko i Bullsi sad.
Ali ja sam zadovoljan ovom ekipom kad se dobro uigraju ,pa budu kompletni pa malo i Asik stekne iskustva,snage da moze odmjenit Noah-a da ovaj ne mora igrat po 40 minuta.Trebat ce nam jos jedan bek suter umjesto Bogansa i jedan jos veteran Point guard da kvalitetno odmjeni Rose-a jer Watson kad udje vecinom samo suta.
S ta 2 igraca ,sto mislim nece bit problem dovest i s trenerom godinu dana iskusnijim tj prebolovace djecje bolesti,ekipa ce se dobro uigrat poslozit,imat ce dubinu i imat ce raznovrsne vrste igraca sto ti omogucuje da se prilagodis svakom mogucem protivniku.
Sad ovaj period bez Noah-a treba iskoristit da se Asik sto vise koristi i po cijenu nekih poraza,ovo ce mu dobro doc jer ce ovako puno vise napredovat,ovo ce otvorit jos minuta za Gibsona a on je pokazao kako je spreman uskocit.
Boozer jos nije 100% a vec igra jako dobro.
Wallace se nudio u sali Thibsu u Bostonu na konferenciji za novinara kad je rekao da je nezaposlen i pitao ima li Thibs posla za njeg.
Sad vidjecemo mozda ga i dovvedu.