Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2010, 07:32

ma mi smo i bez Noaha 4 pozicija, ali sa njim bi se mozda i borili za tu trecu i ako je tesko izbiti Miamia ili Orlanda sa te trece pozicije ili ko ce vec biti..Gdje si citao da se Wallace ponudio Bullsima?...pa trebali bi ga potpisati odmah i cuvati ga za play off :)...ma on je meni car i ako se on nije naviko na ove nove uvjete, sto se tice tehnickih gresaka, tako da nam moze mnogo i odmoc :)....nego odmah ga treba potpisati ako on to zeli bili bi pravi idioti,ako bi propustili tu priliku

EVO STA NOAH KAZE IMA VIDEO :(....NE MOZE VALA NIKO RECI NISTA OVOM MOMKU... SKIDAM MU KAPU I OBECAO JE DA CE SVAKI CENT ZARADJEN OPRAVDATI I SAMIM OVIM POTEZOM DA ODIGRA ZADNJU UTAKMICU POVREDJEN DOVOLJNO GOVORI KOLIKO ON VRIJEDI OVOJ EKIPI... I ONAKAV JE USPJEO IMATI 11P I 11 SKOKOVA SVAKA MU CAST...OVAKVI SE IGRACI CUVAJU I NIKAD NE NE ISPUSTAJU....IZVINITE KRITICARI, ALI MALO JE OVAKVIH KAO NOAH :(
VIDEO:

http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... -done.html

.........................................................................................................................................
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 16 dec 2010, 11:08

Ipak je igrao rose...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2010, 12:53

ma igrao je odlicno sinoc....nije nesto sutao i trosio se, ali je asistirao...mogao je par puta postici poene, ali se odlucio na a neku finu asistenciju :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 dec 2010, 12:54

SaltCityAttack je napisao/la:ma mi smo i bez Noaha 4 pozicija, ali sa njim bi se mozda i borili za tu trecu i ako je tesko izbiti Miamia ili Orlanda sa te trece pozicije ili ko ce vec biti..Gdje si citao da se Wallace ponudio Bullsima?...pa trebali bi ga potpisati odmah i cuvati ga za play off :)...ma on je meni car i ako se on nije naviko na ove nove uvjete, sto se tice tehnickih gresaka, tako da nam moze mnogo i odmoc :)....nego odmah ga treba potpisati ako on to zeli bili bi pravi idioti,ako bi propustili tu priliku

EVO STA NOAH KAZE IMA VIDEO :(....NE MOZE VALA NIKO RECI NISTA OVOM MOMKU... SKIDAM MU KAPU I OBECAO JE DA CE SVAKI CENT ZARADJEN OPRAVDATI I SAMIM OVIM POTEZOM DA ODIGRA ZADNJU UTAKMICU POVREDJEN DOVOLJNO GOVORI KOLIKO ON VRIJEDI OVOJ EKIPI... I ONAKAV JE USPJEO IMATI 11P I 11 SKOKOVA SVAKA MU CAST...OVAKVI SE IGRACI CUVAJU I NIKAD NE NE ISPUSTAJU....IZVINITE KRITICARI, ALI MALO JE OVAKVIH KAO NOAH :(
VIDEO:

.........................................................................................................................................
Mi smo ekipa koja je na pocetku sezone dobila novog trenera ,novih 6-7 igraca,poceli veci dio sezone bez Boozera i takvi smo sad trenutno na trecem mjestu na istoku.E sad da smo bili kompletni cijelo vrijeme bili bi drugi jer imamo isto poraza ko i Miami.
Kompletni su imali mislim 7-2 omjer ili tako nesto.
Sad bez Joakima cemo ostat cetvrti jer je i Atlantu u problemu ko i Bullsi sad.
Ali ja sam zadovoljan ovom ekipom kad se dobro uigraju ,pa budu kompletni pa malo i Asik stekne iskustva,snage da moze odmjenit Noah-a da ovaj ne mora igrat po 40 minuta.Trebat ce nam jos jedan bek suter umjesto Bogansa i jedan jos veteran Point guard da kvalitetno odmjeni Rose-a jer Watson kad udje vecinom samo suta.
S ta 2 igraca ,sto mislim nece bit problem dovest i s trenerom godinu dana iskusnijim tj prebolovace djecje bolesti,ekipa ce se dobro uigrat poslozit,imat ce dubinu i imat ce raznovrsne vrste igraca sto ti omogucuje da se prilagodis svakom mogucem protivniku.

Sad ovaj period bez Noah-a treba iskoristit da se Asik sto vise koristi i po cijenu nekih poraza,ovo ce mu dobro doc jer ce ovako puno vise napredovat,ovo ce otvorit jos minuta za Gibsona a on je pokazao kako je spreman uskocit.
Boozer jos nije 100% a vec igra jako dobro.

Wallace se nudio u sali Thibsu u Bostonu na konferenciji za novinara kad je rekao da je nezaposlen i pitao ima li Thibs posla za njeg.
Sad vidjecemo mozda ga i dovvedu.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 dec 2010, 12:58

dema, ja mislim da se wallace zajebavo.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 dec 2010, 13:06

Wolverine je napisao/la:dema, ja mislim da se wallace zajebavo.
pa i ja napisah da je rekao u sali ,ali evo nes spominju ako bude htio da bi ga zvali,daj ima li sta medju free agent da bi mogli skocit i igrat odbranu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2010, 13:22

ma ako se nije salio , onda samo on i niko vise :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 dec 2010, 13:36

Noah 8 utakmica pod inekcijama igrao a ovdje ljudi pisali o njemu svasta,jos prije te povrede je bio imao 14 skokova i preko 15 poena po utakmici.
Kako bi Wallace one trojke gadjao a i u odbrani bi dobro dosao.Sad pitanje je u kakvoj je formi i koliko bi mogao ipak je star.
Jesu ovi slobodni i valjajuli ista
Brian Skinner
Josh Boone

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 dec 2010, 13:47

[youtube][/youtube]

kad smo vec kod wallaca :lol: :lol: :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 dec 2010, 14:56

Evo malo sam gledao listu slobodnih igraca za sljedecu sezonu ako bi Bullsi uspjeli privolit ove igrace da potpisu prvu godinu za neki sitniji iznos bilo bi sjajno.
Nazr Mohammed
Tayshaun Prince
T.J. Ford
Kelenna Azubuike
Jason Kapono
Jason Richardson
Joel Przybilla
Jamal Crawford

Ovo je lista zanimljivih igraca koji bi mogli pojacat Bullse i ucinit ih jos konkurentnijim.
Bilo bi sjajno npr dovest J Richa ili Jamal-a za poziciju 2,zatim Mohammed da mijenja Noah-a . T.J. Ford da bude zamjena za Rose-a s ova 3 igraca roster bi bio
Rose, J Richa ili Jamal,Deng,Boozer,Noah i klupa Gibson,Korver,Brewer,Ford,Mohammed ili Asik.A moze i da Asik ostane posto ovaj Nazr ima sad 33 znaci dosta bi mogao Asik da nauci i dok nabije masu da ima 2 jaka centra da na treninzima dobro rade.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2010, 16:44

ma kakvi Asika dati nema nista od toga :)... njega brate voli ovacije dobija kada ulazi ebiga :)... dobar je u odbrani ja zaista nemam primjedbu, ali offanzivno je tanak ****...Rich je prva opcija ako ga Sunsi ne budu potpisali ili Crawford... Prince nam nebi lose lezao, jer igra dobru odbranu takodjer..pa nema veze sat Ford ako dodje sta cemo onda uraditi sa Watsonom?.... on ima ugovor za slijedecu sezonu sigurno.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 dec 2010, 16:49

SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi Asika dati nema nista od toga :)... njega brate voli ovacije dobija kada ulazi ebiga :)... dobar je u odbrani ja zaista nemam primjedbu, ali offanzivno je tanak ****...Rich je prva opcija ako ga Sunsi ne budu potpisali ili Crawford... Prince nam nebi lose lezao, jer igra dobru odbranu takodjer..pa nema veze sat Ford ako dodje sta cemo onda uraditi sa Watsonom?.... on ima ugovor za slijedecu sezonu sigurno.
Ja bi radije Forda u ekipi nego Watsona bolji je u odbrani ,iskusan zna razigrat ekipu nebi ovoliko padali kad bi on bio izmjena Rose-u.Watsona se rijesit kao i Scal-a i Johnsona,Bogansa ,cime bi oslobodili oko 8 miliona.
Asik bi mogao ostat da uci od ove dvojice ali ovo bi bila strasna ekipa spremna za borbu za titulu

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 dec 2010, 16:50

Asik previse sirov,.. vama bi dobro dosao Bogut.... kakva bi bili ekipa da imate boguya :oops: :oops: :oops:

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 16 dec 2010, 16:51

SaltCityAttack je napisao/la:ma mi smo i bez Noaha 4 pozicija, ali sa njim bi se mozda i borili za tu trecu i ako je tesko izbiti Miamia ili Orlanda sa te trece pozicije ili ko ce vec biti..Gdje si citao da se Wallace ponudio Bullsima?...pa trebali bi ga potpisati odmah i cuvati ga za play off :)...ma on je meni car i ako se on nije naviko na ove nove uvjete, sto se tice tehnickih gresaka, tako da nam moze mnogo i odmoc :)....nego odmah ga treba potpisati ako on to zeli bili bi pravi idioti,ako bi propustili tu priliku

VIDEO:

Drug ,moja kritika u vezi noaha je bila ;kada je se pocelo spominjati ;da je all star igrac..
Noah je borac i solidan igrac,sam ne zna nista napraviti,ali eto to nekad nadoknadi sa borbom..
Sada kako ce bez njega ne znam,jer je ipak igrao po 35,6 min ,asik nije zamjena,on puno manje zna sam napraviti..

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 16 dec 2010, 16:53

dema je napisao/la:Evo malo sam gledao listu slobodnih igraca za sljedecu sezonu ako bi Bullsi uspjeli privolit ove igrace da potpisu prvu godinu za neki sitniji iznos bilo bi sjajno.
Nazr Mohammed
Tayshaun Prince
T.J. Ford
Kelenna Azubuike
Jason Kapono
Jason Richardson
Joel Przybilla
Jamal Crawford

Ovo je lista zanimljivih igraca koji bi mogli pojacat Bullse i ucinit ih jos konkurentnijim.
Bilo bi sjajno npr dovest J Richa ili Jamal-a za poziciju 2,zatim Mohammed da mijenja Noah-a . T.J. Ford da bude zamjena za Rose-a s ova 3 igraca roster bi bio
Rose, J Richa ili Jamal,Deng,Boozer,Noah i klupa Gibson,Korver,Brewer,Ford,Mohammed ili Asik.A moze i da Asik ostane posto ovaj Nazr ima sad 33 znaci dosta bi mogao Asik da nauci i dok nabije masu da ima 2 jaka centra da na treninzima dobro rade.

Forda ne bih trebali,gdje god igra pravi frku...On je napustio toronto,da bude starter u drugoj ekipi,mada iskreno bolji je od calderona..

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 16 dec 2010, 16:55

pa bolje sto se sada povredio nego pred playoff ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 dec 2010, 20:56

evo ipak sta NBA misli o Noahu i koliko ce on ustvari nedostajati nama, ako neko ne pokusa koliko toliko preuzeti njegovo mjesto :)

http://www.nba.com/video/channels/nba_t ... ef:nbahpt1
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 dec 2010, 20:14

derrick rose ostao 3. na NBA.com listi za MVP-a .
Courtney Sims - najbolji centar u development league , 19 poena , 9 skokova , 2 block po utakmici ima - jedan od glavnih kandidata da zamijeni Joakima Noahu dok je ovaj ozlijedjen .Visok je kao Noah al je tezi 10-ak kg , ovaj je bolji u napadu u Jo-a , al se nikada ne zna s igracima iz D-League , tamo dominiraju onda dodju u NBA i ne mogu meda
Al svakako bi pruzio momku sansu , pa neka se potrudi .
Sutra protiv Clippersa , Kurt Thomas ce vjerovatno biti starter umjesto Noah , ocekujem pobjedu i dobru partiju Rosea

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 17 dec 2010, 22:48

A sta mislite da damo Knicksima svoj prvi pick za Anthony Randolph koji ima 21 g a opet nam ostaje pick od Charlote.New York ga nudi za pick,lik je veliki potencijal a jeftin je.

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 17 dec 2010, 23:23

evo sad citam na espn Noha je imao uspjesnu operaciju ruke. Sad valja bez njega 2-3 mjeseca a mislim da ce Taj Gibson imati sad i 30 minuta po utakmici
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.