GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Devil » 16 dec 2010, 15:18

Ovo je Paokov stil igre,ja jednostavno na drugi stil igre od njih nisam navikao,zato sam ja i rekao da Paok ide dalje i da ce pobediti Dinama,jer ovaj stil igre ne odgovara ne kome,igraju skolsku odbranu,i imaju skolskog napadaca koji se kenja svakome u lice.
Paok je u poslednjih deset godina fakticki odigrao dve prave tekme,i to obe ove godine,a to je dvomec protiv Ajaxa,tada sam prvi put video onakav Paok,i da su ponovili takvu igru protiv Dinama sada bi gledali Dinamo u 1/16 finala ovako Grci zasluzeno idu dalje kako smo i ocekivali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 dec 2010, 15:28

Devil je napisao/la:Ovo je Paokov stil igre,ja jednostavno na drugi stil igre od njih nisam navikao,zato sam ja i rekao da Paok ide dalje i da ce pobediti Dinama,jer ovaj stil igre ne odgovara ne kome,igraju skolsku odbranu,i imaju skolskog napadaca koji se kenja svakome u lice.
Paok je u poslednjih deset godina fakticki odigrao dve prave tekme,i to obe ove godine,a to je dvomec protiv Ajaxa,tada sam prvi put video onakav Paok,i da su ponovili takvu igru protiv Dinama sada bi gledali Dinamo u 1/16 finala ovako Grci zasluzeno idu dalje kako smo i ocekivali.
Ne samo Paok već sve grčke ekipe.. pa i reprezentacija.. U Zagrebu su uzeli bod, u Beogradu tri sa možda ukupno 2 udarca po golu..
Nimalo lijepa igra ali efikasna a to je nažalost najvažnije. Pa i Euro u Portugalu su osvojili na isti način.

Nikad nisam gledao jednu utakmicu grčke lige.. nadam se da ću u bližoj budućnosti pogledati koju.. da vidim taj krkanluk i antinogomet.
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 dec 2010, 15:42

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ovo je Paokov stil igre,ja jednostavno na drugi stil igre od njih nisam navikao,zato sam ja i rekao da Paok ide dalje i da ce pobediti Dinama,jer ovaj stil igre ne odgovara ne kome,igraju skolsku odbranu,i imaju skolskog napadaca koji se kenja svakome u lice.
Ne samo Paok već sve grčke ekipe.. pa i reprezentacija.. U Zagrebu su uzeli bod, u Beogradu tri sa možda ukupno 2 udarca po golu..
Nimalo lijepa igra ali efikasna a to je nažalost najvažnije. Pa i Euro u Portugalu su osvojili na isti način.

Nikad nisam gledao jednu utakmicu grčke lige.. nadam se da ću u bližoj budućnosti pogledati koju.. da vidim taj krkanluk i antinogomet.
Pa dobro i Pao,i Oly znaju odigrati veoma lepo,bilo je dosta takvih primera,ali PAOK i repka oduvek igraju ovako,ali ova igra donosi rezultat,takticki Paok je savrseno postavljen,i na tome mogu da pozavide mnogi klubovi i treneri.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 dec 2010, 16:10

Kako rekose iz UEFE.Dinamo ce vjerovatno biti suspendiran.Zbog onih ''stvarcica''sto su se desavale u Zagrebu.
Bez obzira sto se to nije desilo na stadionu.U stvari i jeste opet nakon tekme,bilo je frke izmedju navijaca PAOKA kojih je bilo stotinjak i sa pitaj boga kojom grupacijom.Ako BBB bojkotiraju tekmu.
Znaci slag na tortu.
Razlog suspenzije je isto zbog vec tri godine uvjetnog,a ovi vec zaprzili corbu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 16 dec 2010, 16:23

Tako i treba, odmah kazna za budale.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 16 dec 2010, 16:34

Anderlechtovi ekstremisti napali Torcidu,lijepa naša Europska unija.
60 godina vjernosti.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 dec 2010, 16:43

Čuj suspenzija.. :lol: Radi par budala koji su napali onaj autobus. :mrgreen:
Pa Zenitovi navijači su prebili Torcidaše gore.. AEKovi kamenovali Torcidin bus ispred stadiona...
..uh što će se UEFA naizbacivati ove godine. :lol: :lol: :lol:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 dec 2010, 16:49

DINAMOV trener podvukao je crtu pod prva četiri mjeseca njegove maksimirske vladavine. Od 16. kolovoza kada je najskuplji trener u povijesti Dinama preuzeo klub vodio ga je u 26 utakmica i za to vrijeme ostvario 20 pobjeda i po tri remija i poraza.

> Video - Vaha: Ako trebate krivca - krivite mene, igrači su se borili!

"Bilo je puno puno radosti i pokoja mala tuga, kao što je bilo sinoć. Život teče dalje, Dinamo također. O onome što mi se događalo otkad sam preuzeo Dinamo mogao bih napisati knjigu."

"Da mi je netko ovog ljeta rekao da ćemo do zadnjeg kola biti u igri za prolazak u Europi ne bih mu vjerovao"

Naravno da Vaha ni u rezimeu trećine godine koju je proveo u Zagrebu nije mogao dodatno ne spomenuti i sinoćnji poraz od PAOK-a.

"Eliminacija iz Europe i poraz od PAOK-a me bole, to neću kriti. Međutim, kada sam preuzimao klub nisam ni očekivao ovo. Da mi je netko rekao prije utakmica s Gyorom kako ćemo za četiri mjeseca igrati odlučujući meč za prolaz dalje u Europa ligi rekao bih mu da to nije moguće.

Vaha je ovako sažeo četiri mjeseca na Dinamovoj klupi:

"Jedino kada smo bili u podređenom položaju je deset minuta utakmice protiv Zadra i 45 minuta protiv Villarreala. Sve druge utakmice smo dominirali."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 16 dec 2010, 17:14

Vaha je totalno loše postavio momčad ali nije mu prvi put da precjenjuje svoje znanje mislim da nema više kredita i da mora otići jer za milijun na godinu nije napravio ništa sa jakom ekipom i vjerojatno najjačom uz CSKA Moskvu i Shakhtar u istočnoj Europi.
60 godina vjernosti.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 dec 2010, 18:06

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:vjerojatno najjačom uz CSKA Moskvu i Shakhtar u istočnoj Europi.
Kao navijač Dinama mogu reći samo: NE BUDI SMIJEŠAN !

I btw, Zagreb je u srednjoj Europi. :lol:
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 16 dec 2010, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 16 dec 2010, 18:32

Možda su u srednjoj Europi teritorijalno,ali u glavama su na padinama Vlašića.
60 godina vjernosti.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 16 dec 2010, 18:42

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Možda su u srednjoj Europi teritorijalno,ali u glavama su na padinama Vlašića.
Sramotis se!

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 16 dec 2010, 18:51

Glup si ako misliš da su purgeri srednja Europa,prekjučer su gelipteri pokazali svoj europski nivo.
60 godina vjernosti.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 16 dec 2010, 19:17

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Glup si ako misliš da su purgeri srednja Europa,prekjučer su gelipteri pokazali svoj europski nivo.
Mojne pisati gluposti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 dec 2010, 19:44

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 16 dec 2010, 21:15

BBB Jablanica. 8-)
60 godina vjernosti.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 dec 2010, 23:13

Dvije noći prije utakmice uopće nisam spavao. Bio sam nervozan i napet kao nikad, tužnim je glasom govorio Ivan Tomečak.

Veznjak Dinama protiv PAOK-a je promašio prazan gol u prvom poluvremenu i to je stajalo “modre” u nastavku utakmice.

- Reagirao sam refleksno. Najbolje što sam mogao. Ne mogu vjerovati da nije ušla - rekao je 21-godišnjak i nastavio:

- Teško mi je kao nikad. Ovo će me progoniti. Već sam izgubio nekoliko važnih utakmica u karijeri, ali ovaj poraz mi je najteže pao.

Tomečak se noćima molio za pobjedu.

- Bio sam uvjeren da ćemo proći dalje. Ne mogu izbrojiti sve Očenaše koje sam izmolio. Na kraju nije bilo sreće - kaže Ivan, koji smatra kako su prolazak trebali osigurati i prije zadnjega kola.

- Kako smo samo izgubili u Solunu i propustili pobjedu protiv Bruggea. Ti bodovi su nam nedostajali da budemo mirni uoči zadnje utakmice - jadao se veznjak Zagrepčana.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 dec 2010, 23:15

Eh, da je Sammir pogodio onaj penal protiv Bruggea, možda bismo i ugledali proljeće, govorilo se u Maksimiru nakon utakmice protiv PAOK-a.

Ali nije. Taj 21. listopada Brazilac će pamtiti cijeli život. Sjetio ga se i odmah nakon susreta s PAOK-om.

- Čim sam ušao u svlačionicu, sjeo sam i rukama pokrio lice. Na trenutak sam zatvorio oči i sjetio se te utakmice protiv Bruggea. Kroz glavu mi je prošao cijeli film. Od trenutka u kojem uzimam loptu, namještam je na penal... Uzimam zalet i pucam. Prevrtio sam cijeli film, svaku stotinku leta lopte. Gledam je kako ide i udara u stativu - rekao je gotovo kroz suze Sammir.

Da je Dinamo tu utakmicu dobio, u susret protiv grčke momčadi ušao bi s dva boda prednosti.

- Ma sad mi je još više žao. Dođe mi da se... Ne znam, možda bi bilo najbolje sve zaboraviti, ali nikako ne mogu. Taj penal proganjat će me do kraja života. Znam koliko navijačima Dinama znači proljeće u Europi, a da sam zabio penal protiv Bruggea, sve bi bilo puno lakše... - rekao je Sammir.

Odmah nakon utakmice otišao je u rodni Brazil, gdje ga čeka djevojka Yasmine. Uskoro će dobiti dijete.

- U lipnju ili srpnju. Još nam liječnici nisu otkrili spol, još je prerano - rekao je krenuvši prema zračnoj luci.

- Vraćam li se? Ha, ne znam. Sve ovisi o Zdravku Mamiću...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 dec 2010, 23:19

Deportivo je prvotno želio dovesti Hajdukova napadača Antu Rukavinu, no zbog previsoke cijene španjolski prvoligaš sada se prebacio na Antu Rukavinu. Dinamov napadač vjerojatno će u subotu otputovati u Madrid gdje će se sastati s čelnicima Deportiva iz La Corune, piše ****.

Za pojačanje na mjestu napadača Španjolci su voljni izdvojiti tri milijuna eura, a Dinamo je navodno spreman pustiti ga i za manje, oko 2 milijuna.

Razlog dovođenja Rukavine je istek ugovora Adrianu, mladom španjolskom reprezentativcu krajem godine. Trener Deotiva, trenutno 15. momčadi Primere je Miguel Angel Lotina, vrlo iskusan stručnjak koji je u karijeri vodio brojne španjolske klubove.

Nakon što je pristigao iz Panathinaikosa za odštetu od 700 000 eura, Ante Rukavina silovio je počeo u Dinamu. Zabio je ukupno 6 golova, no zadnjih 723 minute nije tresao mrežu.
Vukušić je tražena roba

Španjolci pišu da se za Vukušića zainteresirao i Arsenal, a u tekstu dnevnog lista Deporte Campeon stoji da su u igri za hajdukovca i Everton, Lyon i Sevilla. No, ono što ih priječi da realiziraju transfer je njegova cijena od 7,5 milijuna eura koliko na Poljudu traže za mladog Vukušića.
Vrsaljko odlazi na Otok?

Dva engleska prvoligaša zapela su za Šimu Vrsaljka. Manchester United i Arsenal zagrijali su se za mladog reprezentativca, no pitanje je jesu li voljni izdvojiti čak 15 milijuna eura, koliko za njega traži Zdravko Mamić.

Manchester United uzeo bi ga odmah, dok je Arsenal spreman ostaviti ga na klupi Dinama još godinu dana, za nešto nižu cijenu.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 17 dec 2010, 00:17

Bosansko sijelo na Maksimiru :lol: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
1921-2011

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.