Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Ovaj Anel je fizička zvijer, sve duele uzima i prizemne i zračne.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovaj Malme toliko ima vise para od svoji rivala, tolike platni spisak ima za svedske standarde da je katastrofa.. I oni se opet iz sezone u sezonu jedva bore za titulu.. Danas nemaju Christiansena pa hajde ne cudi sto je ovako losa ofanziva jer im je on pola ekipe. Ali i sa njim gube bodove ko na traci.
Jednostavno kopirali su onaj nas sistem gdje su doveli kuci one svoje bivse dzuturume sto nisu uspjeli u inostranstvu i misle da je ovo 2016-2017 godina kada su bili u prajmu.

Jednostavno kopirali su onaj nas sistem gdje su doveli kuci one svoje bivse dzuturume sto nisu uspjeli u inostranstvu i misle da je ovo 2016-2017 godina kada su bili u prajmu.

@igrajlopte 🐦
MALMÖ. Desetkovani AIK uspio je jučer prijeći protiv vodećeg MFF-a u ligi. Gosta Mikaela Lustiga impresionira Anel Ahmedhodžić.
- Izuzetno je vešt. Nadao sam se da će odabrati Švedsku, kaže branič reprezentacije.
Mikael Lustig stanovnik je švedske A reprezentacije već deset godina. Krajem avgusta postalo je jasno da odlazi iz belgijskog Genta zbog AIK-a - a juče su se on i njegovi saigrači oznojili protiv vodećeg MFF-a u ligi.
Gnaget, koji je završio sa devet ljudi nakon protjerivanja Ebenezera Oforija i Sotiriosa Papagiannopulosa, uspio je nakon svega 0: 0 i nalazi se na zajedničkom kvalifikacijskom mjestu zajedno s Helsingborgom.
- Korak u dobrom smjeru s bodovima u gostima protiv Malmöa, ali moramo početi pobjeđivati u utakmicama, a zatim postizati i golove, kaže Mikael Lustig koji je jako impresioniran veznjakom MFF-a Anelom Ahmedhodžićem. Na pitanje je li 21-godišnjak dobar za reprezentaciju, veteran ne oklijeva.
- Da. Ove sam godine vidio dosta Allsvenskana i mislim da je izuzetno dobar fudbaler. To je igrač koji je izuzetno vješt sa loptom. Nadao sam se da će odabrati Švedsku.
Kao što Lustig ističe, umjesto Malmösonena to je bila Bosna - to nakon što se cijelo ljeto spekuliralo o domaćem braniču i njegovoj selekciji reprezentacije.
Lustig, koji je jedan od najiskusnijih u Blågultu, već je ranije vidio imena poput Seada Haksabanovića i Saman Ghoddos kako se odjavljuju iz Švedske zbog zemlje rođenja svojih roditelja. Kako vidi da je švedskoj reprezentaciji sada nedostajao i Ahmedhodžić?
- Pa promaši i propusti ... Mislim da je na svima. Neću se staviti na Anelovu kožu. Kao što sam rekao, nadao sam se da će on odabrati Švedsku, ali on ima svoje porijeklo i to je njegov izbor, navodi Lustig i nastavlja:
- Tada je jasno da želimo školovati dobre igrače u Švedskoj i nadamo se da žele i osjećaju da igraju za Švedsku. Ali potpuno razumijem da možete imati ljubav prema zemlji svojih roditelja.
Uprkos činjenici da je Malmö FF nakon prekida reprezentacije uzeo samo bod (tri dana prije ubačaja protiv AIK-a, Skanijani su izgubili u gostima od Örebra sa 3-2), Skanijci vode Allsvenskan. Lustig ne krije za koju će momčad osvojiti trofej švedskog prvenstva.
- Mislim da MFF pobjeđuje. Imaju širinu. Možda su im igrači povrijeđeni i suspendirani, ali zamjene i dalje održavaju visok standard. O tome se obično odlučuje.
- Izuzetno je vešt. Nadao sam se da će odabrati Švedsku, kaže branič reprezentacije.
Mikael Lustig stanovnik je švedske A reprezentacije već deset godina. Krajem avgusta postalo je jasno da odlazi iz belgijskog Genta zbog AIK-a - a juče su se on i njegovi saigrači oznojili protiv vodećeg MFF-a u ligi.
Gnaget, koji je završio sa devet ljudi nakon protjerivanja Ebenezera Oforija i Sotiriosa Papagiannopulosa, uspio je nakon svega 0: 0 i nalazi se na zajedničkom kvalifikacijskom mjestu zajedno s Helsingborgom.
- Korak u dobrom smjeru s bodovima u gostima protiv Malmöa, ali moramo početi pobjeđivati u utakmicama, a zatim postizati i golove, kaže Mikael Lustig koji je jako impresioniran veznjakom MFF-a Anelom Ahmedhodžićem. Na pitanje je li 21-godišnjak dobar za reprezentaciju, veteran ne oklijeva.
- Da. Ove sam godine vidio dosta Allsvenskana i mislim da je izuzetno dobar fudbaler. To je igrač koji je izuzetno vješt sa loptom. Nadao sam se da će odabrati Švedsku.
Kao što Lustig ističe, umjesto Malmösonena to je bila Bosna - to nakon što se cijelo ljeto spekuliralo o domaćem braniču i njegovoj selekciji reprezentacije.
Lustig, koji je jedan od najiskusnijih u Blågultu, već je ranije vidio imena poput Seada Haksabanovića i Saman Ghoddos kako se odjavljuju iz Švedske zbog zemlje rođenja svojih roditelja. Kako vidi da je švedskoj reprezentaciji sada nedostajao i Ahmedhodžić?
- Pa promaši i propusti ... Mislim da je na svima. Neću se staviti na Anelovu kožu. Kao što sam rekao, nadao sam se da će on odabrati Švedsku, ali on ima svoje porijeklo i to je njegov izbor, navodi Lustig i nastavlja:
- Tada je jasno da želimo školovati dobre igrače u Švedskoj i nadamo se da žele i osjećaju da igraju za Švedsku. Ali potpuno razumijem da možete imati ljubav prema zemlji svojih roditelja.
Uprkos činjenici da je Malmö FF nakon prekida reprezentacije uzeo samo bod (tri dana prije ubačaja protiv AIK-a, Skanijani su izgubili u gostima od Örebra sa 3-2), Skanijci vode Allsvenskan. Lustig ne krije za koju će momčad osvojiti trofej švedskog prvenstva.
- Mislim da MFF pobjeđuje. Imaju širinu. Možda su im igrači povrijeđeni i suspendirani, ali zamjene i dalje održavaju visok standard. O tome se obično odlučuje.
Vipstand.se tu imate utakmice sacekas jednu minut do 3 onda posle starta meca pokrenes link
Sluzbeno moze igrati za BiH 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
cestitke, sad momce upri jos jace u Malmö da tempiras formu pred baraz. 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Tuzan dan za causevica.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobrodosao! 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
@igrajlopte 🐦
Sportsport na aparatima 

svaka cast, ponosni smo na njega i na roditelje (dennisa i njegove takodjer).
Uzmi momcino tu titulu u svedskoj, izaberi malo jaci klub i ligu pa nam drzi odbranu narednih 10 godina sa svojim haverom aBd.
Uzmi momcino tu titulu u svedskoj, izaberi malo jaci klub i ligu pa nam drzi odbranu narednih 10 godina sa svojim haverom aBd.
Tesko se obadvojci kad im veliki Mirso na iducem okupljanju navrati u redakciji

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Stig'o si u pravu raju ... tek ces sad vidjet sta je fudbalski merak ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
No, s obzirom na to da nije napunio 22 godine, mogao je promijeniti sportsko državljanstvo te će od danas moći nositi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.
(nazovi novinar na klixu)
(nazovi novinar na klixu)

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.