FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 15 dec 2010, 17:28

Barca ozbiljno zagrizla za Stopera i kapitena PSG (Mamadou Sakho) 1990 god.jos nije napunio 20. Zanimljivo :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 dec 2010, 17:28

Trosila je Barca uvijek dosta para na pojacanja, ali uvijek je i prodavala igrace i to po astronomskim cijenama, figa i Ronalda kad smo prodavali bili su to najveci transferi u istoriji, a i danas su te cifre od 40 miliona velike.

Klub ima problema s dugovima, ali to nisu neki problemi da se moramo prepadati, i pored toga sto imamo dugova opet mozemo dovoditi skupe igrace, i takoce i biti sljedeceg ljeta vidjet cete, ako Pep bude trazio nekog igraca koji je skup, bice i doveden. Puno je dušebrižnika koji Barceloni traže dlaku u jajetu, a u principu, svi bi htjeli da je njihov klub kao Barca.

Imat cemo sigurno 70 miliona za pojacanja, kako je najavljivao predsjednik, tu je i 25 miliona koliko cemo dobiti za Ibrahimovica, ogroman novac dobijamo od katarske fondacije, jos kad uzmemo titule i ove sezone i to ce biti velike pare, ako Pep procijeni da mu trebaju Tores i Bale, i ako ova dvojica budu htjeli preci, dovest cemo ih, ili neke druge igrace mozda, a sve i da nikoga ne dovodimo i dalje smo daleko najjaci klub na svijetu kojem se mnogi dive i zavide.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 15 dec 2010, 17:36

Romariooo je napisao/la:Trosila je Barca uvijek dosta para na pojacanja, ali uvijek je i prodavala igrace i to po astronomskim cijenama, figa i Ronalda kad smo prodavali bili su to najveci transferi u istoriji, a i danas su te cifre od 40 miliona velike.

Klub ima problema s dugovima, ali to nisu neki problemi da se moramo prepadati, i pored toga sto imamo dugova opet mozemo dovoditi skupe igrace, i takoce i biti sljedeceg ljeta vidjet cete, ako Pep bude trazio nekog igraca koji je skup, bice i doveden. Puno je dušebrižnika koji Barceloni traže dlaku u jajetu, a u principu, svi bi htjeli da je njihov klub kao Barca.

Imat cemo sigurno 70 miliona za pojacanja, kako je najavljivao predsjednik, tu je i 25 miliona koliko cemo dobiti za Ibrahimovica, ogroman novac dobijamo od katarske fondacije, jos kad uzmemo titule i ove sezone i to ce biti velike pare, ako Pep procijeni da mu trebaju Tores i Bale, i ako ova dvojica budu htjeli preci, dovest cemo ih, ili neke druge igrace mozda, a sve i da nikoga ne dovodimo i dalje smo daleko najjaci klub na svijetu kojem se mnogi dive i zavide.
Jeste ona trosila,ali je i zaradjivala.Yaya toure su kupili za 9 miliona a prodali ga za oko 25 miliona,kupili Pique za 16 miliona.a sad vredi oko 35 miliona.Sad kupili Afellaya za 3 miliona,a vredi najmanje 20. :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 dec 2010, 17:46

losmi je napisao/la:kupili Pique za 16 miliona.a sad vredi oko 35 miliona.
pique je placen 4mil funti , sto je oko 6-7mil eura -.-
a sigurno vrijedi vise od 35mil .

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 15 dec 2010, 17:49

Furymaker je napisao/la:
Ma portillo je rekao 16,pa nisam proveravao.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 dec 2010, 17:50

losmi je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
Ma portillo je rekao 16,pa nisam proveravao.
pusti ti portilla , on prica da je real bolji od barce , to ti je dovoljno ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 dec 2010, 17:50

losmi je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Trosila je Barca uvijek dosta para na pojacanja, ali uvijek je i prodavala igrace i to po astronomskim cijenama, figa i Ronalda kad smo prodavali bili su to najveci transferi u istoriji, a i danas su te cifre od 40 miliona velike.

Jeste ona trosila,ali je i zaradjivala.Yaya toure su kupili za 9 miliona a prodali ga za oko 25 miliona,kupili Pique za 16 miliona.a sad vredi oko 35 miliona.Sad kupili Afellaya za 3 miliona,a vredi najmanje 20. :D :D :D
Normalno, nas jedini veliki promasaj u transferima bio je Ibra, Na Cirginskom smo izgubili 10 miliona ali takva je situcaija bila, na svu srecu puyol i piqe bili zdravi cijelo vrijeme i ovaj nije imao mjesta da zaigra. Anri je placen 25 miliona i za te pare je i dobro odigrao, Dani Alves placen je 30 miliona, odigrao nekoliko sjajnih sezona, i sad ga opet mozemo prodati za 35 miliona, Yayin transfer fenomenalan, momak sjajno odigrao i otisao za 5 puta vise novca nego kad smo ga dovodili, pa onda ronaldinjo, doveden za 27 miliona, napravio revoluciju, i otisao opet za 20.

tu je i pique naravno koji vrijedi 10 puta vise nego sto je placen, te dosta igraca iz nase skole cija se ukupna vrijednost mjeri stotinama miliona eura

svi pricaju samo o promasajima...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 15 dec 2010, 23:10

Romariooo je napisao/la:

zato sto je vecini tesko pronaci manu ovoj barci kakva je sada...pa se svi sluze svim i svacim,da nekako ocrnjace ono sto su momci do sada postigli...to je bar lako zakljuciti...
vidi se da su ljudi optereceni barcom,vise na ovoj temi...uredu su prepucavanja,kojih je uvjek bilo i bice ih..ali brate nekad je lijepo imati neku granicu..pa red je da se popusti ponekad... ;)
a ne,svi cekaju neku izjavu messija,alvesa ili nekog drugog i odma udare po tome..i onda nikad stat.. :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 dec 2010, 10:57

T-MAC je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

zato sto je vecini tesko pronaci manu ovoj barci kakva je sada...pa se svi sluze svim i svacim,da nekako ocrnjace ono sto su momci do sada postigli...to je bar lako zakljuciti...
vidi se da su ljudi optereceni barcom,vise na ovoj temi...uredu su prepucavanja,kojih je uvjek bilo i bice ih..ali brate nekad je lijepo imati neku granicu..pa red je da se popusti ponekad... ;)
a ne,svi cekaju neku izjavu messija,alvesa ili nekog drugog i odma udare po tome..i onda nikad stat.. :roll:
Upravo tako, sve je to posljedica velikog zavidluka naspram hegemonije Barcelone.

Mene interesuje ljudi, ako je neko upoznat sa pravilima, dali je po pravilima dozvoljeno prodati igraca pola godine nakon sto se s njim potpise ugovor, ili, konkretnije, da li imamo pravo prodati recimo Afelaya na ljeto, ako smo ga potpisali u januaru. Interesuje me koliko mjeseci mora proci, mislim da moze nakon pola sezone, ali nisam siguran.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 dec 2010, 11:50

City za Iniestu nudi 100 miliona eura!

Manchester City se sprema napraviti najveći transfer u istoriji fudbala, nakon što je procurila informacija kako su spremili ponudu od 100 miliona eura za Andresa Iniestu.
Ovo je vijest prva objavila španska Marca, a potom i brojni engleski mediji. Naime, prebogati arapski vlasnici Manchester Citya spremni su srušiti sve rekorde kada je riječ o visini transfera za jednog igrača, kada Barceloni ponude okruglo 100 miliona eura za Andresa Iniestu.

"Iniesta je imao zaista sjajnu sezonu. Mi smo svjesni da je on dijete Barcelone, ali to nikako ne znači da bi Barca odbila ovako izdašnu ponudu", rekao je za Marcu neimenovani direktor Manchester Citya.

Iniesta ima važeći ugovor sa Barcelonom do 2015. godine, a klub sa Nou Campa bi definitivno mogao razmotriti ponudu od 100 miliona eura.

ss.ba

:lol: :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 dec 2010, 13:10

Od onog Idiota Rosella nebi me zacudilo da ga proda :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 dec 2010, 13:51

juznjak> je napisao/la:Od onog Idiota Rosella nebi me zacudilo da ga proda :?
Onda neka se sam objesi komotno jer igrac poput Inieste se ne prodaje.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 dec 2010, 13:56

Ta se prodaja nece desiti nikad, a mozda ni tad
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 16 dec 2010, 14:19

Romariooo je napisao/la:Ta se prodaja nece desiti nikad, a mozda ni tad
upravo tako
.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 dec 2010, 15:27

E ljudi, zanima me jel Affelay baš ono "official" u Barceloni ili su nagađanja to?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 16 dec 2010, 17:39

Toxicity je napisao/la:E ljudi, zanima me jel Affelay baš ono "official" u Barceloni ili su nagađanja to?
Oficielno je u Barci i dolazi 23.12.2010. godine inšallah. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 16 dec 2010, 17:39

Je li mi neko moze reci ko je prvi strijelac u historiji Barcelone,ne mislim po broju golova,nego ko je postigao prvi zvanicni gol za Barcu? ;)
"mes que un club"

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 16 dec 2010, 17:42

Nesto ovakvo odavno nisam vidio, svaka cast momku koji je ovo odradio!!!

slika

Tri velemajstora!!!

slika

Gospodin prije svega!!!

slika

I na kraju da se prijsetimo jos jednog majstora sa Nou Campa :D

slika
Mes Que Un Club

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 dec 2010, 10:49

Evo malo da se podsjetimo kako su se nekad ponižavale stare mušterije iz Madrida...Romario ih siluje nemilosrdno :lol:

[youtube][/youtube]

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 dec 2010, 11:07

Evo malo od Mehe Kodre i njegovog zlostavljanja nejaci iz Madrida 8-)

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.