Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dennis Hadžikadunić
Nece biti lajkova, bolhe puno radi forum bez lajkova.
Molio bih da se vratimo temi...
Molio bih da se vratimo temi...
Kad ga najranije možemo očekivati u prvoj postavi umjesto Kineza Šunjia 

koja patnja gledati uporedo tursku i rusku ligu:-)
ovdje do 75. min. po jedan sut u okvir gola a tamo viscet izgubi 2-0 od sampiona turske cvajte.
Viscet je prenio formu iz repke sa nekoliko poteza za wandine video isjecke:-)
dennis mi je ok ali ovaj rostov je nemoguce pratiti:-)
tacno cu morati malo chelsea pogledati da ne zamrzim ovu igru:-)
ovdje do 75. min. po jedan sut u okvir gola a tamo viscet izgubi 2-0 od sampiona turske cvajte.
Bunker ekipa, igraju maltene svaku utakmica na 1-0 ako je moguce. Volio bi da Dennis ode iz Rusije iduce godine jer je bas tesko gledati njih.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Oskudan budžet imaju u odnosu na ove veće ekipe. Lokomotiv ima puno veće mogućnosti da dovedu kvalitet.
Ono što ja kod Dennisa ali ni kod ekipe Rostova nisam vidio da grade igru iz zadnje linije.
Ono što ja kod Dennisa ali ni kod ekipe Rostova nisam vidio da grade igru iz zadnje linije.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Vise je to do ekipe nego do lige druze. Ja sam nedavno gledao derbi Spartak - Lokomotiv. Fantastican mec pun trke, borbe, prilika, golova itd. Ruska liga je meni 5x ozbiljnija i kvalitetnija od Turske. No, kad je Rostov u pitanju slazem se. Negledljiva igra. Ja upalio stream i nakon 40ak minuta nisam vise mogao gledati.babino je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:08koja patnja gledati uporedo tursku i rusku ligu:-)
De neka ga i Causevski malo pohvali ba
Malo Sam gledo ok je decko i u skoku uzma duele lahko i ima mirnocu sto je najbitnije
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Drugi najbolje ocijenjeni igrač današnjeg susreta. Odbrana jedna od najboljih u ligi, ali napad izgleda jedan od najgorih, od 16 ekipa samo je jedna dala manje golova od Rostova u prvih sedam kola.
Osime!
Malo mu fali borbenosti da bude najbolje ocijenjeni!
Malo mu fali borbenosti da bude najbolje ocijenjeni!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
zna li se kakva je kod njega situacija?
jesu li papiri kod fife i je li samo ceka ta dozvola?
steta bi bilo da i on ne bude tu u oktobru, liga nacija je idealna prilika da se obojica probaju.
jesu li papiri kod fife i je li samo ceka ta dozvola?
steta bi bilo da i on ne bude tu u oktobru, liga nacija je idealna prilika da se obojica probaju.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
On je i prije odlučio da želi igrati za nas, ne znam gdje je zapelo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Evo upravo citam da je Ahmedhodzic stekao pravo nastupa za repku.. sad se samo jos ceka Hadzikadunic
Nadam se da ce se i to sto prije rijesiti..

Nadam se da ce se i to sto prije rijesiti..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Odlicno ako je tako! Hvala na odgovoru

Imat cemo jako dobar stoperski par u buducnosti

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Cijena koju Rostov traži za našeg budućeg reprezentativca iznosi 10 miliona eura, te je kako saznajemo samo pitanje dana kada će Hadžikadunić potpisati za neki od mnogobrojnih klubova koji se za njega interesuju.
Kako nam je rečeno, Dennisova velika želja je igrati u ligama petice, a kako stvari stoje ta želja će mu se uskoro ispuniti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vjerujem da će i Dennis i Anel napraviti dobre transfere u liga 5.Drape je napisao/la: ↑15 sep 2020, 14:44Cijena koju Rostov traži za našeg budućeg reprezentativca iznosi 10 miliona eura, te je kako saznajemo samo pitanje dana kada će Hadžikadunić potpisati za neki od mnogobrojnih klubova koji se za njega interesuju.
Kako nam je rečeno, Dennisova velika želja je igrati u ligama petice, a kako stvari stoje ta želja će mu se uskoro ispuniti.
Sreća naša pa su se za nas odlučili, do prije par godina smo se mučili sa štoperima.
Da ne pričam o potencijalnim poput Muhamedbegovića.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
ima li bar neka naznaka kojem je klubu najblizi??
momak se treba iskobeljat iz ruskog blata cim prije, da se ne utopi sivilo ekipe i padne u zaborav.
mada i ako ostane jos ovu sezonu, uz nastup na euru kao starter, otvorila bi se brojna vrata.... kao i mnogim drugima, sto starterima, sto klupadzijama....
jos samo da se plasirat
momak se treba iskobeljat iz ruskog blata cim prije, da se ne utopi sivilo ekipe i padne u zaborav.
mada i ako ostane jos ovu sezonu, uz nastup na euru kao starter, otvorila bi se brojna vrata.... kao i mnogim drugima, sto starterima, sto klupadzijama....
jos samo da se plasirat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.