Mujakica. Skontao sam tek kad sam napisao, ne zamjeriPantelija je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:04Nikad zajesno adukor i lazic nisu igraliNapapijri je napisao/la: ↑14 sep 2020, 13:05Dobro, mozda i nisam bas najbolje obrazlozio, moja greska. Misljenja sam da je pruzao dobre partije imajuci u vidu cinjenicu da nije stoper po vokaciji. Da ne ulazimo sada u dublju analizu, ostalo mi je nekako urezano u sjecanje da je u nekoliko navrata spasavao i Lazica (bilo je i obratno doduse), pa sam se vodio time i kad sam rekao naprijed navedeno. Nevezano, smatram da su takvi igraci uvijek dobrodosli i da ce predstavljati pojacanje jer je provjeren za nase uslove, poznaje ligu i mnoge saigrace, a polivalentan je.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
belosevic28
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne upratih, radi li Arena prenos utakmice u srijedu? Kada igraju Zeljeznicar - Zrinjski svoj mec?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Nacice se neki drugi termin.Trebali su u srijedu kad i mi ali Zrinjski nemoze zbog Evrope.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesi našo poređenje...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ljudi rade, djeca u skolama, ali ne moze publika na stadione...
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro hajde poso i skole da se ne porede, al kafici i diskoteke rade punim kapacitetom
A Kosevo svojim prosjekom akd bi s epuno komotno bi mogli ispostovat socijalnu distancu
A Kosevo svojim prosjekom akd bi s epuno komotno bi mogli ispostovat socijalnu distancu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RajaBa1983
- Kontakt:
čuj ga mortoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ljudi rade, djeca u skolama, ali ne moze publika na stadione...
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj nam onaj sastav za sljedeću sezonu nađiRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:04čuj ga mortoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ljudi rade, djeca u skolama, ali ne moze publika na stadione...![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
---HADZICMortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:04Daj nam onaj sastav za sljedeću sezonu nađiRajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:04čuj ga mortoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ljudi rade, djeca u skolama, ali ne moze publika na stadione...![]()
![]()
![]()
-----IMAMOVIC----Salcin-----Resic
---------F.HODZIC--Đokanović
Pidro-BESIC-Kurdic-SABANOVIC
---------------Sahinovic
Allahu dragi
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
kuknjava Pa na manjim mjestima okuplja se vise ljudi nego na stadionima a takodjer nije da se mora.
Teretane npr. 200x veci rizik zaraze jer svi diraju iste sprave. A nije da se ne moze zivjeti bez njih. Trzni centri. Hiljade ljudi razglesaju piju kafe jedu. Tramvaji cesto krcati. Trolejbusi takodjer.
I onda se na i onako siromasnim klubovima izivljavaju i glume neke mjere. Da se ne lazemo narodu je pun k korkne i ja koliko vidmm niko to vise ni 5% ne je.be.
Odes u firmu na razgobor s maskom kaze covjek ma skini je vruce ti je ovdje je niko ne nosi.
I umjesto da na mjesto gdje moze stati 35 000 ljudi puste 5000 ... Jok ne moze. Mamu vam j
Teretane npr. 200x veci rizik zaraze jer svi diraju iste sprave. A nije da se ne moze zivjeti bez njih. Trzni centri. Hiljade ljudi razglesaju piju kafe jedu. Tramvaji cesto krcati. Trolejbusi takodjer.
I onda se na i onako siromasnim klubovima izivljavaju i glume neke mjere. Da se ne lazemo narodu je pun k korkne i ja koliko vidmm niko to vise ni 5% ne je.be.
Odes u firmu na razgobor s maskom kaze covjek ma skini je vruce ti je ovdje je niko ne nosi.
I umjesto da na mjesto gdje moze stati 35 000 ljudi puste 5000 ... Jok ne moze. Mamu vam j
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vidi, vidi moderatorovog potrcka...RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:04čuj ga mortoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ljudi rade, djeca u skolama, ali ne moze publika na stadione...![]()
Ko ono djeca poltronski..."Cuj ga babo sto 'suje..."
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:18Vidi, vidi moderatorovog potrcka...RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:04čuj ga mortoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ljudi rade, djeca u skolama, ali ne moze publika na stadione...![]()
Ko ono djeca poltronski..."Cuj ga babo sto 'suje..."
![]()
![]()
RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:07---HADZIC
---------------Sahinovic
Allahu dragi![]()
![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kud ćeš šta šalje kad se furaju izjave Milicevic slomio rebro ...
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
Samozdravlje
- Kontakt:
RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 17:07---HADZIC
---------------Sahinovic
Allahu dragi![]()
![]()
Odlicno, ali ipak je @Vanja8 insajder No.1.(nek ostane ovo)
Izvinjavam se @RajaBa1983 se razumije u nogomet i ekonomiju
E sad ga yebi , ko napisa ovih 11 ?
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 14 sep 2020, 17:36, ukupno mijenjano 2 puta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Teško je održati distancu na stadionima, ne zbog kapaciteta, nego iz prostog razloga što na tekme niko sam ne dolazi. Možda, ali rijetko. Tu je i problem ulaska na stadion i pretresa gledalaca što je vrlo blizak kontakt. Ne kažem da se ne može organizovati, ali poznavajući nas, vrlo teško. Tu je i problem mjerenja temperature svim gledaocima, a to bi trebao biti uslov na svim javnim okupljanjima. Svakako da je i potencijalni problem da svaki klub mođe fasovati tužbu zbog nepridržavanja epidemioloških mjera. Tako da mislim da će ići linijom manjeg otpora, odnosno, donositi bezbolnija, tj. komotnija rješenja.
Ma mislim da su ulazi problem tu se stvori guzva. Druga stvar je higijena jbg trzni centri se ciste stadion se slabo odrzava.
Hajd kod nas na kosevu mozes i stvoriti neke uslove i na jos nekoliko stadiona al ima ih vise neuslovnih.
S druge strane kad pogledas kako se niko ne drzi propisa i sta se sve radi najpostenije dozvoliti pa ko hoce nek ide jer tako je usvim drugim sferama.
Hajd kod nas na kosevu mozes i stvoriti neke uslove i na jos nekoliko stadiona al ima ih vise neuslovnih.
S druge strane kad pogledas kako se niko ne drzi propisa i sta se sve radi najpostenije dozvoliti pa ko hoce nek ide jer tako je usvim drugim sferama.
You are someone else I am still right here
Selam beže @fera...
Wc se ne mora ni koristiti...Imas opciju pelene za odrasle i pravac tekma...