NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Nije tacno.U seriji protiv SA je imao ucinke koje upravo postavih.Dakle, 47% iz igre za 26p u prosjeku.
Dakle, ispod svojih prosjeka za nekog koga ti predstavljas nezaustavljivim i to bez udvajanja.
Dakle, ispod svojih prosjeka za nekog koga ti predstavljas nezaustavljivim i to bez udvajanja.
https://www.basketball-reference.com/pl ... spurs.html
Jeste tacno. Prvu rundu je jos dosta gore sutao, a protivnik je bio Dallas bez ikakvog ozbiljnog defanzivca za KDa.
Jeste tacno. Prvu rundu je jos dosta gore sutao, a protivnik je bio Dallas bez ikakvog ozbiljnog defanzivca za KDa.
Joj ovi Lebronauti su takva lbotomija da je to cuddo, to samo laze, petlja izmislja i bomba, cuj Miami Heat nije supertim i konstantno lazu i lazu i ponavlajaju tu laz i nebulozu.
Inace da kazem da je Doc Rivers jedan teski sarlatan, kako taj klaun vazda neke ekstra ekipe dobije, prvo onda Celticse pa sad mu dadose i Kliperse, lik je kloc i najslabija karika Clippersa. Ne moze se titula uzeti bez dobre taktike ma koliko dobri igraci bili, ovi Clippersi sve sto naprave to je sto igraci sami izmisljaju koseve.
Inace da kazem da je Doc Rivers jedan teski sarlatan, kako taj klaun vazda neke ekstra ekipe dobije, prvo onda Celticse pa sad mu dadose i Kliperse, lik je kloc i najslabija karika Clippersa. Ne moze se titula uzeti bez dobre taktike ma koliko dobri igraci bili, ovi Clippersi sve sto naprave to je sto igraci sami izmisljaju koseve.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nauci citati. Pricam SAMO o seriji izmedju SA i OKCa.Ne pricamo o cijelom POu niti cijeli PO treba da nas zanima, jer valjaa raspravljamo o ucinku defanzivca poput Kawhia na tom "nezaustavljivom" KDu.Epidaurus je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:09https://www.basketball-reference.com/pl ... spurs.html
2 puta sam upravo pregledao i izracunao.Protiv SA, 26p u prosjeku na 47% suta iz igre i 33% za 3p.Uzmi pa sabiraj.Ne mogu sve za tebe raditi.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 sep 2020, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da je to njegov prosjek bio u to vrijeme.Mozda pola kosa manje a procenat suta isti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:05Nije tacno.U seriji protiv SA je imao ucinke koje upravo postavih.Dakle, 47% iz igre za 26p u prosjeku.
23
Covjece eto ti statistika serije OK-Spurs iz PO prije odlaska KDa u Warriorse, da li si realan hahaha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prosjek u RSu mu je te godine bio 32p na preko 50% suta iz igre i 39% za 3p. Ako mu je jos manji od toga u cijlom POu bio, onda ta teza dodatno ide na moj mlin da KD nije neka nezaustavljiva sila kojoj procenti nrce opasti kad ga brani odlican defanzivac, jer on aman moze sutirati preko bilo koga kad pozeli.GOAT je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ja mislim da je to njegov prosjek bio u to vrijeme.Mozda pola kosa manje a procenat suta isti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:05Nije tacno.U seriji protiv SA je imao ucinke koje upravo postavih.Dakle, 47% iz igre za 26p u prosjeku.
Ti govoris o sezoni 13/14, a on 15/16.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:20Prosjek u RSu mu je te godine bio 32p na preko 50% suta iz igre i 39% za 3p. Ako mu je jos manji od toga u cijlom POu bio, onda ta teza dodatno ide na moj mlin da KD nije neka nezaustavljiva sila kojoj procenti nrce opasti kad ga brani odlican defanzivac, jer on aman moze sutirati preko bilo koga kad pozeli.GOAT je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:17Ja mislim da je to njegov prosjek bio u to vrijeme.Mozda pola kosa manje a procenat suta isti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:05Nije tacno.U seriji protiv SA je imao ucinke koje upravo postavih.Dakle, 47% iz igre za 26p u prosjeku.
Ja nisam nesto za narativ da je neko nezaustavljiva sila,ali za takve igrace moras imati top primarnog defanzivca i konstantnu vrhunsku pomoc iza sebe da mu smanjis produktivnost sto opet implicira da ne moze jedan covjek sam zaustaviti ni KDa,ni LeBrona itd.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da, ja pricam o sampionskoj sezoni SA.Pominjem to jer je to najbolji RS KD scorerski.Tek sad vidim da se on uhvatio za 2 god kasnije seriju.TheChief je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:23Ti govoris o sezoni 13/14, a on 15/16.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:20Prosjek u RSu mu je te godine bio 32p na preko 50% suta iz igre i 39% za 3p. Ako mu je jos manji od toga u cijlom POu bio, onda ta teza dodatno ide na moj mlin da KD nije neka nezaustavljiva sila kojoj procenti nrce opasti kad ga brani odlican defanzivac, jer on aman moze sutirati preko bilo koga kad pozeli.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 sep 2020, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam procitao da si spomenuo zadnju seriju okc i sas?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:24Da, ja pricam o sampionskoj sezoni SA.TheChief je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:23Ti govoris o sezoni 13/14, a on 15/16.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:20
Prosjek u RSu mu je te godine bio 32p na preko 50% suta iz igre i 39% za 3p. Ako mu je jos manji od toga u cijlom POu bio, onda ta teza dodatno ide na moj mlin da KD nije neka nezaustavljiva sila kojoj procenti nrce opasti kad ga brani odlican defanzivac, jer on aman moze sutirati preko bilo koga kad pozeli.
23
Lice sam si spomenuo seriju iz zadnje sezone KDa u OKC, nigdje nije bila prica o 13-14 sezoni.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Do mene, ciljao sam na tu 13-14, ali ako gledamo i ovu tvoju opet mu je spustio procente, a zaboravljas da Kawhi nije bio ni u prajmu tada.Tek 26 godina.Dakle, daleko od toga da se radi o nezaustavljivosti kakvu jedan Pippen u prajmu ne bi mogao usporiti.I to sve bez udvajanja je radjeno.To zaboravljas.
Cuj trazis realnost na ovom forumu.LlullSergio je napisao/la: ↑14 sep 2020, 14:53Kakav je to glup narativ, 2 suta donijeli 2 titule. Ko da je ubacio 100 poena pa donio titulu.
I kao da nije bilo potrebno dobiti ostale 3 utakmice za pobjede u serijama. Kad se prica vec o sutu Irvinga onda je posteno i spomenuti blokadu na Iggyu napad prije. De malo realnosti...

Pa ovo je jedini forum na dunjaluku na kojem vlada misljenje da je bolje ispasti u prvoj rundi nego izgubiti u finalu
Cuj Irving mu sredio titulu.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kevin Durant averaged 27.4 points, 6.9 rebounds and 4.0 assists in 20 games in the playoffs versus Kawhi Leonard in his career.
50.4% FG
34.4% trica
Prosjeke je malo pokvarila ona utakmica Tor-GS gdje se Kevin povrijedio.
50.4% FG
34.4% trica
Prosjeke je malo pokvarila ona utakmica Tor-GS gdje se Kevin povrijedio.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko ne moze zaustaviti takve igrace.Oni ce svoje ubaciti.Bitno je da im smanjis produktivnost, da su neefikasniji, da uzimaju vise suteva, da gube vise lopti itd.L-Train je napisao/la: ↑14 sep 2020, 16:24Ja nisam nesto za narativ da je neko nezaustavljiva sila,ali za takve igrace moras imati top primarnog defanzivca i konstantnu vrhunsku pomoc iza sebe da mu smanjis produktivnost sto opet implicira da ne moze jedan covjek sam zaustaviti ni KDa,ni LeBrona itd.
Evo ja upravo postavih da je to uradjeno i da je moguce.Apsolutno nebitno da li sam pobrkao sezone ili ne.Dakle, uradjeno je i moguce!
@Chief A KD u POu prosjek 29p 7.7s i 4 ass na 47% iz igre i 35% za 3p s tim da mu prosjeke suta kvare prva 2 PO nastupa, prije nego je poceo igrati protiv Kawhia.
Izvinjavam se sto prekidam te besmislene raspave,moze li neko napisati kad se igra masjtorica klipa i denvera ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AshburtonG
- Kontakt:
hvala drug
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.