NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Heat je bio supertim. 3 igraca koji su imali 24+ ppg proslu sezonu i plejada dobrih igraca uloge
Dosta mitomanije
Dosta mitomanije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I onda govori ja pisem gluposti.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 sep 2020, 02:03Heat je bio supertim. 3 igraca koji su imali 24+ ppg proslu sezonu i plejada dobrih igraca uloge
Dosta mitomanije
Heatu su dobri role playeri bili Battier i Allen. Pod kosem su bili toliko smijesni da je drvo Hibbert dominirao. Kakav kur.cev supertim. Tim ranga Lakersa iz b2b titula il Bostona s big 3 kad su svi bili zdravi. Cak nisu rang ni Kobe-Shaq Lakersa, a o GSW s KDem, Bullsa iz drugog threepeata il dinastija Lakersa i Bostona iz 80ih da ne pricam. To nije supertim, nego vrhunski kontender.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa eo mogu ja rec da horry nije pogodio trojku kobi i shaq ne bj uzeli tituli ili sto za MJ sto naravno nea veze s mozgom...uostalom ko ima najvise koseva za pobjedu u PO u historijiTheChief je napisao/la: ↑14 sep 2020, 01:59Ko je rekao da nije bio glavni ?invincible1921 je napisao/la: ↑14 sep 2020, 01:57IrvingTheChief je napisao/la: ↑14 sep 2020, 01:50
- poraz u finalu sa najvecom ukupnom razlikom
- Dallas
- sa supertimom 2/4
- protiv GSWa sa Durantom 1-8
- Allenov sut
- Irvingov sut
Kada osvoji ide prica da je on sam osvojio, a kada izgube onda je do ekipe.
2/3 titule su mu donijela 2 suta koja su vjerovatno u top 3 clutch suteva svih vremena, a koji nisu njegovo djelo.![]()
pa jbt fes covjek odigro naknolje finale ikad al eto irving je glavni
Ok Horry, Kerr, Paxsons ...hocemo dalje?
Kakve veze imaju ti ostali sutevi sa Jamesom.

=\_1921_/=
Prije ili kasnije neko je morao pocet da lupa gluposti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Al sta kaze brat jedan od najprecjenjenijih ikad. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
BosniaBoston je napisao/la: ↑14 sep 2020, 02:03Heat je bio supertim. 3 igraca koji su imali 24+ ppg proslu sezonu i plejada dobrih igraca uloge
Dosta mitomanije
Istina, ko sto je boston bio to kad se je sastavila prva big 3 ekipa.
precjenjen jeste sigurno, ali lebronsexualci to ne mogu da prihvate
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- IlCapitano
- Kontakt:
ESPN pametnjakovici, niko nije prognozirao 7u utakmicu, a rijetki i LAC u 6 

Mike D'Antoni tells Houston Rockets he won't return as coach. He will be considered among a group of candidates for the Philadelphia 76ers' coaching opening, **** told ESPN.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Nail for Real
- Kontakt:
Odurni su. Kakvo bi bilo pisanje po toj masineriji da ne dobiju LA finale

Morate uci jace u g7, dopustite li ponovo +10 zaostatak, tesko da cete se vratiti po treci put

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma ide Jokara od pocetka da suta i razigrava ko u zadnjoj, samo nek se lopta konstatno vrti, Millsapa na klupu, i bit ce pobjeda opet. Sve je na Maloneu sad hoce li se prilagoditi ili opet da ganja..
Bronova izgubljena finala:
0-4 - GSW supertim, ali metla je sramota.
1-4 - GSW supertim, Irving 29 PPG, Love 16 i opet samo jedna pobjeda.
2-4 - "obicni" GSW.
1-4 - SAS, ako protiv GSWa nije bio favorit ovdje jeste. I izgubi sa najvecom ukupnom razlikom.
2-4 - Dallas. Sve ispricano. Najveca sramota u historiji od neke NBA zvijezde.
0-4 - za ovo svaka cast.
Nijednom nije dosao do G7, dvije metle. Da je toliko dobar kao sto se "prica" valjda bi jednom dogurao do sedme. Sa supertimom dva poraza u finalu od kojih su oba velike sramote na neki nacin. Kada neko napravi supertim te se titule osporavaju i njegov skor 1-8 se brani, a kada on napravi supertim to bude 2/4. Kada gubi finala gubi zbog ekipe, a kada dobija onda sam dobija, a desili su se i Irving i Allen.
Dobijena finala:
4-3 - Irving. Kyrie je uzeo "planski" sut na 53 sek do kraja na nerijesenom rezultatu.
4-3 - Allenov sut u G6 (da se Brona pitalo bilo bi 2-4).
4-1 - jedina titula "bez mrlje".
Drugi put u Cavsima. Da li je on trazio trade za Lovea ? Kasnije Love ne valja. Da li je on davao ugovore jaranima Tristanu, Smithu i ostalim ? Kasnije ni oni ne valjaju.
I onda mu se ti isti igraci uzimaju kao olakotna okolnost za izgubljena finala bez obzira sto je on "kriv" za njihov angazman u Cavsima. Da li je ovo bezobrazno ?
Miami. Wade, Bosh + gomila sutera. Bas po njegovom ukusu. I znamo kako prodje.
On protiv supertima 1-8
On sa supertimom 11-12.
Znaci, ima covjek negativan omjer sa supertimom u finalima i 2/4. Ende.
0-4 - GSW supertim, ali metla je sramota.
1-4 - GSW supertim, Irving 29 PPG, Love 16 i opet samo jedna pobjeda.
2-4 - "obicni" GSW.
1-4 - SAS, ako protiv GSWa nije bio favorit ovdje jeste. I izgubi sa najvecom ukupnom razlikom.
2-4 - Dallas. Sve ispricano. Najveca sramota u historiji od neke NBA zvijezde.
0-4 - za ovo svaka cast.
Nijednom nije dosao do G7, dvije metle. Da je toliko dobar kao sto se "prica" valjda bi jednom dogurao do sedme. Sa supertimom dva poraza u finalu od kojih su oba velike sramote na neki nacin. Kada neko napravi supertim te se titule osporavaju i njegov skor 1-8 se brani, a kada on napravi supertim to bude 2/4. Kada gubi finala gubi zbog ekipe, a kada dobija onda sam dobija, a desili su se i Irving i Allen.
Dobijena finala:
4-3 - Irving. Kyrie je uzeo "planski" sut na 53 sek do kraja na nerijesenom rezultatu.
4-3 - Allenov sut u G6 (da se Brona pitalo bilo bi 2-4).
4-1 - jedina titula "bez mrlje".
Drugi put u Cavsima. Da li je on trazio trade za Lovea ? Kasnije Love ne valja. Da li je on davao ugovore jaranima Tristanu, Smithu i ostalim ? Kasnije ni oni ne valjaju.
I onda mu se ti isti igraci uzimaju kao olakotna okolnost za izgubljena finala bez obzira sto je on "kriv" za njihov angazman u Cavsima. Da li je ovo bezobrazno ?
Miami. Wade, Bosh + gomila sutera. Bas po njegovom ukusu. I znamo kako prodje.
On protiv supertima 1-8
On sa supertimom 11-12.
Znaci, ima covjek negativan omjer sa supertimom u finalima i 2/4. Ende.
Ja gledam i ne vjerujem sta frajer napisaTheChief je napisao/la: ↑14 sep 2020, 00:08Heat je jedina ekipa u ligi uz Sixerse koja defanzivno ima igrace da uspori i Jamesa i Davisa. Ne znam zasto mislis da je to uzasan matchup za Miami.Epidaurus je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:55Heatu su Lakersi uzasan matchup i u slucaju tog duela ne bi me ni metla iznenadila. AD i Bron ipak nisu Giannis da ih se tek tako punjenjem reketa zaustavi. Bostonu su vec bolji matchup al ni oni nemaju igrace za zaustavit obojicu. U oba slucaja mislim da je 5 utakmica plafon al treba ipak prvo izac sa Zapada.

al bas, jedu se gowna opasno i ide se u krajnost, cuj Heat nije bio super tim jok et nisu nikakoBosniaBoston je napisao/la: ↑14 sep 2020, 02:03Heat je bio supertim. 3 igraca koji su imali 24+ ppg proslu sezonu i plejada dobrih igraca uloge
Dosta mitomanije

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Epidaurus je napisao/la: ↑14 sep 2020, 02:02- Heat nije bio supertim. To su GSW i Bullsi iz drugog threepeata. Razlika u kvalitetu vise nego ocita.
- Dallas mu je jedina mrlja u karijeri.
- Ne postoji igrac koji bi imao bolji omjer protiv onog GSWa s Durantom u onakvoj ekipi
Ovo ostalo je gomila gluposti. Prica kao da su mu ti igraci donijeli titule, a ne da je on u obje serije bio daleko najbolji igrac na parketu. Serija s GSW 2016. je mozda cak i najbolja serija nekog igraca ikad. Tom logikom, MJu su Kerr i Paxsons donosili titule, Shaqu, Kobeu i Duncanu Horry itd itd. Glupa prica.
O LeBronovom utjecaju na igru najbolje govore PO 2007. i 2018. Cak i ono finale 2017., kljucni game 3, je tim u 45 minuta i 39 sekundi s Bronom na parketu bio +7, a u preostlih 2 minute i 21 sekundu -12.

Kad ujediniš 3 igrača koji su do tada bili "glavni" u svojim timovima, to se onda zove supertim. To ti je kao da u fudbalu sastaviš 7 vrhunskih igrača u jedan tim.
Dakle:
Boston 2007. - supertim,
Miami 2011. - supertim.
Vezano za neuigranost Lakersa u eventualnom finalu protiv "uigranih" Bostona/Miamija, ovaj gorepomenuti Boston iz 2007. je sezonu prije bio najgora ekipa na Istoku, pa sezonu poslije osvojiše prsten. I to sa igračima koji nikad finala nisu vidjeli, dok ovi Lakersi itekako imaju igrača koji su igrali u finalima i vjerovatno znaju kako da se nose sa pritiskom. Ako se tako posmatra, i ove dvije ekipe sa Istoka su "neuigrane", jer im glavne zvijezde (Butler, Kemba) igraju tek od ove godine u ekipi.
Dakle:
Boston 2007. - supertim,
Miami 2011. - supertim.
Vezano za neuigranost Lakersa u eventualnom finalu protiv "uigranih" Bostona/Miamija, ovaj gorepomenuti Boston iz 2007. je sezonu prije bio najgora ekipa na Istoku, pa sezonu poslije osvojiše prsten. I to sa igračima koji nikad finala nisu vidjeli, dok ovi Lakersi itekako imaju igrača koji su igrali u finalima i vjerovatno znaju kako da se nose sa pritiskom. Ako se tako posmatra, i ove dvije ekipe sa Istoka su "neuigrane", jer im glavne zvijezde (Butler, Kemba) igraju tek od ove godine u ekipi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kad nema argumenata,smajli majka.Omark je napisao/la: ↑14 sep 2020, 09:52Epidaurus je napisao/la: ↑14 sep 2020, 02:02- Heat nije bio supertim. To su GSW i Bullsi iz drugog threepeata. Razlika u kvalitetu vise nego ocita.
- Dallas mu je jedina mrlja u karijeri.
- Ne postoji igrac koji bi imao bolji omjer protiv onog GSWa s Durantom u onakvoj ekipi
Ovo ostalo je gomila gluposti. Prica kao da su mu ti igraci donijeli titule, a ne da je on u obje serije bio daleko najbolji igrac na parketu. Serija s GSW 2016. je mozda cak i najbolja serija nekog igraca ikad. Tom logikom, MJu su Kerr i Paxsons donosili titule, Shaqu, Kobeu i Duncanu Horry itd itd. Glupa prica.
O LeBronovom utjecaju na igru najbolje govore PO 2007. i 2018. Cak i ono finale 2017., kljucni game 3, je tim u 45 minuta i 39 sekundi s Bronom na parketu bio +7, a u preostlih 2 minute i 21 sekundu -12.![]()
![]()
![]()
23
Po ko zna koji put o LebRonovim uspjesima/neuspjsima. Kako vam ne dosadi?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.