NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la L-Train » 13 sep 2020, 22:08

Al kapa do poda Jokicu,kakav je to igrac jbte led :bow:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 13 sep 2020, 22:09

Riziko je napisao/la:
13 sep 2020, 22:06
Ali tačno na terenu ništa ne rade Šamet, Herel, Džekson, Grin...
Još da skinu ove retardirane lgbt boje sa dresa.
Odma bi ih izbacili iz lige.
23

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 sep 2020, 22:11

L-Train je napisao/la:
13 sep 2020, 22:08
Vec su poceli :mrgreen:

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 sep 2020, 22:16

marconato je napisao/la:
13 sep 2020, 22:11
L-Train je napisao/la:

slika
:mrgreen:

Prva asocijaca na ovu sliku mi je kako debeli Ruiz prebija Joshua-u,otprilike tako Jokara prebija ove zategnute Clipperse :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 sep 2020, 22:17

Iskreno Klipe se usr.ale, pogotovo ovi igraci sa klupe. Svaka cast denveru ja sam ih otpisao i protiv utaha i eo posipam se pepelom.

Ruku na srce dosta cirkusa u napadu al kad pada onda pljusti. Jamal i Jokic sve pogadjaju, lopte im se odbijaju, skacu, asistiraju ma sve...stvarno nisam vjerovo u 2 pobjede a kamol 3.

Mada eo opet cu prognozirat iako mi sa denverom ocigledno me ide :D

Klipe puno lakse od ocekivanog u game 7, 15.5plus :D
=\_1921_/=

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 sep 2020, 22:18

invincible1921 je napisao/la:
13 sep 2020, 22:17

Vjerujes li PG-u u jednoj g7? Ja ne :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 sep 2020, 22:20

Nail for Real je napisao/la:
13 sep 2020, 22:18
invincible1921 je napisao/la:
13 sep 2020, 22:17

Vjerujes li PG-u u jednoj g7? Ja ne :mrgreen: .
Ma iskreno mislim da ce se sabrat malo ovi sporedni Lou, Beverli, Jackson a Lenard ocekujem TD sa 30plus...a i malo ce i denvera stat :D
=\_1921_/=

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 sep 2020, 22:22

L-Train je napisao/la:
13 sep 2020, 22:16
marconato je napisao/la:
13 sep 2020, 22:11
L-Train je napisao/la:

slika
:mrgreen:

Prva asocijaca na ovu sliku mi je kako debeli Ruiz prebija Joshua-u,otprilike tako Jokara prebija ove zategnute Clipperse :D
Rodica se uselila skoro u zgradu u kojoj Jokara ima stan u Somboru. Prica mi zet kako je cuo od stanara tu i ljudi iz kraja kako se lik bukvalno pomija tu kad dodje, ono kad ga vidis kao da je nidje veze lik iz kraja, papuce, sorc ovo ono, ide na pecanje... :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 sep 2020, 22:23

Ínteresantno za procitati,prije 2 dana sam citao ,Denver igra uzasnu udbranu danas citam, Denver odlican u odbrani .

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 13 sep 2020, 22:25

Opet ovaj prica kako mu je neka osoba rekla da je toj osobi treca osoba kojoj je cetvrta osoba nesto rekla. Dokle brate, sta je smisao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 sep 2020, 22:26

Brokula je napisao/la:
13 sep 2020, 22:25
Opet ovaj prica kako mu je neka osoba rekla da je toj osobi treca osoba kojoj je cetvrta osoba nesto rekla. Dokle brate, sta je smisao
Smisao je da lika boli qrac za sve. 99,99 % balkanaca bi se ponasalo skroz suprotno na njegovom mjestu, a lik radi neke netipicne stvari, peca, jase konje... ;)

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 13 sep 2020, 22:29

marconato je napisao/la:
13 sep 2020, 22:26
Brokula je napisao/la:
13 sep 2020, 22:25
Smisao je da lika boli qrac za sve. 99,99 % balkanaca bi se ponasalo skroz suprotno na njegovom mjestu, a lik radi neke netipicne stvari, peca, jase konje... ;)
A sve stoji, ali pecanje i jahanje su medju skupljim hobijima

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 sep 2020, 22:29

@marconato-ne sumnjam uopste,znas sta mi je najjace kod Jokare,taj tip uopste "nema" savjest,to pokazuje svaki put kad utakmica ode u neizvjesnu zavrsnicu,bruku clutch suteva je pogodio jer je takav tip,ne zanima ga sta misle mediji o njemu,ne zanima ga kakav ce biti njegov legacy,ne cita sta noliferi misle o njemu,to mu skida bilo kakav pritisak sa njega i samo igra ono sto jel perfektno zna da igra.Slusao sam jedan intervju sa njim gdje rece nesto u fazonu cim se ovo sve zavrsi odlazim u Sombor da zivim i uzivam,stalno spominje salase,prosto vidis da tipa ne interesuje sav taj glamur oko njega,voli ono cime se bavi a na kraju puta bye bye USA.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 sep 2020, 22:30

Riziko je napisao/la:
13 sep 2020, 22:06
Ali tačno na terenu ništa ne rade Šamet, Herel, Džekson, Grin...

Mada mislim da će klipe dobiti 7. utakmicu, mada navijaću za Denver. Još da skinu ove retardirane lgbt boje sa dresa.
E šta si ti zapazio , bolje buraz nemoj ni pisati ... Ljudi se vraćaju drugi put u play-offu sa 1-3 , Jokić igra historijske utakmice, na putu su da izbace jednog od glavnih favorita za prsten ... I od svega toga tebi je jedino bitno lgbt boja dresa :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 sep 2020, 22:33

Vasilije je napisao/la:
13 sep 2020, 21:53
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Sjajno igra Denver. Jos su mi donjeli 500tinjak eura od igre uzivo. Do naslova!
Svaka čast buraz , trebalo je mooda za to :thumbup:

Može još dokaz ? :opaopa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 sep 2020, 22:35

L-Train je napisao/la:
13 sep 2020, 22:29
@marconato-ne sumnjam uopste,znas sta mi je najjace kod Jokare,taj tip uopste "nema" savjest,to pokazuje svaki put kad utakmica ode u neizvjesnu zavrsnicu,bruku clutch suteva je pogodio jer je takav tip,ne zanima ga sta misle mediji o njemu,ne zanima ga kakav ce biti njegov legacy,ne cita sta noliferi misle o njemu,to mu skida bilo kakav pritisak sa njega i samo igra ono sto jel perfektno zna da igra.Slusao sam jedan intervju sa njim gdje rece nesto u fazonu cim se ovo sve zavrsi odlazim u Sombor da zivim i uzivam,stalno spominje salase,prosto vidis da tipa ne interesuje sav taj glamur oko njega,voli ono cime se bavi a na kraju puta bye bye USA.
Pa da, fascinatno je to, posebno danas i posebno kad dolazis s Balkana koji je bas pun kompleksa i zavisti. Nas covjek kad malo uspije, nafura se i to ga po pravilu syebe i kosta u daljem napretku...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 sep 2020, 22:39

Ma logicno,mislim da bi vecina nas da je dogirala do NBA,a kamo li postala superstar ponasala se gore nego Rusell Westbrook :mrgreen:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 sep 2020, 22:41

marconato je napisao/la:
13 sep 2020, 22:35
L-Train je napisao/la:
13 sep 2020, 22:29
Pa da, fascinatno je to, posebno danas i posebno kad dolazis s Balkana koji je bas pun kompleksa i zavisti. Nas covjek kad malo uspije, nafura se i to ga po pravilu syebe i kosta u daljem napretku...
Bitno je uzeti pare i otići sa Balkana, ovdje nema napretka još bruku godina.. Vidiš gore post , igra se najbolja košarka na svijetu , lik iz Sombora školuje amere , pravi se historijski preokret , a njemu je najbitnije lgbt boje dresa ... Baš me interesuje koliko se Jokić sekira što nosi takav dres :rol: :rol: :rol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 sep 2020, 22:43

NEZALAGANJE je napisao/la:
13 sep 2020, 22:03
majestic24 je napisao/la:
13 sep 2020, 21:56
NEZALAGANJE je napisao/la:
13 sep 2020, 21:54

S razlogom.To je ekipa koja vec nekoliko godina ima najboljeg 6.igraca lige, a pored njega jos jednog igraca koji je s klupe sposobam ubaciti 20+p.Problem u igri LAC je upravo losa forma Harrella i Williamsa, te nepostojanje sistema od strane Doca.

Godinama...upravo to jarane. U tome i jest problem,sto su ga godine stigle. Nije Lou vise igrac koji konstantno moze drzati prosjek od 20 poena u prosjeku.
Jbg, ove godine je skoro imao taj prosjek, ali PO je neka druga prica.Ne treba zaboraviti ni da je on igrac koji voli loptu u rukama, a sada nema previse prilike za to kao u RSu, jer su u svakom momentu ili PG ili Kawhi sa njim na parketu i driblaju.Ne moze da nadje ritam i to je to kad nemas sistem.
Stoji da je sistem krš(nikad mi nije bilo jasno kako Doc tako visoko kotira samo zbog one titule iz Bostona za koju i dan danas mislim da je Thibs jednako, ako ne i više zaslužan) ali nije ni Lou taj kapacitet, zato sam ga i pomenuo u onoj raspravi oko Bartona. Jedno je RS a nešto sasvim drugo PO. Čovjek ima jedan bolji "PO run" kada je bio alfa i omega, a i taj je završio u 6 tekmi. Da bi se mogao bolje koristiti, svakako. Ali na one priče koje su kružile kako je on ključ, najveća razlika i najvažniji igrač za PO se još uvijek ježim.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 sep 2020, 22:48

Ni Vogel nije puno bolji trener i njemu je u ovoj seriji trebalo skoro 3 utakmice da shvati kako treba protiv Raketa,opcenito na istoku su dosta kvalitetnij treneri bar medju ovim najboljim.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.