FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zaxon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zaxon » 13 sep 2020, 21:31

Čitam komentare i imam osjećaj kao da smo igrali s nekom što bi šef rekao Stupčanicom a ne sa Širokim. Skoro uvijek je dole a i na Grbavici bilo gusto, bez obzira na tim, poziciju na tabeli ili ko nam je trener. Ovo je velika pobjeda i kraj priče. Pobijediti Široki kući nakon svih pizdarija, corone, postojanje nekih problema u klubu je ogroman korak ka tituli. Spremiti se za Krupu, samo ozbiljan pristup donosi pobjedu. Forza Željo!
Samo Željo!

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 13 sep 2020, 21:32

Prvo poluvrijeme očajno.
Drugo totalna suprotnost.

Protiv Krupe samo 3 boda!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

iguita

Post Postao/la iguita » 13 sep 2020, 21:34

Zar taj ravnogorac jos igra.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 sep 2020, 21:35

Bravo Željo.
Isčupasmo se za Mladost.
Nego ono što hoću da kažem, ne znam je li ko primjetio i pisao to, jer ću tek sve čitati uz kafu kući kad dođem, ali Lendrić je svaki penal kroz čitavu karijeru opalio u desni donji ćošak. Ko ne vjeruje nek potraži sve njegove penale.
I plus na treningu sam jednom bio kad su na kraju pucali penale, dok je debeli bio trener, frajer je 10 penala sve opalio u isti ćošak. Pisao sam već o tome. Čim je uzeo penal šutati znao sam da je fula. I saša matić bi se bacio na tu stranu. Strašno koliko neinteligentan frajer.
Mujezinović će kako je krenuo za dobre pare otići iz Želje. Bravo dečko.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 sep 2020, 21:36

Ko je gledao Široki ovu sezonu zna da imaju taj pad u drugom poluvremenu,a babuka im u drugom izađe na njihovu polovinu,otupi im desnu stranu skroz i što je najluđe fino istrčimo drugo poluvrijeme nakon svih dešavanja zadnje tri hefte,junački znajući svu situaciju,bilo je sreće,treba priznati,vrijeme je bilo da nam se i nešto vrati.
Po meni penal i crveni
Next stop=Krupa
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 13 sep 2020, 21:37

voltron30 je napisao/la:
13 sep 2020, 20:09
Ja razumijem nervozu, ali brate dragi da se bar pokusalo zamisliti u kozi ovih igraca. Mi smo bukvalno ponovo zapoceli prvenstvo i to bez priprema. Sve one silne utakmice u pripremnom periodu mozemo baciti u vodu. 90% tima nije u takmicarskoj formi, sa jako slabom fizickom spremom. Dodaj handrenje po Izraelu i mi takvi pobijedimo Sirokog u gostima.
Dajte malo razumijevanja.
:clap: tako je bruda ,kroz sta su momci sve prosli u zadnjih 20 dana :tokralju: neki dan poslije treninga pridje Sadikovic kaze da nece igrati u Sirokom jer se slabo osjeca ,biti ce ovo puno bolje .Iskreno nisam ni pomislio da cemo ovo dobiti ne sto je Siroki dobar nego radi svih ovih problema.
Velika tri boda Volim te Zeljo :bih:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 sep 2020, 21:38

Da vam je neko ponudio 15/18 bodova prije početka prvenstva uz 2 primljena gola samo? :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 sep 2020, 21:41

braco je napisao/la:
13 sep 2020, 21:38
Da vam je neko ponudio 15/18 bodova prije početka prvenstva uz 2 primljena gola samo? :mrgreen:
Prihvatio bih, ali zamjenio ovaj poraz od Mladosti bar sa nekom drugom utakmicom, lakse bi mi bilo psihicki :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 13 sep 2020, 21:43

Carpe diem ljudi!!
Čovjek od ničeg pravi ekipu,poderanu boleštinom,nepravdom tj bespotrebnim putovanjima u daleki Izrael,pobjeđuje a vi se hvatate uprave.Pustite to i uživajte trenutak jer smo prvi na tabeli i uz ovakav pristup i pobjede i sve oko uprava će se srediti.Pišite o sportu,tj.Želji,iskopajte stare fotografije,novinske članke,feljtone o našim igračima iz prošlosti,sadašnjosti i zašto ne budućnosti.Biće nam svima lakše jer sam ja lično ostale podforume prestao čitati zbog pitarsko-veležovskih komentara i sveznajućih informacija o našem klubu,stanju,platama i ostale gluposti.Pozdrav i još jednom carpe diem!!

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 sep 2020, 21:50

Hocel bit navijaca protiv krupe imal' kakvih insajderskih

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 13 sep 2020, 21:52

:)
avalPacidoroP je napisao/la:
13 sep 2020, 21:50
Sta tebe briga ti ces svakako biti na poslu. :rol: :rol: :rol:

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 sep 2020, 21:53

BarbareZeljin je napisao/la:
13 sep 2020, 21:52
:)
Sta tebe briga ti ces svakako biti na poslu. :rol: :rol: :rol:
Ma bježi :urnebes:
Moram zaganjat kolegicu da izdumam da budem slobodan :mrgreen:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 sep 2020, 21:53

U osmom kolu Premijer lige BiH koje je na raspored 19. i 20 septembra, navijači će se vratiti na bh. stadione, javlja Avaz.

U ponedjeljak, 14. septembra, bit će održana sjednica Kriznog štaba Republike Srpske na kojem će se raspravljati o ovoj temi.

“Poznato je da smo već bili u oba entitetska ministartsva zdravlja, gdje smo naišli na raspoloženje da se našim fudbalskim klubovima izađe u susret. Posebno nas raduje što smo i u RS naišli na razumijevanje. Kako su nam rekli: Jesu li tako rekli u Federaciji, pa i mi ćemo ići tim putem”, javio je Avazov izvor iz kuće bh. fudbala.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 13 sep 2020, 21:56

braco je napisao/la:
13 sep 2020, 21:53
U osmom kolu Premijer lige BiH koje je na raspored 19. i 20 septembra, navijači će se vratiti na bh. stadione, javlja Avaz.

U ponedjeljak, 14. septembra, bit će održana sjednica Kriznog štaba Republike Srpske na kojem će se raspravljati o ovoj temi.

“Poznato je da smo već bili u oba entitetska ministartsva zdravlja, gdje smo naišli na raspoloženje da se našim fudbalskim klubovima izađe u susret. Posebno nas raduje što smo i u RS naišli na razumijevanje. Kako su nam rekli: Jesu li tako rekli u Federaciji, pa i mi ćemo ići tim putem”, javio je Avazov izvor iz kuće bh. fudbala.
Top :salut:

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 13 sep 2020, 22:03

slika

Kad skontas da smo tu negdje sa Beer Shevom, nije lose :D

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 13 sep 2020, 22:04

Miloš Bakrač bez kluba, sportski direktore, predsjedniče, hoćete li ovo propustiti? :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 sep 2020, 22:06

LjoZee je napisao/la:
13 sep 2020, 21:41
braco je napisao/la:
13 sep 2020, 21:38
Prihvatio bih, ali zamjenio ovaj poraz od Mladosti bar sa nekom drugom utakmicom, lakse bi mi bilo psihicki :rol:
isto :D

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 13 sep 2020, 22:08

Evo sjeo da pročitam šta se sve pisalo pošto kad gledam utakmicu nemam vremena ni želje da pamerujem po forumu. Pa ovdje idemo iz krajnosti u krajnost. Od 'kantonalni lige' do 'prvaka svemira'.

Momcima i stručnom štabu i svim iskrenim navijacimasve čestitke za nova tri boda, a ostalima kome nije legla pobjeda, **** ga moraće se sačekati još da se počne pljuvati i žao mi je što ste već pripremljene tekstove morali arhivirati.

Naprijed Željo ljubavi moja
moSa ljoŽe

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 sep 2020, 22:09

Korona i sve ovo oko nje (potovanja, Izrael) je dosta unazadilo ekipu. Najviše po pitanju forme i kondicije. Baš se to vidi.
Ne treba zaboravit i da su danas igrali Sadiković, Mujezinović i Fejzić, momci koji su do prije 10 dana bolovali od korone.
Odrazi se to na formu, igru, na sve...Sadiković tek treba da se vrati na svoj stari nivo od prošle sezone kad je bio glavni igrac na sredini.
Još kad se vrate Ikić, Bojo, Zec, prvi golman Erić - to ce biti mnogo širi sastav, sa raznim opcijama. Ova ekipa tek treba da dostigne svoju optimalnu formu.

I ne dati nikad više Lendriću da šutira penale ! Štilića zadužiti striktno za penale (Sadiković kao rezervni izvođač kad nema Štile na terenu) i to je to.
Oko penala nema eksperimentisanja.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 13 sep 2020, 22:14

let3 je napisao/la:
13 sep 2020, 22:09
Korona i sve ovo oko nje (potovanja, Izrael) je dosta unazadilo ekipu. Najviše po pitanju forme i kondicije. Baš se to vidi.
Ne treba zaboravit i da su danas igrali Sadiković, Mujezinović i Fejzić, momci koji su do prije 10 dana bolovali od korone.
Odrazi se to na formu, igru, na sve...Sadiković tek treba da se vrati na svoj stari nivo od prošle sezone kad je bio glavni igrac na sredini.
Još kad se vrate Ikić, Bojo, Zec, prvi golman Erić - to ce biti mnogo širi sastav, sa raznim opcijama. Ova ekipa tek treba da dostigne svoju optimalnu formu.

I ne dati nikad više Lendriću da šutira penale ! Štilića zadužiti striktno za penale (Sadiković kao rezervni izvođač kad nema Štile na terenu) i to je to.
Oko penala nema eksperimentisanja.
Vjeruj mi da te više psihički nego fizički korona uništi.
moSa ljoŽe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.