kakav throwback

falis brate
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Da su vam Lakersi zapali u drugom kolu, glat bi ih izbacili, ovako jbg
Pregazit nece nema teorije, a da su dublji jesu, ali ako Rondo I Caruso budu igrali kao protiv Houstona I Morris , KCP I pogotovo Green budu makar prosječno gađali trice nema dovoljno
Vjerovatno ce pokusati od druge utakmice.Navodno i Doc ima skrivene karte u rukuvu,ne treba se zalijetat.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:19Ja fakat ne kontam zasto DEN ne dupla Kawhia!!?? Em se 90% igre LAC vrti oko njega, em je jako sumnjiv u dodavanjima svaki put kad je guzva. Vjerujem da LAL gledaju i da nece propustiti priliku da to cine, posebno kad je u petorci neko poput Beverleya koji je u najboljem slucaju prosjecan suter.LAC nemaju igru, kao ni HOU.Sve rade pojedinci, a to je idealan recept za udvajanje, jer ostatak ekipe tad obicno ne zna odreagovati.
Upravo možemo živjeti I od suta Morrisa I Beverleya, već kad udje Lue ne, ali Lue nosi I nasu prednost u odbrani.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:19Ja fakat ne kontam zasto DEN ne dupla Kawhia!!?? Em se 90% igre LAC vrti oko njega, em je jako sumnjiv u dodavanjima svaki put kad je guzva. Vjerujem da LAL gledaju i da nece propustiti priliku da to cine, posebno kad je u petorci neko poput Beverleya koji je u najboljem slucaju prosjecan suter.LAC nemaju igru, kao ni HOU.Sve rade pojedinci, a to je idealan recept za udvajanje, jer ostatak ekipe tad obicno ne zna odreagovati.
Da nisu, ne bi Clipperaima trebale sudije citavu seriju da ih drze u utakmiciPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:42Ma, mjera je ovo Denveru, trenutno nisu ekipa za nešto više i to je to. Prosto.
Ne znam sta si ocekivao od covjeka koji nije igrao pola godine?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.