FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I da, Haris Hajdarević...
Da je od početka njegovog angažmana u prvom timu trener bio Amar Osim, on bi sada već sebi obezbijedio egzistenciju. Kakva radilica, kad se Dado vrati u optimalnu formu, ne smijem ni pomisliti kako će to biti mobilna sredina.
Bravo, momak!
Da je od početka njegovog angažmana u prvom timu trener bio Amar Osim, on bi sada već sebi obezbijedio egzistenciju. Kakva radilica, kad se Dado vrati u optimalnu formu, ne smijem ni pomisliti kako će to biti mobilna sredina.
Bravo, momak!
Hvala na ispravci, onda s koliko stepeni bi ti bio zadovoljan?
Vico, moze li liga po pola?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Krupu maksimalno shvatiti kuci, utakmica protiv Mladosti nam je otvorila oci, svaka naredna je finale do nove godine...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemojte sada ni previsoko u nebo. Tako smo i protiv mladosti pa smo dobili mudo marijanovo...
Momci svaka cast, ovako se dobija titula. Mujezin otkrovljenje decenije
Momci svaka cast, ovako se dobija titula. Mujezin otkrovljenje decenije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema na cemu brate. Ja bih sa 180, samo da ne bude istoOpijum je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:28Hvala na ispravci, onda s koliko stepeni bi ti bio zadovoljan?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:39Nema na cemu brate. Ja bih sa 180, samo da ne bude isto![]()

Potpisujem!KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:11
Nema na cemu brate. Ja bih sa 180, samo da ne bude isto![]()

Pored svih momenata i ispada zadnje linije i golmana, meni nekako Aco najtanje djeluje tu. Miletic me pozitivno iznenadio, dobar je kao i Ikic i nadam se da ce to biti stoperski tandem kad budemo kompletni. Seha i Sinisa onako solidno, imaju dobrih poteza imaju i losih, ali nekako se igra i ne trpimo puno. Vezni red poprilicno dobar, iako sad izgledamo sporo i umorno zbog situacije, ali Dado, Hajdar i Mesa nekako zakrpe te rupe. Dado prevazan igrac za nas. Stila ocigledno ispao iz ritma, ali on je takav igrac uvijek ima magije u nogama i vrijedi je cekati. Mujezinovic otkrovljenje stoljeca
Ne kontam kako od lika kojem se psovalo, koji je nervirao navijace, trenere, saigrace, protivnicke igrace, novinare dodje do igraca koji zna sta radi na terenu i koji djeluje kao klasa iznad ove lige. Juricic ocigledno najvise izgubio u ovoj gunguli jer je njemu i najveca prednost ta fizicka snaga koja je sad malo opala i nije tako dominantan u duelima kao na pocetku sezone.
Vakat je i da se malo aktiviramo te nadjemo jedno pravo krilo i mozda jos nekog igraca da pojaca konkurenciju. Ukoliko krilo ne dodje onda se nadati da mozemo skupiti snagu i odraditi ovo u 4-4-2 formaciji jer jedino za nju imamo kadar.
Zaboravio sam totalno na Boju koji bi sad dosao kao suho zlato da odmorimo malo nekog od veznih i mislim da bi njemu bas odgovarala ta fomacija, ali onda je pitanje koga izbaciti od trojke Dado, Hajdar, Mujezinovic. Onda je tu i mitsko bice iz legendi i predanja Ermin Zec. Bilo bi sexy da se pojavi.
Eric-Sinisa-Miletic-Ikic-Sehic-Dado-Hajdarevic-Mujezinovic-Stilic-Juricic-Zec
Klupa: Aco, Mesa, Bojo, Lendric, Bekric

Vakat je i da se malo aktiviramo te nadjemo jedno pravo krilo i mozda jos nekog igraca da pojaca konkurenciju. Ukoliko krilo ne dodje onda se nadati da mozemo skupiti snagu i odraditi ovo u 4-4-2 formaciji jer jedino za nju imamo kadar.
Zaboravio sam totalno na Boju koji bi sad dosao kao suho zlato da odmorimo malo nekog od veznih i mislim da bi njemu bas odgovarala ta fomacija, ali onda je pitanje koga izbaciti od trojke Dado, Hajdar, Mujezinovic. Onda je tu i mitsko bice iz legendi i predanja Ermin Zec. Bilo bi sexy da se pojavi.
Eric-Sinisa-Miletic-Ikic-Sehic-Dado-Hajdarevic-Mujezinovic-Stilic-Juricic-Zec

Klupa: Aco, Mesa, Bojo, Lendric, Bekric

Cuva Bog Zelju svog!
samo sexy samo zeljo 

pozz momci iz suncane Hercegovine ljepota vcrs bilo gledati face ujkana u kaficu

pozz momci iz suncane Hercegovine ljepota vcrs bilo gledati face ujkana u kaficu
Na guzove, al' 3 bobe su 3 bobe
Shvatiti maksimalno ozbiljno Krupu kao da su Bayern
UPRAVA NAPOLJE !

Shvatiti maksimalno ozbiljno Krupu kao da su Bayern

UPRAVA NAPOLJE !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- MocMahale444
Kako bolan 360? Mozda 180Opijum je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:09Zelim gledati voljeni tim svaku utakmicu kao u drugom poluvremenu do gola. Agresivniji, odlucniji, povezaniji.
Nakon svega sto su prosli zadnje tri sedmice,...
Idemo iducu sa 360 stepeni drugacijem pristupom u odnosu na zadnju domacu utakmicu i bice OK.
Volim te Željo!![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 sep 2020, 18:52Nekako mirise na 0-1.Mi tanki,Siroki fula sanse.Daj Zeca i Lendru i da dobijemo ovo.

Pisao sam prethodnih dana da imamo bolje igrače i stručni štab od Širokog Brijega i da ne vidim razloga da ih ne pobjedimo. I meni se želudac okreto kako smo prvo poluvrijeme odigrali ali pokazali su momci znanje u drugom poluvremenu.
Široki je ekipa koja ima najveći posjed lopte od svih ekipa u ligi u dosadašnjem dijelu prvenstva. I razmjenili su najviše pasova od svih ekipa. Tako da nije iznenađenje što smo bili ekipa koja je više čekala svoju šansu. Mada opet ni to nije neko opravdanje za loše prvo poluvrijeme ali ko ga yebe bitna je pobjeda. A sjetite se u i u onih prvih nekoliko kola kad smo pobjeđivali da smo imali manji posjed od protivnika. Takva je koncepcija jednostavno.
Ja sam se nadao da ćemo romb igrati opet jer mi se svidjelo kako je to izgledalo u prvih nekoliko kola ali opet nije loše što sada je struka razvila dva sistema igre pa zavisno od protivnika možemo igrati 4-4-2 romb ili 4-2-3-1 kao večeras.
Treba opet uzet u obzir da je i večeras falilo nekoliko igrača,a uz to šta su sve momci prošli u proteklom periodu skidam im kapu svima.
Šteta što nemamo taj neki pravi kvalitet na desnom krilu jer bi ekipa sa takvim igračem bila manje više kompletna. Ali eto nadam se da će Zec i Bojo to isto moći pokrivat kad se full oporave. Ja i dalje mislim kad se oporave i Zec i Bojo da je romb najbolja solucija za nas.
Mustafa je samo dokaz da je tačno ono što se pisalo da je ekipi već godinama falio bar još taj jedan igrač koji će dati go kad ne ide onog jednog ili dvojicu koja uobičajeno daju golove i to nam je uvijek bila bolna tačka. Imali smo sreću da smo takvog igrača baš pronašli u našim redovima nakon što smo ga realno svi otpisali. Samo da nastavi ovako.
A i jedan lijep podatak u vezi Fejzića. Upisao je ove sezone 4 nastupa u ligi i čak 3 puta sačuvao mrežu. Ako ništa Erić će morati dobro oznojit guzove da vrati jedinicu!
Široki je ekipa koja ima najveći posjed lopte od svih ekipa u ligi u dosadašnjem dijelu prvenstva. I razmjenili su najviše pasova od svih ekipa. Tako da nije iznenađenje što smo bili ekipa koja je više čekala svoju šansu. Mada opet ni to nije neko opravdanje za loše prvo poluvrijeme ali ko ga yebe bitna je pobjeda. A sjetite se u i u onih prvih nekoliko kola kad smo pobjeđivali da smo imali manji posjed od protivnika. Takva je koncepcija jednostavno.
Ja sam se nadao da ćemo romb igrati opet jer mi se svidjelo kako je to izgledalo u prvih nekoliko kola ali opet nije loše što sada je struka razvila dva sistema igre pa zavisno od protivnika možemo igrati 4-4-2 romb ili 4-2-3-1 kao večeras.
Treba opet uzet u obzir da je i večeras falilo nekoliko igrača,a uz to šta su sve momci prošli u proteklom periodu skidam im kapu svima.
Šteta što nemamo taj neki pravi kvalitet na desnom krilu jer bi ekipa sa takvim igračem bila manje više kompletna. Ali eto nadam se da će Zec i Bojo to isto moći pokrivat kad se full oporave. Ja i dalje mislim kad se oporave i Zec i Bojo da je romb najbolja solucija za nas.
Mustafa je samo dokaz da je tačno ono što se pisalo da je ekipi već godinama falio bar još taj jedan igrač koji će dati go kad ne ide onog jednog ili dvojicu koja uobičajeno daju golove i to nam je uvijek bila bolna tačka. Imali smo sreću da smo takvog igrača baš pronašli u našim redovima nakon što smo ga realno svi otpisali. Samo da nastavi ovako.
A i jedan lijep podatak u vezi Fejzića. Upisao je ove sezone 4 nastupa u ligi i čak 3 puta sačuvao mrežu. Ako ništa Erić će morati dobro oznojit guzove da vrati jedinicu!
180, konacni odgovor.

Mislim da bi napokon iduce kolo moj lik sa avatara mogao odigrat neke minute

Super je ova pobjeda nocass ali ljudi dragi mi u klubu moramo da dozivimo promjenu u upravljackim struktruama ne moze ovo vise ovako.
Mjau !
- MocMahale444
Aco zbog kartona out- odradio solidno ali negdje od 75 minute panicio u odbrani.
Fejza- gevevdhshbdvdvbvvwvbsv
Miletic- okej
Sinisa- svrvshsbdbdbsbbbzsbsbsb
Sehic- jos hejbet pure.
Blazevic- okej (rokoh ja davno da ce igrati krilo a neki se keslali)
Mujezin-

Sadikovic- nema snage nije dugo igrao.
Stilic-
Hajdar- okej.
Juricic- borio se ali slabo vala jer jarane od njega se odbije lopta kao od zid.
Lendric- e moj lendra dohavizaj se maći.
Krupu sHvatiti ozbiljno inace eto ti nove Mladosti.
Fejza- gevevdhshbdvdvbvvwvbsv
Miletic- okej
Sinisa- svrvshsbdbdbsbbbzsbsbsb
Sehic- jos hejbet pure.
Blazevic- okej (rokoh ja davno da ce igrati krilo a neki se keslali)
Mujezin-
Sadikovic- nema snage nije dugo igrao.
Stilic-
Hajdar- okej.
Juricic- borio se ali slabo vala jer jarane od njega se odbije lopta kao od zid.
Lendric- e moj lendra dohavizaj se maći.
Krupu sHvatiti ozbiljno inace eto ti nove Mladosti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️