FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja razumijem nervozu, ali brate dragi da se bar pokusalo zamisliti u kozi ovih igraca. Mi smo bukvalno ponovo zapoceli prvenstvo i to bez priprema. Sve one silne utakmice u pripremnom periodu mozemo baciti u vodu. 90% tima nije u takmicarskoj formi, sa jako slabom fizickom spremom. Dodaj handrenje po Izraelu i mi takvi pobijedimo Sirokog u gostima.
Dajte malo razumijevanja.
Dajte malo razumijevanja.
Zelim gledati voljeni tim svaku utakmicu kao u drugom poluvremenu do gola. Agresivniji, odlucniji, povezaniji.
Nakon svega sto su prosli zadnje tri sedmice,
...
Idemo iducu sa 360 stepeni drugacijem pristupom u odnosu na zadnju domacu utakmicu i bice OK.
Volim te Željo!
Nakon svega sto su prosli zadnje tri sedmice,

Idemo iducu sa 360 stepeni drugacijem pristupom u odnosu na zadnju domacu utakmicu i bice OK.
Volim te Željo!

Vico, moze li liga po pola?
Nisam ja tebi konkretno nista obrisao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne, ne. Takve poput tebe stalno prozivati da ne bi unistavao forum s svojim bljuvotinama. Ti i tvoji pajdaši sto pljujete po klubu za koji kao navijate.sram vas bilo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jel publika protiv Krupe ?
Ljoze kad levata blokiras zasto mi dolaze notifikacije da me citira ?
Ljoze kad levata blokiras zasto mi dolaze notifikacije da me citira ?
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 13 sep 2020, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koji si ti dušmanin.Opijum je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:09Zelim gledati voljeni tim svaku utakmicu kao u drugom poluvremenu do gola. Agresivniji, odlucniji, povezaniji.
Nakon svega sto su prosli zadnje tri sedmice,...
Idemo iducu sa 360 stepenidrugacijem pristupom u odnosu na zadnju domacu utakmicu i bice OK.
Volim te Željo!![]()
Veseli onakav go nije dao ni na igrici, ****.
Hvala Bogu (i Amaru koji je vjerovao) na Mistafi.

- svrakino1921
- Kontakt:

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Molim vas bez vrijedjanja...
Bezideja, 10 prijava na tvoja vrijedjanja... ne mozemo stalno brisati postove, ponasaj se civilizovano molim te
Delinjo, ista stvar
-
- Kontakt:
Jedino opravdanje za ovako loše prvo poluvrijeme vidim u tome da je to bila neka zamisao stručnog štaba. Ko je gledao športske, mogao je zaključiti da ova "široka omladina" napada svim silama od početka, te da su im se padovi u igri dešavali u svakom drugom poluvremenu od početka prvenstva. Možda se i svjesno sačuvalo i ovo malo snage što imamo za drugo pokuvrijeme nauštrb nekog pritiska u drugom poluvremenu. Imali smo tih 20-ak minuta dominacije gdje smo imali penal i zabili go. Također, pobijediti na ovakvom goatovanju, pa makar i na ovaj "pitarski" fazon, je za svaku pohvalu. Izuzetno mi je drago što smo uspjeli pobijediti utakmicu u kojoj, realno, nismo baš sjajno izgledali.
S druge strane, posebno bih pohvalio Mustafu i Hajdara koji su večeras preorali teren. Kapa dole momci.
Na kraju, velika uvreda za ovaj forum je ova debilčina bezideja,aldin,milanribar,amazon. Njemu se ovdje dozvolilo da hrače, pljuje i ponižava persone koje su ovdje maltene od samog nastanka foruma. Smetljaru pogani.
S druge strane, posebno bih pohvalio Mustafu i Hajdara koji su večeras preorali teren. Kapa dole momci.
Na kraju, velika uvreda za ovaj forum je ova debilčina bezideja,aldin,milanribar,amazon. Njemu se ovdje dozvolilo da hrače, pljuje i ponižava persone koje su ovdje maltene od samog nastanka foruma. Smetljaru pogani.
Željezničar za život cijeli!
Guzni haveri admin i alda, nije neočekivano 

- plavousrcu
- Kontakt:
Av, av, av **** li vas Misimovic ujlhup u guzicu. Po Facebooku se radujete losoj igri. **** ste vi a ne navijaci. Av, av, av dusmani.
Brate, kako ces se ponasati civilizovano kad šatro navijaci 90 min blate klub. Pitam se kako se dopusta ovako srati po klubu, pljuvati igrace.
Jedino mogu prijavljivati, sta ce drugo jer im se kaze istina. A istina boli. Pocisti malo ove s duplim acc, svakako im je svaki post isti. Dusmani obicni a niko ih ne opominje.
Nemam ja vremena prijavljivati postove, to nikad nisam ni uradio. Stvarno nema smisla.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 13 sep 2020, 20:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kakva partija Irfana Fejzića. 

Bas bi volio da je nas Oske sad tu da kaze neku pametnu na danasnji mec
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Sve je nekako mirisalo na ovo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 sep 2020, 18:52Nekako mirise na 0-1.Mi tanki,Siroki fula sanse.Daj Zeca i Lendru i da dobijemo ovo.
Moram pohvaliti veceras Hajdarevica koji je bio odlican. Kao i Mujezinovica u drugom pokuvremenu,licio je na nesto sto se zove dobro krilo.
-
- Kontakt:
Šta ti je iskustvo. Bravo @barbaBarbareZeljin je napisao/la: ↑13 sep 2020, 20:24Sve je nekako mirisalo na ovo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 sep 2020, 18:52Nekako mirise na 0-1.Mi tanki,Siroki fula sanse.Daj Zeca i Lendru i da dobijemo ovo.
Moram pohvaliti veceras Hajdarevica koji je bio odlican. Kao i Mujezinovica u drugom pokuvremenu,licio je na nesto sto se zove dobro krilo.

Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.