English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Joj sredine Winks-Hojbjerg, ako ce ta dvojica biti na sredini inace ne pise im se dobro.
ARSENAL4ever
Cambiaso-Motta style

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zasluzeno Everton vodi, bolja su momcad
Uf gol odličan, trebali su imati već 0-1* u prvom
Debeli Carlo zapišava izlapjelog Jozuna. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Al koji nekvalitetn u Totenhama jbte gori su od Arsenala na svakoj poziciji osim golmana i Sona.
Tott je smiješan s prevarom mourinhom. Najveće pojačanje u vidu Hobjerga valjda sve govori.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nekako su nedefinisani, da imas opciju da stavis novog igraca na svaku poziciju opet nema jasne slike kuda to vodi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Start bio za dva crvena kartona ,
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nemoguce je nadoknaditi kreativnost Eriksena.
Cetvorka u vrhu prilicno odsjecena i sve ce se svoditi na neku bravuru Sona.
Kane treba lopte a Alli organizatora ispod, u tim svojim utrcavanjima, ali generalno ni sjena onog igraca od prije par sezona.
Cetvorka u vrhu prilicno odsjecena i sve ce se svoditi na neku bravuru Sona.
Kane treba lopte a Alli organizatora ispod, u tim svojim utrcavanjima, ali generalno ni sjena onog igraca od prije par sezona.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Hejbjerg i Winks su u najboljem slučaju dobri za rotacije, a kod ovih oni okosnica ekipe.
Fino se Everton ponovio sa ovim igračima u sredini, mogla bi ovo biti baš dobra sezona za njih. Još kad skontaš da su za njih trojicu platili skoro isti iznos koji je izvalio Tot za ovu flopinu Ndombelea.
Fino se Everton ponovio sa ovim igračima u sredini, mogla bi ovo biti baš dobra sezona za njih. Još kad skontaš da su za njih trojicu platili skoro isti iznos koji je izvalio Tot za ovu flopinu Ndombelea.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Everton i dobra sezona ne idu u istu recenicu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Mourinho je sam po sebi a posebno se to vidjelo u onom smijesnom serijalu nekako sav letargican, istrosen otprilike se po toj energiji bas poklopio s trenutnim timom.
Jednostavno su mi on i Tottenham nakon njegovih epizoda s Chelseaem i United potpuno pogresan match. Sezona je tek pocela ali od njegovog dolaska osim privremenog ozivljavanja Allia nismo vidjeli nista posebno.
Jednostavno su mi on i Tottenham nakon njegovih epizoda s Chelseaem i United potpuno pogresan match. Sezona je tek pocela ali od njegovog dolaska osim privremenog ozivljavanja Allia nismo vidjeli nista posebno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ndombele ce proigrati cim ode iz ovog smijesnog kluba, slusam maloprije komentatora u toku tekme govori kao 12 godina ovaj veliki klub nije osvojio nista i taj zadnji trofej bio miki maus kup
ja ne znam sto ljudi totenham smatraju velikim i guraju medju velikane, valjda zbog ovog perioda dok ih je pochetino vodio a ni tad nista osvojili nisu, zavrsavali par puta u top4 i igrali to finale lige prvaka vise sretno nego spretno, sa mourinhom ih sigurno ceka blistava buducnost 

Jos da zabi onaj zicer...Richarlison against Spurs:
◉ Most recoveries (12)
◉ Most take-ons completed (10)
◉ Most shots attempted (7)
◉ Most fouls won (6)
◉ Most tackles (5)
◎ 100% aerials won
◎ 100% take-ons completed
◎ 100% tackle-success
Richarlison radi mnogo prljavog posla a znamo da je za jednog ofanzivca vrsni tackler, sezonama unazad.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Engleski miljeniciQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 sep 2020, 19:36ndombele ce proigrati cim ode iz ovog smijesnog kluba, slusam maloprije komentatora u toku tekme govori kao 12 godina ovaj veliki klub nije osvojio nista i taj zadnji trofej bio miki maus kupja ne znam sto ljudi totenham smatraju velikim i guraju medju velikane, valjda zbog ovog perioda dok ih je pochetino vodio a ni tad nista osvojili nisu, zavrsavali par puta u top4 i igrali to finale lige prvaka vise sretno nego spretno, sa mourinhom ih sigurno ceka blistava buducnost
![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Standardno za SK da baca drkicu na EPL.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
"Mason Greenwood has apologised and admitted to "poor judgement" after he was filmed inhaling laughing gas."
Nece ovaj momak daleko dogurat cini se
Nece ovaj momak daleko dogurat cini se
Rano se pocelo stimati luzerpulu nema sta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.