Ne mogu oni voditi ekipu do kraja sezone kad nemaju licence.nebeskasila je napisao/la: ↑13 sep 2020, 01:11Slaven preslaba ekipa dosli umorni pa nam nije neko mjerilo ali vazna pobjeda. Drago mi je zbog Haracica jer je podigao ssmopouzdanje nakon onog promasaja a i Fajic pogodio tako da je krenulo.
Sad Travnik srce na teren. Mislim da mozemo do 3 boda jer moramo dobijati u gostima. Sto se mene tice pustiti trenera da povede ekipu protiv Travnika ako dobijemo nek ostane kakav god msm da je bolji od tog Vojvodica. Idemo dalje
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Navijači se najvjerovatnije vraćaju na tribine PL.dacco je napisao/la: ↑12 sep 2020, 21:11A da hoce iduce sedmice da popuste malo epidemiološke mjere puste navijače pa da se malo do Travnika ode na ćevape i tekmu...Mislim da je Slaven medju 3-4 najlosije ekipe u ligi tako da je dosao u pravi trenutak da se pobijedi dobije samopouzdanje i krene naprijed...
Tako da računam da će se to odnositi i na prvu ligu
Fajic kao Bobo Vieri! 

-
- Kontakt:
Posusje i Viss za sad najozbiljniji. Ne prosipaju bodove nigdje. Ali moci cemo ih stici nije mista tesko
-
- Kontakt:
Dobar trener i jedinstvo moze napraviti uspjeh, ali mislim i 2 3 igraca. Bekovi npr.
-
- Kontakt:
Napravicemo uspjeh kako god. Za razliku od zadnjih godins i ovo je uspjehPapadopulos je napisao/la: ↑13 sep 2020, 23:44Dobar trener i jedinstvo moze napraviti uspjeh, ali mislim i 2 3 igraca. Bekovi npr.
U kupu poslati juniore, nema smisla to ganjati?
-
- Kontakt:
Ma vecina njih nece ni putovati u Vogoscu, mozda par igraca ode uz juniore
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
A šta je s onim igračem što je došao iz Tuzla City?
Pa tu je, trenira, nema mjesta realno u prvih 11, nista on nije bolji od Kremenovica na zadnjem veznom, a na stopera jedino moze u slucaju povreda Vlade ili Devedzica. Ma da mislim da je mogao poceti neku utakmicu umjesto Kremenovica cisto da ga isprobaju kad su ga vec doveli.
Je li Cizmic jos u Olimpiku, vidim zadnje dvije utakmice ga nema u sastavu nikako.
-
- Kontakt:
Ma po mom treba nam vezni jedan dobar jer duga je sezona ne smijemo kiksati. Mozda kad trener dodje ds dovede nekog igraca
Ima li kakva priča o treneru?
Nadati se da se diže forma i da će svaka utakmica biti bolja igra. Da je dobiti Travnik, mislim da bi dobili krila. Sad tek vidim koja je šteta kiks protiv Buducnostk
Nadati se da se diže forma i da će svaka utakmica biti bolja igra. Da je dobiti Travnik, mislim da bi dobili krila. Sad tek vidim koja je šteta kiks protiv Buducnostk
Ma veznjak nam treba ko za glavu, al de ga sad nadji.
A travnik sest kola nema poraza, pa valjda je vrijeme za taj prvi, kako bi nam legla ta tri boda ni svjesni nismo.
A travnik sest kola nema poraza, pa valjda je vrijeme za taj prvi, kako bi nam legla ta tri boda ni svjesni nismo.
Evo dobio im trener otkaz, eto neke sanse.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ili je on sam ponudio ostavku a ovi prihvatili, nigdje veze ljudi igraju dobro, nemaju poraza i ovo im se desava

O kojem igraču pričate?LloriS je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:11Pa tu je, trenira, nema mjesta realno u prvih 11, nista on nije bolji od Kremenovica na zadnjem veznom, a na stopera jedino moze u slucaju povreda Vlade ili Devedzica. Ma da mislim da je mogao poceti neku utakmicu umjesto Kremenovica cisto da ga isprobaju kad su ga vec doveli.
Je li Cizmic jos u Olimpiku, vidim zadnje dvije utakmice ga nema u sastavu nikako.
Muzafer Ivkovicfontes je napisao/la: ↑14 sep 2020, 23:42O kojem igraču pričate?LloriS je napisao/la: ↑14 sep 2020, 21:11Pa tu je, trenira, nema mjesta realno u prvih 11, nista on nije bolji od Kremenovica na zadnjem veznom, a na stopera jedino moze u slucaju povreda Vlade ili Devedzica. Ma da mislim da je mogao poceti neku utakmicu umjesto Kremenovica cisto da ga isprobaju kad su ga vec doveli.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], pomocniDJUBRE i 9 gostiju.