English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nije penal. 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Liverpoolu baš treba stoper jer je Gomez očajan igrač.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sta sam propustio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Golman je sebi ovdje kod odbrane sveo šanse na 0 jer je ušao u gol.
Nketija je ovom Bamfordu uzimao startnu poziciju 

Odbrana Liverpoola 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Lik postigao 16 golova prosle sezone i neko ko ne prati Leeds pomislio bi vjerovatno da je u pitanju kvalitetan napadac, ali s obzirom koliko je Leeds sansi stvarao i koliko je zicera promasio trebao je lagano ici na 30+
Don't believe the hype.
Sve tri pundže sjajne u Leedsu.
- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jest gadan ovaj Van Dijk
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Promasio je najvise zicera od svih igraca Championshipa.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:56Lik postigao 16 golova prosle sezone i neko ko ne prati Leeds pomislio bi vjerovatno da je u pitanju kvalitetan napadac, ali s obzirom koliko je Leeds sansi stvarao i koliko je zicera promasio trebao je lagano ici na 30+
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najbolji stoper 

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Kako Leass igra nevjerovatno ne staju ljudi svaka cast
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam sta Van Dijk dobacuje Alisonu kada je on poklonio ovaj gol Leedsu.
Lijepo igraju fakat, ali pitanje je koliko mozes spremiti tijelo za ovakav tempo na 90 minuta u kontinuitetu kroz sezonu + dva kupa.
Lijepo igraju fakat, ali pitanje je koliko mozes spremiti tijelo za ovakav tempo na 90 minuta u kontinuitetu kroz sezonu + dva kupa.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- AshburtonG
- Kontakt:
Vala bas. Ovo mu je 28. nastup u Premijer Ligi i drugi gol.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:56Lik postigao 16 golova prosle sezone i neko ko ne prati Leeds pomislio bi vjerovatno da je u pitanju kvalitetan napadac, ali s obzirom koliko je Leeds sansi stvarao i koliko je zicera promasio trebao je lagano ici na 30+
Definitivno ekipa za gledati ove sezone, koji ludaci
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 10 gostiju.