Zar nije Peco pred transferom u Varazdin?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ne mogu da vjerujem da neki nasi navijaci i dalje prizivaju Pecu. Lik ima 24 godine, nikad nije bio neka prevaga na terenu. Ima brzinu i prodornost ali nema nista drugo osim toga. U 100 nastupa u nasoj ligi on ima 9 golova i 9 asistencija. Bas nam ono fali neefikasnih krila..
Ni ja ga ne mirišem zbog toga. Realno ne treba uopšte razmišljat o igri s krilima dok imamo ovakva kakva imamo. Eventualno Mule i Gasal na krila ako budemo morali s krilima igrat i to je to. S Veselim i Blažom na krilima koji su skupa u karijeri dali 13 golova nemamo šta igrati. Bolje Gasala trpit.
pisalo se da ce ici. Ali koliko znam jos nista nije zvanicno. Tako da bih ja barem pokusao. Nemamo sta izgubiti. Ne **** lijep, nego onaj ko pita

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sinoć sam to pisao, trebao je Hamza početi umjesto Ante, neprocjenjivo iskustvo.braco je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:53Ni ja ga ne mirišem zbog toga. Realno ne treba uopšte razmišljat o igri s krilima dok imamo ovakva kakva imamo. Eventualno Mule i Gasal na krila ako budemo morali s krilima igrat i to je to. S Veselim i Blažom na krilima koji su skupa u karijeri dali 13 golova nemamo šta igrati. Bolje Gasala trpit.
Pomislit cu da Gasal stoji iza ovog profila, a ne Ro

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa prizivaju ga jer vidis stanja sa krilima u klubu? Veselinovic otkad je potpisao novi ugovor nula bodova. Sedad pitanje hoce li ikad biti nesto od njega. Mujezinovic jedini sto je nesto pozao do sada. Gasal? I to je to. Ne da nama treba jedan Peco (krilni dobar igrac), nego dva takva igraca. Tako da naravno da ce ga raja prizivati.Brkooo je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:48Ja ne mogu da vjerujem da neki nasi navijaci i dalje prizivaju Pecu. Lik ima 24 godine, nikad nije bio neka prevaga na terenu. Ima brzinu i prodornost ali nema nista drugo osim toga. U 100 nastupa u nasoj ligi on ima 9 golova i 9 asistencija. Bas nam ono fali neefikasnih krila..
@igrajlopte 🐦
Sadikovic bio rezerva u Mladosti. Kod nas postao jedan od najvaznijih igraca. Mujezinovic kod nas godinu haman bio samo u zapisniku. A ove sezone je jako bitna karika. Tako da vjerujem da bi Amar od njega napravio barem pristojno krilo. U svakom slucaju je bolji od postojecih krila ( jer ih nemamo ),Brkooo je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:48Ja ne mogu da vjerujem da neki nasi navijaci i dalje prizivaju Pecu. Lik ima 24 godine, nikad nije bio neka prevaga na terenu. Ima brzinu i prodornost ali nema nista drugo osim toga. U 100 nastupa u nasoj ligi on ima 9 golova i 9 asistencija. Bas nam ono fali neefikasnih krila..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
To sto je stanje sa krilima lose, ne znaci da sad treba da dovodimo Veselinovica vol.2 i slicne takve. Valjda je logicno da kad je nesto lose da se to popravlja sa necim drasticno boljim a ne sa istim(losim) kvalitetom..ReX je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:57Pa prizivaju ga jer vidis stanja sa krilima u klubu? Veselinovic otkad je potpisao novi ugovor nula bodova. Sedad pitanje hoce li ikad biti nesto od njega. Mujezinovic jedini sto je nesto pozao do sada. Gasal? I to je to. Ne da nama treba jedan Peco (krilni dobar igrac), nego dva takva igraca. Tako da naravno da ce ga raja prizivati.Brkooo je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:48Ja ne mogu da vjerujem da neki nasi navijaci i dalje prizivaju Pecu. Lik ima 24 godine, nikad nije bio neka prevaga na terenu. Ima brzinu i prodornost ali nema nista drugo osim toga. U 100 nastupa u nasoj ligi on ima 9 golova i 9 asistencija. Bas nam ono fali neefikasnih krila..
Dobit cemo trafostanicu i osposobljene grijace umjesto krila. Ne moze i jedno i drugo
Doduse, @Nastrojeni je spominjao nekakvo krilo. Mozda, ipak, moze i jedno i drugo

Doduse, @Nastrojeni je spominjao nekakvo krilo. Mozda, ipak, moze i jedno i drugo

+1TMovac je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:05Sadikovic bio rezerva u Mladosti. Kod nas postao jedan od najvaznijih igraca. Mujezinovic kod nas godinu haman bio samo u zapisniku. A ove sezone je jako bitna karika. Tako da vjerujem da bi Amar od njega napravio barem pristojno krilo. U svakom slucaju je bolji od postojecih krila ( jer ih nemamo ),Brkooo je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:48Ja ne mogu da vjerujem da neki nasi navijaci i dalje prizivaju Pecu. Lik ima 24 godine, nikad nije bio neka prevaga na terenu. Ima brzinu i prodornost ali nema nista drugo osim toga. U 100 nastupa u nasoj ligi on ima 9 golova i 9 asistencija. Bas nam ono fali neefikasnih krila..
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
nista onda ostaje da igracima prije tekme podjelimo po 1 Redbull

Ne pomaze ni to, mozda samo Mujezinovicu 

Nadam se da je i Ikic krenuo

- MocMahale444
Moramo naci krilo ko Hazard da je dao 200 golova, necemo mi sad Pecu, Fanima i to.
Daj Amare dovedi neko krilo s statistikom sramota
Daj Amare dovedi neko krilo s statistikom sramota
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Da vas obradujem ne mirise ga ni Amar, nece doci.
Braconi, hoce li i sutra za nasu na Areni biti ovako 16 utakmica u 5 minuta, ovaj multiprenos iz ex yu liga?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, seha77 i 57 gostiju.