To je generalizovanje a i jako površno gledanje. Mi smo u prošlosti dovodili hrvatske i srbijanske ''polovnjake'' i većinom smo griješili, Pejović je izuzetak. Imaš milion igrača koje Zvezda i Partizan neće/ne mogu dovesti pa odu negdje drugo i naprave dobru karijeru. Moraš razumjeti da ne mogu ta dva kluba imati po 100 igrača a i Radnički je uvijek u vrhu srbijanske lige. Igrao je u Bjelorusiji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:35Duša me zaboli kad 29. godisnji igrač koji nije uspio dobacit bar do rezervi Zvezde i Partizana, a kamol' negdje van granica u našoj ligi odma upadne u prvih 11 najjace ekipe u ligi i bude jedan od boljih igraca :/
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vrhunski transfer, kapa dole Hadziji, sad jos napadaca slicnog kvalitetaMortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:28Na Koševu su napravili pravi potez: Pejović će brzo opravdati Hadžićeve riječi
Vezista je već dodao i dvije asistencije
Ako se po jutru dan poznaje, Aleksandar Pejović će sigurno biti veliko pojačanje za FK Sarajevo.
Pejović je prije mjesec dana stigao na Koševo te potpisao dvogodišnji ugovor, a zatim brzo dobio šansu.
Svih 90 minuta upisao je u pobjedama protiv Radnika i Borca, te opravdao očekivanja. Dodao je i dvije asistencije, te se opravdao onu 'da se kvalitetan igrač vrlo lako uklopi u svaki tim'.
"Pejović je odigrao dosta dobro obje utakmice, zadovoljan sam njegovom igrom, ali i igrom cijele ekipe. Ekipa uvijek izbaci pojedinca. Zadovoljan sam u svakom slučaju", kazao je poslije pobjede nad Borcem sinoć na Koševu šef struke bordo kluba Vinko Marinović (4:2).
Već sada možemo reći da su na Koševu napravili pravi potez dovođenjem 29-godišnjeg veziste koji je prije Radničkog iz Niša nastupao za bjeloruski Dinamo Minsk, te u Srbiji za OFK Beograd, Slobodu Užice, Radnički Kragujevac, Slogu iz Požege...
Donio je stabilnost u veznu liniju Sarajeva, sa sjajnim osjećajem u igri te , što su na Košvu brzo uvidjeli pa je očekivati da Pejović ostane neizostavni dio početne postave i u narednom periodu.
"Mislim da će Aleksandar dodatno pojačati konkurenciju u veznom redu našeg kluba, riječ je o igraču koji je dobro poznat ljubiteljima fudbala na našim prostorima, te igraču koji ima preko 200 nastupa u najvišem rangu srpskog fudbala", kazao je Emir Hadžić pri dolasku Pejovića i definitivno nije pogriješio, čak naprotiv.
Podsjetimo, Sarajevo je sinoć lider na tabeli sa 14 bodova, ali i utakmicom manje koju će odigrati u srijedu na Otoci protiv Olimpika.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Stroj1946 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 14:08Ma meni se sve čini da je Astana ispala s namjerom u LP, zbog stanja i problema trenutnih u i oko kluba. EL im je po mjeri njihovoj, slabiji protivnici i laganiji put, tu će se oni truditi da doguraju do grupa.
Ali prvo moraju Budućnost da prođu, ja se iskreno nadam da ćemo protiv đetića igrati i navijam za njih da prođu dalje.

Pa da je tako onda bi valjda ispali u play-offu i tako se plasirali u grupe EL te vise zaradili kroz kvalifikacije LP a ne da ispadnu u startu pa itekako rizikuju plasman kroz kvalifikacije u EL gdje do kraja nece biti nositelji.
...
Sinosnja igra naprijed i zelja ulijevaju nadu.
Nazad nimalo nismo sigurni.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I u Minsku je bio dobar...nudili su mu i novi ugovor, koji je odbio da bi bio u blizini zene jer je trudna...MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:40To je generalizovanje a i jako površno gledanje. Mi smo u prošlosti dovodili hrvatske i srbijanske ''polovnjake'' i većinom smo griješili, Pejović je izuzetak. Imaš milion igrača koje Zvezda i Partizan neće/ne mogu dovesti pa odu negdje drugo i naprave dobru karijeru. Moraš razumjeti da ne mogu ta dva kluba imati po 100 igrača a i Radnički je uvijek u vrhu srbijanske lige. Igrao je u Bjelorusiji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:35Duša me zaboli kad 29. godisnji igrač koji nije uspio dobacit bar do rezervi Zvezde i Partizana, a kamol' negdje van granica u našoj ligi odma upadne u prvih 11 najjace ekipe u ligi i bude jedan od boljih igraca :/
Samo me cudi kako ga je radnicki tako lako pustio i to besplatno.. ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kaže High da smo pljunuli pola miliona na njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:44I u Minsku je bio dobar...nudili su mu i novi ugovor, koji je odbio da bi bio u blizini zene jer je trudna...MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:40To je generalizovanje a i jako površno gledanje. Mi smo u prošlosti dovodili hrvatske i srbijanske ''polovnjake'' i većinom smo griješili, Pejović je izuzetak. Imaš milion igrača koje Zvezda i Partizan neće/ne mogu dovesti pa odu negdje drugo i naprave dobru karijeru. Moraš razumjeti da ne mogu ta dva kluba imati po 100 igrača a i Radnički je uvijek u vrhu srbijanske lige. Igrao je u Bjelorusiji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:35Duša me zaboli kad 29. godisnji igrač koji nije uspio dobacit bar do rezervi Zvezde i Partizana, a kamol' negdje van granica u našoj ligi odma upadne u prvih 11 najjace ekipe u ligi i bude jedan od boljih igraca :/

Ma vjerovatno smo platili nešto za Pejovića, čovjek je bio pod ugovorom.
Ali neka smo, dobar igrač.
Mili igračina, da se što prije oporavi !
Odmah završiti papire Adukoru, za ove 2 sljedeće tekme.
Ali neka smo, dobar igrač.
Mili igračina, da se što prije oporavi !
Odmah završiti papire Adukoru, za ove 2 sljedeće tekme.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Pejovic je sam platio nesto radnickom da ga puste kod nas mi nismo nista platiliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:44I u Minsku je bio dobar...nudili su mu i novi ugovor, koji je odbio da bi bio u blizini zene jer je trudna...MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:40To je generalizovanje a i jako površno gledanje. Mi smo u prošlosti dovodili hrvatske i srbijanske ''polovnjake'' i većinom smo griješili, Pejović je izuzetak. Imaš milion igrača koje Zvezda i Partizan neće/ne mogu dovesti pa odu negdje drugo i naprave dobru karijeru. Moraš razumjeti da ne mogu ta dva kluba imati po 100 igrača a i Radnički je uvijek u vrhu srbijanske lige. Igrao je u Bjelorusiji.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:35Duša me zaboli kad 29. godisnji igrač koji nije uspio dobacit bar do rezervi Zvezde i Partizana, a kamol' negdje van granica u našoj ligi odma upadne u prvih 11 najjace ekipe u ligi i bude jedan od boljih igraca :/
Todorović,Bilbija,Barbarić,Sadiku,Bekić...tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:35Duša me zaboli kad 29. godisnji igrač koji nije uspio dobacit bar do rezervi Zvezde i Partizana, a kamol' negdje van granica u našoj ligi odma upadne u prvih 11 najjace ekipe u ligi i bude jedan od boljih igraca :/

stavi oblogu od kamilice na dušu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na kraju ce ispasti da je Radnicki platio nama 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bio je pod ugovorom sa njima još godinu i po ako se ne varam, morala je biti neka naknada.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako god, igracina ipoMortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:46Kaže High da smo pljunuli pola miliona na njega.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:44I u Minsku je bio dobar...nudili su mu i novi ugovor, koji je odbio da bi bio u blizini zene jer je trudna...MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:40
To je generalizovanje a i jako površno gledanje. Mi smo u prošlosti dovodili hrvatske i srbijanske ''polovnjake'' i većinom smo griješili, Pejović je izuzetak. Imaš milion igrača koje Zvezda i Partizan neće/ne mogu dovesti pa odu negdje drugo i naprave dobru karijeru. Moraš razumjeti da ne mogu ta dva kluba imati po 100 igrača a i Radnički je uvijek u vrhu srbijanske lige. Igrao je u Bjelorusiji.
Samo me cudi kako ga je radnicki tako lako pustio i to besplatno.. ?![]()
Njega staviti kao asistenta u nagradnoj igri, i imas sigurica bodove

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeppermintSA
- Kontakt:
**** jarane, Zvezda igra Ligu šampiona i pobijedi prvaka Evrope, Liverpoola, na svom terenu. Možemo mi, zbog činjenice da je Zvezda klub iz našeg komsiluka s kojim je Sarajevo nekada igralo istu ligu, pokušavati porediti Sarajevo sa Zvezdom, ali to je pomalo smiješno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:35Duša me zaboli kad 29. godisnji igrač koji nije uspio dobacit bar do rezervi Zvezde i Partizana, a kamol' negdje van granica u našoj ligi odma upadne u prvih 11 najjace ekipe u ligi i bude jedan od boljih igraca :/
Ono sto je bitno jeste pogadjati s transferima igrača iz Srbije i Hrvatske. Pejovic nije polovnjak ili no name igrač. Bio je vodeći igrač Radničkog koji je pri vrhu srpske lige i igrao je u inostranstvu. Naravno da nije onaj kvalitet koji bi bio potreban za neki evropski rezultat, ali mi nismo na tom nivou još uvijek. Zvezda dodje i plati 2 miliona eura obeštećenja i natovari ekipu reprezentativcima raznih zemalja. Mi toliko nismo platili za obeštećenje kad se saberu svi ulazni transferi u historiji kluba. Korak po korak. Ja sam Pejovicem prezadovoljan.
Peja, momak se uklopio vrlo brzo, to je pravi profesionalac. Covjek trci, trazi loptu, ubacuje. Nama je nedostajo igrac koji zna ubacit, al vidim i da ima jak sut za dalekometnog gola. Sinoc sam znao da imam sansu da ga zabijemo iz daljine, zbog Pavlovica i zabi ga Tatar.
Sinoc nesto kontam za Vinka, nebitno njegova struka, znanje, ovako za "imidz" ga je isto lijepo vidjet. Pravi je gospodin, kad pomislim kod Kona Osim koji lici ko da je iz kafane "Mornar" a pomocnik mu vise lici na mesara nego na fudbalsku licnost. Lijepo nam je vidjeti i struku.
Sinoc nesto kontam za Vinka, nebitno njegova struka, znanje, ovako za "imidz" ga je isto lijepo vidjet. Pravi je gospodin, kad pomislim kod Kona Osim koji lici ko da je iz kafane "Mornar" a pomocnik mu vise lici na mesara nego na fudbalsku licnost. Lijepo nam je vidjeti i struku.
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj brata

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda su mu oni sta bili duzni pa iskoristili mi..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
- Kontakt:
haris004 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 09:48Mislim da je sinoć izmjena bila Velkoski - Ahmetović da ništa ne bi pogriješili.
Igramo sa dosta više kombinatorike a i realno Ahmetoviću je dosta bolje išlo dok su po bekovima bili Šabanović i Pidro, baš su ga hranili asistencijama i jedan i drugi. Velkoski je bio dosta dobar napadač samo što bi sa njim izgubili čovjeka u 16m jer bi se dosta više izvlačio.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
- Uspjesno zavrsena jos jedna utakmica koju je "trebalo" dobiti. Vidan napredak.
- Vinko 7 pobjeda i dva remija. Dobre predstave u Evropi. Pogurao(osvoio) Titulu. Cinjenice. Kad ne dao Bog ga bude trebalo kritikovati, svi cemo.
- Ko zeli pravu sliku o utakmici neka pogleda jos jednom. Bilo nekih propusta, SS treba skrenuti paznju onima koji su grijesili.
- Nadam se i vjerujem da ce biti jos dosta bolje.
- Vinko 7 pobjeda i dva remija. Dobre predstave u Evropi. Pogurao(osvoio) Titulu. Cinjenice. Kad ne dao Bog ga bude trebalo kritikovati, svi cemo.
- Ko zeli pravu sliku o utakmici neka pogleda jos jednom. Bilo nekih propusta, SS treba skrenuti paznju onima koji su grijesili.
- Nadam se i vjerujem da ce biti jos dosta bolje.
Zna li se kakva je situacija sa Miličevicem?
-
- Kontakt:
PeppermintSA je napisao/la: ↑12 sep 2020, 16:13**** jarane, Zvezda igra Ligu šampiona i pobijedi prvaka Evrope, Liverpoola, na svom terenu. Možemo mi, zbog činjenice da je Zvezda klub iz našeg komsiluka s kojim je Sarajevo nekada igralo istu ligu, pokušavati porediti Sarajevo sa Zvezdom, ali to je pomalo smiješno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 15:35Duša me zaboli kad 29. godisnji igrač koji nije uspio dobacit bar do rezervi Zvezde i Partizana, a kamol' negdje van granica u našoj ligi odma upadne u prvih 11 najjace ekipe u ligi i bude jedan od boljih igraca :/
Ono sto je bitno jeste pogadjati s transferima igrača iz Srbije i Hrvatske. Pejovic nije polovnjak ili no name igrač. Bio je vodeći igrač Radničkog koji je pri vrhu srpske lige i igrao je u inostranstvu. Naravno da nije onaj kvalitet koji bi bio potreban za neki evropski rezultat, ali mi nismo na tom nivou još uvijek. Zvezda dodje i plati 2 miliona eura obeštećenja i natovari ekipu reprezentativcima raznih zemalja. Mi toliko nismo platili za obeštećenje kad se saberu svi ulazni transferi u historiji kluba. Korak po korak. Ja sam Pejovicem prezadovoljan.
Susta istina. Sto prije shvatimo bit ce nam lakse. Po zavrsetku polusezone rijesiti se igraca koji ne mogu donjeti boljitak, ako treba i finasijski ih pogurati. Minuli rad je ok, ali nisu dzaba igrali. Da su imali bolje ponude i vjere u sebe otisli bi. 10-tak ne produzivati i dovesti 5 ala Pejovic, Stanojevic,Tatar,Rahmanovic i bit cemo 2x jaci.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, Google [Bot], Kaunas, Vanja8 i 69 gostiju.