glupost bi bila bekricu da dodze u hajduk...korejska liga je puno jaca od hrvatske realno je tu negdje u rangu sa holandskom i po meni bi van svake pameti bilo dolazit u hajduk,,,sajo10 je napisao/la:Hajduk od Incheona želi kupiti Samira Bekrića
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
To je ofirna reklama, šta se ložite. Ima i boljih igrača za manje pare. Baš će za Bekrića istresati neko veće obeštećenje. Izvor da ne spominjem. Familijarno vezan s Bekrićem.gruezi je napisao/la:glupost bi bila bekricu da dodze u hajduk...korejska liga je puno jaca od hrvatske realno je tu negdje u rangu sa holandskom i po meni bi van svake pameti bilo dolazit u hajduk,,,sajo10 je napisao/la:Hajduk od Incheona želi kupiti Samira Bekrića
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
mozda i jest jaca od hrvatske,al u rangu s holandskom nije 100%.reci da se salis,molim te.jos ces nam reci i da su AJAX i Inćuni u istom rangu....gruezi je napisao/la:glupost bi bila bekricu da dodze u hajduk...korejska liga je puno jaca od hrvatske realno je tu negdje u rangu sa holandskom i po meni bi van svake pameti bilo dolazit u hajduk,,,sajo10 je napisao/la:Hajduk od Incheona želi kupiti Samira Bekrića

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Ti što kažeš da je Fajić kloc ti nemaš pojma o fudbalu.Momak je najbolji golgeter i ti kažeš kloc.Možda je "Kloc" što mu babo nije platio savezu ili nekome da zaigra u Turskoj
Semir Stilic pogadja za vodstvo Lecha
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- legenda reala
- Kontakt:
imaćemo igrača i u drugom krugu
Rahimić,Burić,Štilić,Lulić,Bičakčić,Muslimović,Papac,možda Jahić
oprostili se :Ibričić,Vranješ,Salihamidžić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jahica otpisi i njegov AEK.Ebase ih braca Rusi. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vranješ rezerva u Šerifu. Nije nastupio u zadnjem kolu moldavske lige(za ranije ne znam), a i protiv Dinamo Kyeva cijeli meč presjedio na klupi.legenda reala je napisao/la:imaćemo igrača i u drugom krugu
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
moguce da je na klupi jer je prosinecki gledao tekmu..i kao gledao nekog brazilca stoperaŽeljovac je napisao/la:Vranješ rezerva u Šerifu. Nije nastupio u zadnjem kolu moldavske lige(za ranije ne znam), a i protiv Dinamo Kyeva cijeli meč presjedio na klupi.

ja kako znam ova vranjes je u ovom serifu na posudbi iz zvezde...samo kazem moguce je

Vranjes u kvalifikacijama za LS od 8 odigrao 6 a u EL od 6 odigrao 4 utakmice ,sve od pocetka do kraja
Husejinović ušao u 82. minuti. Zamijenio Fringsa.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Cocalić odigrao cijeli meč. Panionios 0:0 kući sa Atromitosom. Zadnjih 20 minuta igrao na stoperu.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Jesi dosadan sa njim višeŽeljovac je napisao/la:Cocalić odigrao cijeli meč. Panionios 0:0 kući sa Atromitosom. Zadnjih 20 minuta igrao na stoperu.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Zec nije zaigrao jučer, iako je to najavio u intervjuu za ovaj portal. Zijanili kući 1:5 od Bursaspora.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
I Pjanic je po ovom portalu prije 2 godine najavio da je Benzema vec spreman za United, a on par dana kasnije zavrsi u Realu.Željovac je napisao/la:Zec nije zaigrao jučer, iako je to najavio u intervjuu za ovaj portal. Zijanili kući 1:5 od Bursaspora.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bekrić je buduća zvijezda
- AmanijakzO
- Kontakt:
Koji golmani... Šehić is the king
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nego gledam Bajica i Grlica.Nase stare kuke
u Duisburgu.Grla asistent gola koji ih vodi u cetvrtfinale kupa DFB.I tto u po Kelna.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajde da i naziv videa nije kopija, jer je to compilation često, ali taj znak "play" na kraju naziva...AmanijakzO je napisao/la:Koji golmani... Šehić is the king

Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Zna li ko jel sta bilo sa ovim ?Principatus je napisao/la:Ne znam gdje da napisem, pa eto ovdje:
Nusmir Fajic iz Travnika je u srijedu u Njemackoj kod MSV Duisburg (2.liga) na probe-treningu.
Mozda je to vec u nasim medijima poznato, ja sam tek danas procitao na TM.
Inace je Duisburg na 4. mjestu, 2 poena iza prvog mjesta na kojem je Augsburg. To znaci da bi za pola godine mogli igrati u 1. Bundesligi, to bi vjerovatno bio veliki korak za njega.
1 FC Augsburg FC Augsburg +18 32 Aufstieg Auf
2 Hertha BSC Hertha BSC +12 32 Aufstieg Auf
3 FC Erzgebirge Aue FC Erzgebirge Aue +1 31 Relegation
4 MSV Duisburg MSV Duisburg +13 30 Ab
http://www.reviersport.de/140481---msv- ... t-vor.html