FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako ro kaze onda je to taj sastav,ko sam ja ili ti ljoze da tvrdimo i mislimo drugacije ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nije ti ovo birtija,tamo pa cirkuzaj
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ako ce vec Zec spica igrati, onda makar gasala poludesno staviti, ili krilo, kako vec bude. Prije bih njega gurao nego hajdara, momak ima 17 god a obecava.
Gledam gol Tatara, Veseli nikad u karijeri, pa ni na treningu neće zabiti onakav gol..
Drag mi je, ali vakat je za klupu..
Drag mi je, ali vakat je za klupu..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
[quote=Omark post_id=7847284 time=1599861274 user_id=37623]
Pa nisam ja iguita yebo ga ti :kafa:
[/quote]
Slobodna mi je donja pipa , pa se malo sagni.
Pa nisam ja iguita yebo ga ti :kafa:
[/quote]
Slobodna mi je donja pipa , pa se malo sagni.
-
- Kontakt:
Ja ne znam što se on ovoliko ljuti? Fulio 9 od 10 najava, i onda ti još psuje kad mu kažeš.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Zec kad počne igrati, mene očekujte u tandemu s njim.
-
- Kontakt:
Za Zeca je samo steta sto nije prihvatio unosniju ponudu Zrinskog.
- dubioza144
- Kontakt:
Treba Milicevica probat lijevo protiv sirokog
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma ja bi prije da od Sehe napravimo nesto, ima momak potencijala.
Zna li se hoce li Zec igrati protiv Sirokog?
znaci odmorio se, ozdravio je, siguran sam i izlijecen koliko je pauzirao barem sa klupe ako ne pocne, onda nemam rijeci
definitivno da Lendric odmori a da on uskoci ako je Lendra istrosio protiv Maccabija.
znaci odmorio se, ozdravio je, siguran sam i izlijecen koliko je pauzirao barem sa klupe ako ne pocne, onda nemam rijeci

definitivno da Lendric odmori a da on uskoci ako je Lendra istrosio protiv Maccabija.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Kako to obicno biva da je otisao tamo, ne sto bi imao vecu platu, nego bi im bio glavni igrac u top formi.timpramosavePla je napisao/la: ↑12 sep 2020, 11:28Za Zeca je samo steta sto nije prihvatio unosniju ponudu Zrinskog.
Mjau !
Da je dočekati ovakvu postavu

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da nije bilo korone i da su svi full spremni, mogli bi Maccabija izbaciti sa ovim sastavom koji sam postavio. Ovako ti umjesto Zeca igro Ante, umjesto Mustafe Veseli, umjesto Dade Meša, umjesto Ikića Miletić, umjesto Erića Fejzić. Još svi nespremni.
To sam ja i rekao odmah nakon utakmice. Tamo smo otisli sa nekim b opcijama na pojedinim pozicijama plus te opcije nisu spremne full. Alispahic moze u ovoj ligi igrat, ali za nivo u Evropi Dado ima prednost. Ti Dadu nisi mogao koristiti zbog dobro poznatih razloga. Isto tako Ikic u odbrani.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pregovaracka sposobnost Radnika opala je kako im je Krstajic otisao, ja bih pokusao dovesti malog Pecu. Ponudit im neki procenat od narednog transfera. Svakako su u zategnutim odnosima sa njim, sto bih ja svakako pokusao iskoristiti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko i 15 gostiju.