FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako Tatar zna loptu pljunuti, ono je milina. Kad ga vidiš rekao bi da nema taj kuveta da dobaci sa penala, ali kad je mlatne lik, ide ko iz topa. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doduše..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Bgm Oremuš juce dobar na poziciji desnog beka, lijeva strana juce podbacila ali nema veze, imaju pravo imati los dan, Pejovic pokazao da je pojacanje. Jedino me brine TSS, tanko od njega ovo sto i odigra, i napadac, mada kako cujem od toga nista za sada.
Nego sta kaze novinar ima li neporazenih
Nego sta kaze novinar ima li neporazenih

Astana je pocela ligasku utakmicu u 11 ,za sad nema golova.(nemam stream da me ne citirate
)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hordasDoboj
- Kontakt:
Od sinocnje utakmice ja im samo zamjeram period od crvenog kartona pa dok Borac nije dao go. Mi moramo ono iskusno zavrsit, a ne idemo u napad 5 vs 3 i ništa. Ne smijemo cekat da dobijemo go pa da pokazemo da znamo.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baci bratu link u pp
Poraz cigana u šb i naša pobjeda protiv olimpika bi fino zaokružila ovaj ciklus i imali bi solidnu prednost pred težak raspored koji slijedi.Ali s obzirom na širinu mi bi trebali tu prednost zadržati do Krupe
Imali smo i u tom periodu par super prilika šteta što ih nismo iskoristili. Ovaj tim raste iz kola u kolo,kako vrijeme odmiče bićemo sve bolji.hordasDoboj je napisao/la: ↑12 sep 2020, 11:39Od sinocnje utakmice ja im samo zamjeram period od crvenog kartona pa dok Borac nije dao go. Mi moramo ono iskusno zavrsit, a ne idemo u napad 5 vs 3 i ništa. Ne smijemo cekat da dobijemo go pa da pokazemo da znamo.
Uživaj brate.
ISTINA ZA VEDRANA!
Uprati li ko sut Rahmanovica na otvaranju utakmice? Lopta krivuda i pada kao u doba Juninha. Ono zelim da vidim sto cesce, cim pogodi okvir bit ce gol jer ono golmani ne brane. Takodjer, slobodan udarac Milicevica je bio odlican.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dosta ljudi ovdje je pocelo da psuje Emira, da ga " konstruktivno kritikuje" i kad pogledaš vidiš da je covjek,skoro svaku ubo...
Pojedinci se sprdali sa Lazicem, Pejovicem, Fanimom...
Imaju prigovor na Zinedina i to se malo slazem,ali ne otpisujte momka koji je izraziti znalac i koji je malo odsutan zbog sopstvene situacije unutar svoje porodice...
Ima tu pojedinac ,dva koji ne treba biti u klubu,ali koji to klub ubode sa svakim igracem...
Od mene Hadzija sve pohvale za igrace, ali te molim samo da zavrsis ovog spica s kojim se pregovara...
Vinko,jedan gospodin, jedan kulturan covjek koji je znao u kakav pakao od navijaca dolazi, a koji je pokazao zavidno trenersko znanje i od one mlohave ekipe stvorio tako mocan tim za nase uslove, koji sebi moze dopustiti da protiv Borca igra sa jedno 70 % snage i zavali im 4 komada...
I taj isti Vinko je od pojedinaca ovdje dobijao razne epitete, poput one da uzima talove da pojedinci igraju,do onih da je ubleha koja pojma nema...
Sta ces,takvi smo, najgori dusmani sami sebi,a jos kad se doda malo zlobnosti,dobijes pitara od glave do pete...
Bravo momci jos jednom,bravo Vinko...
Bice to jos bolje i aBda opet maj,opet Vjecna vatra i opet nova titula i tako svake godine...
Imaju prigovor na Zinedina i to se malo slazem,ali ne otpisujte momka koji je izraziti znalac i koji je malo odsutan zbog sopstvene situacije unutar svoje porodice...
Ima tu pojedinac ,dva koji ne treba biti u klubu,ali koji to klub ubode sa svakim igracem...
Od mene Hadzija sve pohvale za igrace, ali te molim samo da zavrsis ovog spica s kojim se pregovara...
Vinko,jedan gospodin, jedan kulturan covjek koji je znao u kakav pakao od navijaca dolazi, a koji je pokazao zavidno trenersko znanje i od one mlohave ekipe stvorio tako mocan tim za nase uslove, koji sebi moze dopustiti da protiv Borca igra sa jedno 70 % snage i zavali im 4 komada...
I taj isti Vinko je od pojedinaca ovdje dobijao razne epitete, poput one da uzima talove da pojedinci igraju,do onih da je ubleha koja pojma nema...
Sta ces,takvi smo, najgori dusmani sami sebi,a jos kad se doda malo zlobnosti,dobijes pitara od glave do pete...
Bice to jos bolje i aBda opet maj,opet Vjecna vatra i opet nova titula i tako svake godine...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mišljenja sam da je još teško pričati o tome jer smo i dalje u igri za europu. Kada završimo za europom onda nam samo liga preostaje a nakon toga kup i mislim da ćemo tu moći napraviti dodatnu razliku, sada još nije vrijeme za to. Treba svu snagu preusmjeriti na Astanu/Budućnost kada dođe vrijeme za to pa i po cijenu derbija. Znaš da igramo 3 dana poslije europske sa njima i smatram da se nećemo dobro provesti radi umora ali hajde nebitno sad, imamo Olimpik, Tuzlu pa tek onda te dvije.
Sve receno, bravoVanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 11:52Dosta ljudi ovdje je pocelo da psuje Emira, da ga " konstruktivno kritikuje" i kad pogledaš vidiš da je covjek,skoro svaku ubo...

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Klokotnica je uz tebe, samo nastavi pisatiSanchez1987 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 11:26Ne zele ljudi da im neko kao ti dobacuje na komentare,pa se samo isfurali s teme,isto ko dijete neko u skoli ono iz zadnje klupe samo snima sta se desava i dobacuje i kesla se ono hinjski ne bil drugi rekli kako je zanimljiv![]()

Kako je brat iz slobodnog spuca, sekundica da pogodi

Kad vidi covjek ko nam jucer nije igrao, i da aBd Zidan kad ufati svoj ritam... Realno na dva fronta se moze igrati i ne biti previse umoran.
Svaka cast ekipi na pobjedi!
Tatar je prekucao ovu ligu vec odavno
Motiv, zalaganje extra!
Mi se dizemo iz tekme u tekmu to se jasno vidi, igra sinoc i nije bila na najboljem nivou jer smo lahko ispadali i davali puno prostora protivniku, moguce da je to zbog ofanzivne nase igre a i neuigranosti linija jos uvijek, a mislim da je problem sto Tino nije ni blizu forme( veliki je majstor s loptom i strasan igrac), al nema snage da trci u sredini da isprati igraca, segment na kojem moramo raditi jeste da ne dopustamo protivniku veci broj sansi , to kad uspijemo uz ovakvu igru... samo nebo je granica
I ja Ahmu volim ko brata rodjenog, al covjek je trenutno igrac za 20 minuta, ganjaj tog spica Hadzija olaksaj i ekipi i Ahmetu
Tatar je prekucao ovu ligu vec odavno
Motiv, zalaganje extra!
Mi se dizemo iz tekme u tekmu to se jasno vidi, igra sinoc i nije bila na najboljem nivou jer smo lahko ispadali i davali puno prostora protivniku, moguce da je to zbog ofanzivne nase igre a i neuigranosti linija jos uvijek, a mislim da je problem sto Tino nije ni blizu forme( veliki je majstor s loptom i strasan igrac), al nema snage da trci u sredini da isprati igraca, segment na kojem moramo raditi jeste da ne dopustamo protivniku veci broj sansi , to kad uspijemo uz ovakvu igru... samo nebo je granica
I ja Ahmu volim ko brata rodjenog, al covjek je trenutno igrac za 20 minuta, ganjaj tog spica Hadzija olaksaj i ekipi i Ahmetu
Zadnja izmjena: Inijesta, dana/u 12 sep 2020, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
A znas gdje je to?Zip je napisao/la: ↑12 sep 2020, 11:56Klokotnica je uz tebe, samo nastavi pisatiSanchez1987 je napisao/la: ↑12 sep 2020, 11:26Ne zele ljudi da im neko kao ti dobacuje na komentare,pa se samo isfurali s teme,isto ko dijete neko u skoli ono iz zadnje klupe samo snima sta se desava i dobacuje i kesla se ono hinjski ne bil drugi rekli kako je zanimljiv![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ordabasy - Astana 0:1
Ovo je Sarajevo koje ja želim uvjek gledati. Mislim da se većina raje slaže. Mi smo njih sinoć mogli hladno pobjediti 1:0 da oni ne pogledaju na naš gol. Meni to ne treba. Mi smo FKS, nismo Sloboda nismo Zrinjski. Želim da svaku utakmicu pobjedimo 6:4 a ne 1:0. 
Budimo realni, ne može se izvesti ovakva postava sa 3 znalca u sredini a da pozadi ne ostane malo propuha. Ustvari, mozda negdje moze funkcionisati to da si savrsen i naprijed i nazad ali to se zove Bayern ili Liverpool, ne moze se to glledati za kojvertibilne marke.
Meni je ovo od juče savršenstvo, odavno nisam više uživao u 90 minuta fudbala. Sa ovakvom vertikalom po sredini Pejovic-Susic-Rahma, par puta je malo falilo da im se usetamo u gol kao na malom fudbalu.
Najvaznije u svemu je sto to nije jedina dimenzija koju imamo. Dovvoljno je da zamjenis Tinu Andrejem i odjednom si dobio 50% više energije i defanzive, na racun krestivnosti i mirnoce. Sve je do nas! To je golemo...
Budimo realni, ne može se izvesti ovakva postava sa 3 znalca u sredini a da pozadi ne ostane malo propuha. Ustvari, mozda negdje moze funkcionisati to da si savrsen i naprijed i nazad ali to se zove Bayern ili Liverpool, ne moze se to glledati za kojvertibilne marke.
Meni je ovo od juče savršenstvo, odavno nisam više uživao u 90 minuta fudbala. Sa ovakvom vertikalom po sredini Pejovic-Susic-Rahma, par puta je malo falilo da im se usetamo u gol kao na malom fudbalu.
Najvaznije u svemu je sto to nije jedina dimenzija koju imamo. Dovvoljno je da zamjenis Tinu Andrejem i odjednom si dobio 50% više energije i defanzive, na racun krestivnosti i mirnoce. Sve je do nas! To je golemo...
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], HordasDolacMalta i 45 gostiju.