FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E cuj tempiranje forme, dje to ima? Sta da smo izgubili od velsana, ili ozgubili 4 ligaske, ili da je meteor pao pa nas sve pobio, sta bi onda...sta?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Od davno nisam bolju utakmicu gledao u PLBiH. Nadam se da je sad jasno svima koji su govorili da se Rahmanovic treba prodati, koliko su pogrijesili. Sinoc smo pobjedili na kvalitet Rahmanovica i Benje. Jos uvijek ne mogu vjerovati kakav smo drugi gol primilili i koliko je potrebno bilo da se nasi vrate nazad. Igra je bolja nego sto je bila, al ima dosta stvari na kojim treba poraditi, jer se moze desiti utakmica da protivnik sve prilike iskoristi, sto nije bio slucaj sa Borcem sinoc. Sve u svemu, moze dosta i mora dosta bolje, kvalitetom smo daleko iznad svih.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja sam jedan od tih koji je rekao da treba prodati Rahmanovica i Tatara. Mislim kad bi oni imali zelju da produze ugovor opet, naravno da bih volio da ostanu ali njima ugovor istice 6/2021, znaci sad ti je zadnja prilika da ih unovčiš, naravno poslije Evrope. Na Hadziji je da skonta sta je najpametnije, samo da ne dodjemo u januar opet pa eto kao nece da produze, na tribine ce..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlično, dobro je ovo do sada. Digli smo se i igramo bolje, možemo i moramo još bolje u nastavku. Start nije loš, fale jedino 2 boda protiv Mladosti ali protiv Tuzle smo uzeli 3 mada možda nismo sve zaslužili. Start prvenstva može dobiti prolaznu ocjenu.
Slijede dva gostovanja protiv ekipa koje će biti i koje jesu u donjem dijelu tabele, Olimpik i Sloboda. Maximalno ozbiljno shvatiti i jedne i druge i uzeti 6 bodova koji će nam donijeti maximalno samopouzdanje i mirnoću pred paklen raspored poslije u ligi (Željezničar kući, Široki gosti, Zrinjski kući).
Olimpik sljedeći, mislim da će bit teže protiv njih nego protiv Slobode, nisu osvojili ni bod ali bez obzira, mislim da će biti nezgodni, ipak vjerujem u pobjedu i protiv njih i protiv Slobode.
Slijede dva gostovanja protiv ekipa koje će biti i koje jesu u donjem dijelu tabele, Olimpik i Sloboda. Maximalno ozbiljno shvatiti i jedne i druge i uzeti 6 bodova koji će nam donijeti maximalno samopouzdanje i mirnoću pred paklen raspored poslije u ligi (Željezničar kući, Široki gosti, Zrinjski kući).
Olimpik sljedeći, mislim da će bit teže protiv njih nego protiv Slobode, nisu osvojili ni bod ali bez obzira, mislim da će biti nezgodni, ipak vjerujem u pobjedu i protiv njih i protiv Slobode.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa drugo poluvrijeme igrali koliko je trebalo,nema potrebe se trositi i pored toga lopta 62% kod nasbordobijeli je napisao/la: ↑12 sep 2020, 09:40Pa nebi rekao da smo na trku, drugo poluvrijeme smo imali igraca vise. Imamo dosta igraca koji fizicki nisu na nivou Sušic, Zinedin, Salcin, Ahmetovic, Handzic.samoSA je napisao/la: ↑12 sep 2020, 08:42Sinoc je dosla do izrazaja nasa fizicka sprema,jednostavno smo ih na trku uzeli,kad imas kuveta i lopta ima bolji protok,bilo je pasova dobrih i nase prepoznatlljive igre sto nam je falilo prvih par kola.Gledao sam tekmu i imao osjecaj da im mozemo zabit kad hocemo,poslije svakog izjednacenja nasi se "naljute" i uvale ga.Jednostavno se vidjela dominacija imamo strasan tim.Da moze bolje,moze.Uvjek moze bolje pa nasa klupa bi glat minimum evropu izborila u ovoj ligi
Al sve u svemu igra je bolja dizemo se u svim segmentima, prvi smo imamo finu šansu za play off tako da je ovo sve vrlo dobro.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se hoće što više ekipa postaviti poput Borca na Koševu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
I pejović sinoć super 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Pojeovic je vise pokazao u dvije utakmice, nego Jajalo za polusezonu kod nas.
Pejovic 2 utakmice - 2 asistencije 
S njim smo dobili vrhunskog igraca

S njim smo dobili vrhunskog igraca
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Generalno sve su gostujuce ekipe igrale onako ovu sezonu,i Velez i TC i sinoc Borac.S tim sto smo mi sinoc odgovorili istom mjerom,dok u ove dvije utakmice smo se odlucili igrati defanzivnije .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Meni je super podatak da imamo moc prilagodbe utakmici/protivniku/izmjenama... Nema vise nabijanja pa sta se gore uradi. Mirnoca na lopti, i podatak da cak i stoperi ucestuju u kreiranju napada je nesto sto do sada nismo imali. Odbranu (posebno prekide) moramo popraviti, te nacrtati napadaca koji moze vise od Ahme ali koji je prije svega drugaciji kalibar. Uz ovakvu igru bas bi nam legao neko brzi, nizi...o Ahmi je sve ispricano i dao bih mu ugovor do kad on zeli, ali da se rastereti, da mu se ne stvara pritisak, dovoljno je sto ga godine "pritiscu".
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Cim se slabo pise nakon pobjede, znas da smo na pravom putu. 

Treba zapaziti i onu akciju kad je srušen Jukić na ivici kaznenog prostora. Kakav pas Miličevića, a prijem Jukića. Skoro pa šah-mat u dva poteza.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ne zele ljudi da im neko kao ti dobacuje na komentare,pa se samo isfurali s teme,isto ko dijete neko u skoli ono iz zadnje klupe samo snima sta se desava i dobacuje i kesla se ono hinjski ne bil drugi rekli kako je zanimljiv
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv i 41 gost.