FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 12 sep 2020, 06:25

Hebibovic ponovo na beku

#VinkoOut
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 12 sep 2020, 06:26

Pitar6785 je napisao/la:
12 sep 2020, 02:55
Nemogu da vjerujem da neko moze bit icim zadovoljan osim sa 3 boda. Ozbiljani trener (jagodic treba dobit otkaz evo zakaric ga osamario danas) sa ovakvom ekipom kao borac bi odnojio
Sva tri boda.

Kod rezultata 0:0 prvih 20 minuta borac ima 2 sto posto sanse mi dali go iz polu sanse.

Borac izjednacio, u najgorem trenutku ponovo individualna greska nicim izazvana mi povedemo 2-1. Bili su ljudi bolji imali precku stativu.

Drugo poluvrijeme igrac odma dobiva (opravdano, jagodiceva krivica moro mu je utubit u glavu da nesmije pravit tako glupe faulove iliga zamjenit)

Sa igracommanje ljudi su do 3 naseg gola bili ravnopravan protivnik i cinjenica je da su sa igracem manje su stigli do poravnjanja, ponovo jagodic grijesi, mislim da je trebo odma nakon izjednjacenja izvrsit izmjenu naredit da se igraci pocnu otezat da se igraci njegovi malo odmore a ne ici na 3 boda protiv ekipe kao sto je SARAJEVO i to sa igracem manje, ovo je amaterski potez ..

Sto se tice igraca najbolji je rahmanovic
Dzokanovic je za 30 minita pokazo da je 10x bolji od susica
Susic naj losi
Salcin je bio preumoran i slab
Ahmet mora bolje
Svi ostali ok al ispod moji ocekivanja

Puno prostora smo im ostavljali puno razmaka izmedu igraca iz isti gresaka primamo golove

Nekako smo spori bili nego protiv radnika i borca..koda smo iz 3 u 2 brzinu ubacili

Oremus je bio dobar..

Sa ovakvim igrom nebi uzeli skretnicu ni zrinjski nit ubice

Ja nisam zadovoljan trkom nisam zadovoljan susicom nadat se da ce protiv olmpica bit bolje

Volim te SARAJEVO
Komentar na ovaj prvi dio tvog posta, jer ovaj drugi o ucinku i poredjenju igraca je bar za mene totalno promasen.
Ovo sto ti pricas Jagodic jako dobro zna sto se moze razumjeti i iz njegovih izjava u kojim niti jednog momenta nije spominjao nasu igru ili komentarisao da smo zasluzeno pobjedili- nadigrali Borac. Ali...
Zaboravljas da prave ekipe pobjedjuju i kad ih “nadigraju”, i tu trener protivnicke ekipe ne moze puno da promjeni (vise puta smo i samo osjetili to posebno u Evropi) Zasto? Jer imaju igrace koji svojim pojedinacnim kvalitetom i onda kad ekipa ne igra najbolje timski (ili to tako izgleda) rjesavaju utakmice. Mi na najmanje 9 od 11 pozicija a vrlo cesto na svih 11 imamo boljeg igraca (igrac za igraca ukljucujuci i klupu) od bilo koga u BHPL! Sinoc su Rahmanovic i Tatar svojim individualnim kvalitetom iz niceg kreirali dvije situacije i zabili 2 komada. Sutra ce to opet ponoviti ili ce to biti neko drugi (Ahmet, Pejovic, Susic, Fanimo, Andrej, Krste, da ne nabrajam). Jednostavno kad su momci odmorni, spremni i 100% voljni za igru tesko da im se iko U BHPL moze suprostaviti.
I jos nesto ovo nije nikakva euforija ili pretjerani optimizam, nego cista realnost i cinjenicno stanje koje na terenu treba da se pokaze iz utakmice u utakmicu.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 12 sep 2020, 06:32

Al najjače je ovo "Svi ostali ok al ispod moji ocekivanja"....znači i Tatar.

:bow:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 sep 2020, 06:48

Pitar6785 kad gleda Bayern

Davies je khurac
Kimmich najlosiji
Lewandowski ne moze u vratniku bit spic
Gnabry i Coman ok
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 sep 2020, 07:01

Mnogo bolja igra u odnosu na prije, stvaramo više šansi, kombinujemo, fizički se malo podigli.

Samo mi se ne sviđa sto nam u svakoj tekmi ljudi stvore po 5-6 stopostonih prilika; iole ozbiljnija ekipa to kaznjava, sto nam je bilo protiv onih rusa.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 sep 2020, 07:17

Trebamo skupiti para i uzeti u Metropolisu kolaca pa postali babuki nasem Saidu da fino rucka prije tekme i malo spusti gas protiv nas :D

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 sep 2020, 07:20

ado-hz je napisao/la:
12 sep 2020, 07:17
Trebamo skupiti para i uzeti u Metropolisu kolaca pa postali babuki nasem Saidu da fino rucka prije tekme i malo spusti gas protiv nas :D
Ne brini se, babuka ce uciniti sve da ne igra protiv nas.

Nego, moze li video one pete Rahmana :tokralju:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 12 sep 2020, 07:41

Dobro jutro Sarajevo branilac titule i lider premijer lige se zove imenom tvojim.

Igraj bordo bijeli
ISTINA ZA VEDRANA!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 sep 2020, 08:20

Šta li je sa Besimom ?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 sep 2020, 08:23

mirzatele je napisao/la:
12 sep 2020, 08:20
Šta li je sa Besimom ?
Treba gledat Bordo Sedmicu...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 sep 2020, 08:25

mirzatele je napisao/la:
Šta li je sa Besimom ?
Nema mjesta pored Dupovca i Milog. :D

Na stranu, meni Dupovac i Milicevic odlicno djeluju, Besim je usao losije u sezonu, nek se bori za prvih 11.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 12 sep 2020, 08:32

AlfredNobel je napisao/la:
12 sep 2020, 01:55
Nisam upratio, da li je vrli fudbalski znalac i jedan od najvećih stručnjaka na polju fizičke spreme, Napapijri, uputio izvinjenje stručnjaku kakav je Eldin Jelešković za sve one jadne i bijedne bljuvotine, uvrede i pogrdne riječi?
Pošto je dugo mlatio praznu slamu i vrtio priču kako Eldina boli qurac za FKS i kako je zaokupiran drugim stvarim, uz raznorazne uvrede i laži kako je, parafraziram šatro vrtio samo neke online treninge. Pošto se dičiš time kako ti znaš o tome, onda je valjda red. S druge strane, možda jednostavno ne poznaješ termin 'tempiranje forme', pa si se malo zayebao. Tu je i treća opcija, koja je i najvjerovatnija, a to je da si jedva dočekao nešto onako kako bi udario po gospodinu Jeleškoviću čisto da 'sapereš' svog Husija.

Red je na jedno izvinjenje, kažeš 'ispao sam paglu' i vozdra, pošto si baš bio uvjeren u svoje navode. Preporučujem 'Google' i search 'tempiranje forme', pa da nam se malo edukuješ. Vrlo je jednostavno i logično, jer da nije, to ne bi radili najveći klubovi svijeta.
Forma se tempira, fizicka sprema ne. Uostalom, jos uvijek mi tom istom fizickom spremom ne odudaramo od drugih, kao sto se najavljivalo ovdje. Pitam ja tebe, pod uslovom da si u pravu, sta bi se desilo da smo ispali protvi onih cobana sa Velsa zbog "tempiranja forme"? Ja nemam problem priznati gresku, cak mi bude i drago ako se takvo nesto desi jer ide u korist FKS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 sep 2020, 08:41

Bordo jutro
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 12 sep 2020, 08:42

Sinoc je dosla do izrazaja nasa fizicka sprema,jednostavno smo ih na trku uzeli,kad imas kuveta i lopta ima bolji protok,bilo je pasova dobrih i nase prepoznatlljive igre sto nam je falilo prvih par kola.Gledao sam tekmu i imao osjecaj da im mozemo zabit kad hocemo,poslije svakog izjednacenja nasi se "naljute" i uvale ga.Jednostavno se vidjela dominacija imamo strasan tim.Da moze bolje,moze.Uvjek moze bolje pa nasa klupa bi glat minimum evropu izborila u ovoj ligi

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 sep 2020, 09:06

Denchi je napisao/la:
12 sep 2020, 08:23
mirzatele je napisao/la:
Šta li je sa Besimom ?
Evo bas stavio da gledam uz kafu, znaci bit će odgovor

@krokodil slazem se, Dupovac iznenađujuće dobar a Milicevic je najbolji stoper Sarajeva zadnjih x godina

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 sep 2020, 09:09

Bekic, Okic ili Dilaver ko dolazi? :D ne znam nista ali realno ako neki napadac bi dosao bice backup za Ahmetovica.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 12 sep 2020, 09:09

mirzatele je napisao/la:
12 sep 2020, 09:06
Denchi je napisao/la:
12 sep 2020, 08:23
mirzatele je napisao/la:
Šta li je sa Besimom ?
Evo bas stavio da gledam uz kafu, znaci bit će odgovor

@krokodil slazem se, Dupovac iznenađujuće dobar a Milicevic je najbolji stoper Sarajeva zadnjih x godina
Šerbečić igra protiv Olimpika
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 sep 2020, 09:29

Sanchez1987 je napisao/la:
12 sep 2020, 00:19
Zip je napisao/la:
11 sep 2020, 22:59
Evander je napisao/la:
11 sep 2020, 22:56

Ovo kad procitam ospem se.
Ovo izvrnutu rijec furaju po Zivinicama i tom kraju.
Gdje vas uce to?
Klokotnica :tokralju: :rol:
Nabijem vas obojicu po bosanskom 😉 u klokotnici 😁cuj pedagoŽ dosao da ispravlja rijeci :salut:
Alo Klokotnica boy, miran budi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2020, 09:40

samoSA je napisao/la:
12 sep 2020, 08:42
Sinoc je dosla do izrazaja nasa fizicka sprema,jednostavno smo ih na trku uzeli,kad imas kuveta i lopta ima bolji protok,bilo je pasova dobrih i nase prepoznatlljive igre sto nam je falilo prvih par kola.Gledao sam tekmu i imao osjecaj da im mozemo zabit kad hocemo,poslije svakog izjednacenja nasi se "naljute" i uvale ga.Jednostavno se vidjela dominacija imamo strasan tim.Da moze bolje,moze.Uvjek moze bolje pa nasa klupa bi glat minimum evropu izborila u ovoj ligi
Pa nebi rekao da smo na trku, drugo poluvrijeme smo imali igraca vise. Imamo dosta igraca koji fizicki nisu na nivou Sušic, Zinedin, Salcin, Ahmetovic, Handzic.
Al sve u svemu igra je bolja dizemo se u svim segmentima, prvi smo imamo finu šansu za play off tako da je ovo sve vrlo dobro.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 12 sep 2020, 09:48

Mislim da je sinoć izmjena bila Velkoski - Ahmetović da ništa ne bi pogriješili.
Igramo sa dosta više kombinatorike a i realno Ahmetoviću je dosta bolje išlo dok su po bekovima bili Šabanović i Pidro, baš su ga hranili asistencijama i jedan i drugi. Velkoski je bio dosta dobar napadač samo što bi sa njim izgubili čovjeka u 16m jer bi se dosta više izvlačio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, skoJaa, tajsamja, Vanja8 i 66 gostiju.