Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Mislim da je olimpik bio na tv prvo kolo protiv zrinjskog u mostaru
-
- Kontakt:
Nije bilo prijenosa.worchester je napisao/la: ↑09 sep 2020, 18:23Mislim da je olimpik bio na tv prvo kolo protiv zrinjskog u mostaru
-
- Kontakt:
Svasta.
Ubijedjen sam bio da sam glwdao na tv utakmicu
-
- Kontakt:
Mozda si River Plate gledoworchester je napisao/la: ↑09 sep 2020, 22:05Svasta.

-
- Kontakt:
Rayo vallecano je ipak bio u pitanju 

17.9.
18.30h Olimpija-Zrinjski AS BiH
20h Borac-Rio Ave AS2
18.30h Olimpija-Zrinjski AS BiH
20h Borac-Rio Ave AS2
-
- Kontakt:
I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
Pitari, ako mislis na fkS ne moraju. Radjeni su prenosi svih utakmica fkSarajevo.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
-
- Kontakt:
Jesu, ali su naknadno ubacili tekmu s nama u shemu, tj. pisali su kako nece raditi taj prenosvlakanje je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:50Pitari, ako mislis na fkS ne moraju. Radjeni su prenosi svih utakmica fkSarajevo.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Možda bude. Šta im uopšte znači onaj "multiprenos" u 17 sati?killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vi ono niste htjeli da odgodite utakmicu? Iako je to normalna stvar kada jedna ekipa igra evropu?! Ljudi iz arene civilizovani, racunali da nema utakmice i kad su skontali sta se desava, prekombinovali raspored... sva filozofija.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:57Jesu, ali su naknadno ubacili tekmu s nama u shemu, tj. pisali su kako nece raditi taj prenosvlakanje je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:50Pitari, ako mislis na fkS ne moraju. Radjeni su prenosi svih utakmica fkSarajevo.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
Morate jace tipkat kad pisete mailove da bi s Arene shvatili...killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"Kao nekada" je projekt gdje će biti višesatni studio svakog vikenda. Tu će biti uključenja na live prijenose svih sportskih dešavanja, uz kvizove i zanimljive priloge. Mada mislim da bi trebali utakmice naše lige raditi regularno na ASBiHjose je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:23Možda bude. Šta im uopšte znači onaj "multiprenos" u 17 sati?killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.

Utakmicu ŠB-Želj su naknadno ubacili program pa ona sigurno ide na ASBiH.
-
- Kontakt:
ako to kod ajnadzica upali, javi da probamoDenchi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:12Morate jace tipkat kad pisete mailove da bi s Arene shvatili...killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
?killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 18:15ako to kod ajnadzica upali, javi da probamoDenchi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:12Morate jace tipkat kad pisete mailove da bi s Arene shvatili...killafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:40I naravno opet nema prenosa FK Velez. Pretpostavljam, ovom logikom, da nece biti prenos "neatraktivnih" utakmica ni protiv Mladosti, ni protiv Radnika. Znaci 4 kola na radiju, ali je zato Borac svaku u programu, a mi i Pitari se moramo bit i molit u inbox da prenose utakmicu s Koseva.
Zalis kako vas ne prenose? Vidi naziv teme? Znas li gdje si? Znaci samo jace tipkajte...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
kazem ti, ako upali kod ajnadzica kmecanje i jace tipkanje, i mi cemo isto primijenit za prenos... ako ne upali, javi se poslacemo vam mi fesa za gorivo, opustenoDenchi je napisao/la: ↑11 sep 2020, 20:40?
Zalis kako vas ne prenose? Vidi naziv teme? Znas li gdje si? Znaci samo jace tipkajte...
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Jel ti mislis da Ajnadzic radi na Areni? Decko ti si zbilja zalutao u zivotukillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2020, 01:15kazem ti, ako upali kod ajnadzica kmecanje i jace tipkanje, i mi cemo isto primijenit za prenos... ako ne upali, javi se poslacemo vam mi fesa za gorivo, opusteno

-
- Kontakt:
....
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede