Ako Fejza bude branio onda nema jakih ,prica se tako

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako Fejza bude branio onda nema jakih ,prica se tako
Uredu. Ali mi se totalno neprakticnim i nelogicnim cini da Zec igra spica pored vec 3 spica. Juricic, Lendric,Hajric. Zec se u nasoj ligi pokazo dobar na desnom krilu. Ja mislim da ce osketa, makar nevolja natjerati da ga tu i stavi.LjoZee je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:22Evo vidis @farrys. Znaci mi desno krilo nemamo jer ni Zec ako bude igrao nije to krilo.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:19Ono sto sam ja upratio uvijek napadaca i to uglavnom u paru s nekim, danas je to bio Hajric, ali vecinom je sa Juricicem bio do sada.
Inace vidim pise se da ga ocekujemo na klupi u nedjelju. Mislim da ne postoji nikakav razlog da tako ne bude. Skroz ok djeluje fizicki, valjao bi makar da pred kraj udje ako bude trebalo.
Što si se svezao najboljeg golmana?
Ako je Veseli lijevo onda nama treba taktika furaj mali sredinom.
*Momenat kad pozelim da imam opciju da ban podijelim*
Zato vjerovatno sto najcesce igramo formaciju sa 2 spica tj. 442 pa da ima 4 u rosteru da to u idealnoj situaciji iskombinuje.
4-4-2 da, ali sa dva klasicna spica je ja mislim samo protiv Veleza bilo, i to zbog odsustva Stilica. Inace je tu bio Stila kao neka vrsta poluspica, a iza njeg Alispahic.
E ovo vam je sastav koji sigurno nece istrcati u nedjelju
Ja to da narod ne pomisli da imas neku dojavu
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Lokomotifa i 47 gostiju.