Ti haveru više o lobotomcima i 5etarima pričaš nego o Željkanu,to nikad naši navijači nisu radili,propitarili se,zato i jesmo stali na pekaru.KANA je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:38Ma ja uopste ne misli da ce ih stati oni ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje ,realnost je da imaju najbolju ekipu pa samo ovaj izbor igraca koji imaju je strasan .Po meni mozda njihova najjaca ekipa poslije rata mozda jedino ona kad ih je Granov gurao Turkovic,Skoro,Hota ,Avdic...kad su nas 4 _1 dobili.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:45Brate mora ih stati. Cinjenica je da imaju kvalitetnu ekipu ,ali i jos veca cinjenica,da imaju jako puno srece,koja ih bas mazi a i cupaju se na individualne stvari.
Rahmanovic,Tatar i Mersudin,je srz njihove igre.
Ali ja sam zaista siguran da ce im sreca polako poceti okretati ledja. Iako ovo sve nekako djeluje rutinski sa njihove strane,zaista je to daleko od toga. Ali kad ide ide,i onda se samo to i pika.
Da je nama kako krilo nafatat pa makar iz OVAKO bilo. Ili se Bogu molit da Zec pocne igrati. Stvarno frustrira ovo sa krilima u nasoj ekipi.
A koliko znam igra se 11 vs 11 na zelenoj podlozi,pa ko koga.