FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel iko upratio da je arena ponovila na snimku onaj start koji je mislim bio cist penal?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Djokanovic prije Susica,taman da je ovaj u top formi,na dijetu se bar moze zaraditi,od Tine nikakve koristi,i ako proigra i bude dobar otici ce besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:389/10
Korektna partija od sve 3. Mogu oni bolje ali obzirom, da prvi put igraju zajedno, zato malo veca ocjena![]()
-
- Kontakt:
Ordabasy - Astana sutra u 11:00.
Ovo kad procitam ospem se.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:51Djokanovic prije Susica,taman da je ovaj u top formi,na dijetu se bar moze zaraditi,od Tine nikakve koristi,i ako proigra i bude dobar otici ce besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:389/10
Korektna partija od sve 3. Mogu oni bolje ali obzirom, da prvi put igraju zajedno, zato malo veca ocjena![]()
Ovo izvrnutu rijec furaju po Zivinicama i tom kraju.
Gdje vas uce to?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 sep 2020, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Evander je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:56Ovo kad procitam ospem se.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:51Djokanovic prije Susica,taman da je ovaj u top formi,na dijetu se bar moze zaraditi,od Tine nikakve koristi,i ako proigra i bude dobar otici ce besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:38
9/10
Ovo izvrnutu rijec furaju po Zivinucama i tom kraju.
Gdje vas uce to?
KlokotnicaEvander je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:56Ovo kad procitam ospem se.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:51Djokanovic prije Susica,taman da je ovaj u top formi,na dijetu se bar moze zaraditi,od Tine nikakve koristi,i ako proigra i bude dobar otici ce besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:38
9/10
Ovo izvrnutu rijec furaju po Zivinicama i tom kraju.
Gdje vas uce to?

Ja mislim da treba Andrej igrati u ovim jačim utakmicama jer je dosta bolji u defanzivi od Tina, dok kod ekipa Mladosti, Krupa, Olimpik, Sloboda, Radnik kući, mogu igrati Aco i Tino u paru, jer u takvim utakmicama mi u 90% slucajeva citavo vrijeme napadamo i lopta je kod nas i korisni je tada Tino od Andreja...Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:51Djokanovic prije Susica,taman da je ovaj u top formi,na dijetu se bar moze zaraditi,od Tine nikakve koristi,i ako proigra i bude dobar otici ce besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:389/10
Bordo bijeli za život cijeli!!
- feniksptica
- Kontakt:
Je l Arena stvarno nije prikazala ponovo onaj penal. Ni gol iz ofsajda nije pokazala il sam propustio. Da se napise jedan mejl onda njima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nisufeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:00Je l Arena stvarno nije prikazala ponovo onaj penal. Ni gol iz ofsajda nije pokazala il sam propustio. Da se napise jedan mejl onda njima
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pejaković, Sučić, Velkovski, Mustenagić, Marinković.... sve u zadnjih 20ak stranica

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
**** ovako se cini vani da je haha. Al nejse Preozbiljna je Arena televizija da ovako sitnim glupostim zbog nekog sponzorstva kaljaju sebi ugled.
bas me zanima hoce li odgovoriti na normalnu kritiku
bas me zanima hoce li odgovoriti na normalnu kritiku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ahmetovicu ne odgovara ni ova igra gdje ima vise kombinatorike, gdje treba trazit prostor za to treba brzine. Nekako mu je vise odgovaralo kad se igralo samo na njeg gdje se on gore hrva, bori, gine, to mu vise odgovara nego ovo sad. Realno treba nam napadac drugacijeg stila, mislim da bi Nedim Hadzic dobro legao
Mislim da je na liniji, kako god nije dosudio očit faul.
Al ti qsereš liče ono baš pa Tino je za Djokanovića toni krosSanchez1987 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:51Djokanovic prije Susica,taman da je ovaj u top formi,na dijetu se bar moze zaraditi,od Tine nikakve koristi,i ako proigra i bude dobar otici ce besplatno.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:389/10
FKS
Prikazan je Ahmetov gol iz ofsajda, bio je.tm01hzne je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:01Nisufeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:00Je l Arena stvarno nije prikazala ponovo onaj penal. Ni gol iz ofsajda nije pokazala il sam propustio. Da se napise jedan mejl onda njima
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci dvije sezone zaredom nam ne sude na Kosevu penale protiv Borca. i opet ih pobijedimo i bez toga. Mujic je ocekivano moro negdje nas ostetit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mujić je morao opravdati crveni, kasnije je jedva čekao da im svira faulove oko 16feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 23:10Znaci dvije sezone zaredom nam ne sude na Kosevu penale protiv Borca. i opet ih pobijedimo i bez toga. Mujic je ocekivano moro negdje nas ostetit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.