FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znači,nismo ni odigrali svoj meč a već prestigli Borca i sa utakmicom manje,nije loše.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sarajevo je najveca prijetnja za titulu ove godine, da se ne lazemo...imaju strahovit vezni redi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Zolotic ostao bez kluba. Treba njega zvati da se vrati, taman u vezni red jer sumnjam da ce Bojo skoro na teren. Treba mu vremena i da se pripremi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pa ja fali nam jos dizelasa svakako
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nama treba Statut. Treba jedinstvo. Treba komunikacija. Treba novac. Treba...
-
- Kontakt:
Raja jel protiv Tuzle (3.10.) igramo sa navijacima? Sad citam Avaz pise da se vraca publika...
ma nama treba dobar hodza da napravi kakav zapis hahahahahhahaha 

to nam je najpotrebnije sad u ovom momentu jer izgleda da se mrve iz pekare as bas pofino razbacale po i oko stadiona
Protiv Krupe sljedece sedmiceBajramovic1999 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:19Raja jel protiv Tuzle (3.10.) igramo sa navijacima? Sad citam Avaz pise da se vraca publika...
-
- Kontakt:
Sarajevo ima siroku klupu i to im je jedina prednost u odnosu na nas, uz malo srece da nas zaobidju povrede i dobro kombinovanje Amara sa formacijama kao sto je radio u prvih par kola bicemo na dobrom putu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Dajte ljudi malo pozitive.Jedan poraz a 33 kola,polako.Korona pokosila ekipu,fizički nespremni dva puta u Izrael išli,nikakva pomoć saveza da zaštiti svoje klubove i još ovoliko negative.Nema potrebe ovde da se komentarišu drugi klubovi sem kad ih Željo samelje.Čuj prvaci svemira pobjedili Borac,koga zaboli neka stvar,i sad najbolji.Ohladite malo i budite malo pozitivniji,pogotovo ako ste sigurni da naši igrači prate ovaj forum.Lijepa riječ je podrška sama od sebe a pogotovo bar ova moralna podrška kad ne ide drugačije.
Ideje,ako neko ima,prezentirajte ljudima koji su zato zaduženi.Svaka marka koja se namakne sad je posebno važna.Evo Ljože,Virual,Irfo sigurno znaju kome se možete obratiti pa izvolite,iziđite sa idejama.Čisto sumnjam da će neko odbiti dobru ideju.
Pozdrav svima i hajmo malo ovako pozitivno,dosta je korone!
Ideje,ako neko ima,prezentirajte ljudima koji su zato zaduženi.Svaka marka koja se namakne sad je posebno važna.Evo Ljože,Virual,Irfo sigurno znaju kome se možete obratiti pa izvolite,iziđite sa idejama.Čisto sumnjam da će neko odbiti dobru ideju.
Pozdrav svima i hajmo malo ovako pozitivno,dosta je korone!
Ma ja uopste ne misli da ce ih stati oni ce iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje ,realnost je da imaju najbolju ekipu pa samo ovaj izbor igraca koji imaju je strasan .Po meni mozda njihova najjaca ekipa poslije rata mozda jedino ona kad ih je Granov gurao Turkovic,Skoro,Hota ,Avdic...kad su nas 4 _1 dobili.BarbareZeljin je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:45Brate mora ih stati. Cinjenica je da imaju kvalitetnu ekipu ,ali i jos veca cinjenica,da imaju jako puno srece,koja ih bas mazi a i cupaju se na individualne stvari.
Rahmanovic,Tatar i Mersudin,je srz njihove igre.
Ali ja sam zaista siguran da ce im sreca polako poceti okretati ledja. Iako ovo sve nekako djeluje rutinski sa njihove strane,zaista je to daleko od toga. Ali kad ide ide,i onda se samo to i pika.
Da je nama kako krilo nafatat pa makar iz OVAKO bilo. Ili se Bogu molit da Zec pocne igrati. Stvarno frustrira ovo sa krilima u nasoj ekipi.
Mujezinović je naše krilo, sklonili su ga protiv MDK unutra, a to je bio kiks, greška, nema veze idemo dalje. U Širokom mora igrati Mujezinović, Dado (kakav je god), i godi nam igra sa 4 4 2, vidjeli smo sve. U široki MORAMO po bodove.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mi smo zaboravili osvajati titule i imati pobjednički mentalitet što imaju pakashi s Bara. Njihova ekipa nista nije bolja, klupa jest duža al suština je u glavi. Mi smo bezglavi sezonama unazad.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Jeste, ali lijevo. Mi desno krilo nemamo uopste. Zec i kad je igrao sto se tice priprema igrao napadaca ili ofanzivnog. Nama fali makar jedno dobro desno krilo i da nas zaobidju ovakvi pehovi koji su nas pogodili u zadnje vrijeme pa sad ce nam trebati 100 godina da se vratimo u ritam, ali visa sila.
Kad ova postava bude uigrana, imamo se cemu nadati:
Eric-Sinisa,Kosoric,Ikic,Sehic-Sadikovic,Alispahic,Stilic,Zec,Mujezinovic-Lendric
Sa klupe Veseli, Juricic, Bojo
Eric-Sinisa,Kosoric,Ikic,Sehic-Sadikovic,Alispahic,Stilic,Zec,Mujezinovic-Lendric
Sa klupe Veseli, Juricic, Bojo
Igrat ce Zec krilo desno, igro je na derbiju 5-2LjoZee je napisao/la: ↑11 sep 2020, 22:49Jeste, ali lijevo. Mi desno krilo nemamo uopste. Zec i kad je igrao sto se tice priprema igrao napadaca ili ofanzivnog. Nama fali makar jedno dobro desno krilo i da nas zaobidju ovakvi pehovi koji su nas pogodili u zadnje vrijeme pa sad ce nam trebati 100 godina da se vratimo u ritam, ali visa sila.
-
- Kontakt:
Pa eto sada su svi zdravi osim Boje, doduše ima malo nespremnih ali bar ćeš dole sada imati pristojan broj igrača.
Željezničar za život cijeli!
Dejan je rekao da vecinom na treningu igra napadaca sa Juricicem u tandemu

Nama treba Zec kao prevaga sa klupe kad je guravo. Desno krilo koje jeste stvarno krilo nama treba za prvih 11.

Okej, ali mislim da ce igrati desno krilo kad bude spreman. Moje misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 169 gostiju.